«Πράσινο» γκολ στο 2.12 στο αθηναϊκό ντέρμπι

kourbelis

Κυριακή με μπαλίτσα και αθηναϊκό ντέρμπι. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ασχοληθούμε με στοίχημα όσο θα βλέπουμε το ματσάκι και γιατί όχι, να βγάλουμε και κάτι.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε παρακολουθήσει πολλά ντέρμπι, ειδικά στο δεύτερο γύρο, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ευτυχώς αυτή τη φορά, οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία και έχουν κοινό στόχο την τετράδα και το καλύτερο πλασάρισμα σ’ αυτήν. Τουλάχιστον λοιπόν, παρά την άδεια Λεωφόρο, το παιχνίδι θα έχει ένα λόγο για να τραβήξει τα βλέμματα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Παράδοση, νέα και στατιστικά

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα γίνει στις 19:30 στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Τελευταία φορά που συναντήθηκαν σ’ αυτό το γήπεδο, το Νοέμβριο του 2017, το ματς έληξε 1-1, με τον Μολέδο να ανοίγει το σκορ στο 10’ και τον Λιβάγια να ισοφαρίζει στο 95’. Στον 1ο γύρο, οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 2-1 στο ΟΑΚΑ, με γκολ των Μακέντα και Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρώτη του ήττα μετά από 9 αγώνες. Τη Δευτέρα λοιπόν, ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-0, σκορ που διαμορφώθηκε στο 6ο λεπτό. Το τριφύλλι ανέβασε ταχύτητα στο 2ο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Έτσι έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις ισοπαλίες της ΑΕΚ και του Άρη και να τους πιάσει στους 44 βαθμούς. Φέτος στη Λεωφόρο είναι αήττητος, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και παθητικό μόλις ένα γκολ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στα ευχάριστα νέα, ο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει στον Ιωαννίδη. Την Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός με τα Γιάννινα για το κύπελλο.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση της ομάδας, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Ο δικέφαλος δέχθηκε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι 2 γκολ στο ματς με την Τρίπολη. Το ρεπορτάζ λέει πως ο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει και πάλι το Σβάρνα στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ σαν σέντερ μπακ θα αγωνιστούν οι Λάτσι και Νεντελτσιάρου. Εκτός έδρας, οι κιτρινόμαυροι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Αυτές οι ήττες έχουν έρθει εντός λεκανοπεδίου, από Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Ακολουθεί ο επαναληπτικός του κυπέλλου με το Βόλο την προσεχή Πέμπτη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στοίχημα στο ντέρμπι

Εκτίμηση: Καλό το ποδόσφαιρο, αλλά εδώ είπαμε ότι θα μιλάμε και για στοίχημα. Η Λεωφόρος είναι μια αφιλόξενη έδρα για την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι δυνατός στην ιστορική του έδρα, ακόμα και χωρίς κόσμο. Αξίζει να κοντράρουμε το φαβορί, που είναι η φιλοξενούμενη, είτε με άσσο είτε με κάλυψη dnb. Σε παρόμοια απόδοση βρίσκουμε και την πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να κερδίσει ένα από τα δύο ημίχρονα (μας πλήρωσε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό). Όπως καταλαβαίνετε, πιστεύω ότι το τριφύλλι δε θα χάσει απόψε. Πιστεύω μάλιστα πως ένα γκολ θα το βρει απέναντι στην άμυνα της ΑΕΚ. Επειδή λοιπόν συνηθίζει να προηγείται, απ’ όλα τα προηγούμενα, θα προτιμήσω να περιμένω το 1ο γκολ από τους γηπεδούχους, σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Ένα ακόμα combo που αξίζει να ποντάρουμε είναι να βγουν πάνω από 6 κόρνερ, καθώς οι δυο ομάδες συνηθίζουν να κερδίζουν αρκετά, σε συνδυασμό με τουλάχιστον ένα γκολ των πρασίνων.

Στα πιο ειδικά, επικεντρώνω στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Εκεί ο Μπόλονι θα βάλει Καμπετσή ή Αϊτόρ. Κατά τη γνώμη μου ο Ισπανός μπορεί να παιδέψει περισσότερο τον Έλληνα αμυντικό. Η κίτρινη κάρτα στο Σβάρνα μου αρέσει και δίνεται στο 3.50, αλλά θα περιμένω να δω ενδεκάδες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός over 0,5 & over 6,5 κόρνερ
2.00
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Anytime score 1-0
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις