Γκολ σε Ιταλία, ρίσκο σε Ισπανία

Προγνωστικά

Καλή και κερδοφόρα Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Με δυο επιλογές από προγνωστικά Ιταλίας και ένα παιχνίδι από Ισπανία θα ασχοληθούμε για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο! Πάρτε τον καφέ στο χέρι και πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά σημεία που θα μας απασχολήσουν…

Προγνωστικά Ιταλίας: Γκολ σε Γένοβα και Ρώμη

Η μία από τις δύο επιλογές από τα προγνωστικά Ιταλίας, είναι ο αγώνας που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας στη Serie A, αυτός στη Γένοβα ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Αταλάντα. Οι δύο προπονητές έχουν από τρεις απουσίες έκαστος. Από την πλευρά των γηπεδούχων, εκτός είναι οι τραυματίες Κόλεϊ, Τορεγκρόσα και ο τιμωρημένος Αντριέν Σίλβα. Από την άλλη μεριά, ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χάτεμπερ, Ζαπάτα και στον τιμωρημένο Τζιμσιτί.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα της Γένοβας πήρε μια μεγάλη νίκη στο Μπέργκαμο με 3-1. Κάτι ανάλογο εκτιμώ θα συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι. Όχι από πλευράς αποτελέσματος, το οποίο θεωρώ είναι ανοιχτό, αλλά στο σύνολο των τερμάτων. Αμφότερες οι ομάδες έχουν καλές σχέσεις με τα αντίπαλα δίχτυα. Η Αταλάντα, δε, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 53 γκολ σε 23 αγώνες, ωστόσο όσο εύκολα σκοράρει με την ίδια ευκολία δέχεται γκολ (31). Δε θα μπω στη διαδικασία του συνδυασμού και θα αρκεστώ στο over 2,5.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Αφήνουμε τη Γένοβα, αλλά συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας. Πάμε στη Ρώμη, όπου η Ρόμα υποδέχεται τη Μίλαν στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Οι «ροσονέρι» μετρούν δύο διαδοχικές ήττες από Σπέτσια και Ίντερ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση τους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να βρίσκονται πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από τη συμπολίτισσά τους. Από την άλλη πλευρά, οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στην 4η θέση έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους από τους σημερινούς αντιπάλους τους.

Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν τα περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Πάουλο Φονσέκα δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τζέκο, Ιμπάνεζ, Σαντόν, Σμόλινγκ, Κουμπουλά καθώς και στον μακροχρόνιο τραυματία από την αρχή της σεζόν, Ζανιόλο. Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανο Πίολι δεν υπολογίζει στους Μπενασέρ και Μάντζουκιτς.

Το πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων στο Μιλάνο μας είχε προσφέρει πολλά γκολ και θέαμα (3-3). Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στο «Ολίμπικο». Η μεν Ρόμα, παρά τις απουσίες της θα προσπαθήσει να βρει γκολ για να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος, η δε, Μίλαν, γνωρίζει ότι ένα τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα θα δώσει το πλεονέκτημα στην Ίντερ να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη μεταξύ τους διαφορά. Αναμένω, λοιπόν, ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ για αυτό, όπως και στο παιχνίδι της Γένοβας, θα επιλέξω το over 2,5.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

«Υποβρύχια» απειλή για την Ατλέτικο

Αφήνουμε στην άκρη τα προγνωστικά Ιταλίας και μεταφερόμαστε στην Ισπανία, όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα πήραν μόλις μια νίκη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η μέχρι πρότινος διψήφια διαφορά της από τη δεύτερη θέση να μειωθεί αισθητά, στους τρεις βαθμούς.

Στα αγωνιστικά, ο κόουτς των γηπεδούχων, Ουνάι Έμερι, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κοκελέν και Ιμπόρα, ενώ ο Ντιέγο Σιμεόνε έχει εκτός πλάνων τους Χιμένες και Καράσκο. Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια στο «Ελ Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ μετράει 5 νίκες, 3 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ η Ατλέτικο έχει μόλις δύο νίκες κι αυτές με το ίδιο σκορ (1-0), η τελευταία το 2015. Τα πέντε τελευταία χρόνια οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους από τους «ροχιμπλάνκος», μετρώντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Βασιζόμενος, αφενός στην καλή παράδοση που έχει στα μεταξύ τους παιχνίδια το «κίτρινο υποβρύχιο» και αφετέρου στο ντεφορμάρισμα των τελευταίων αγωνιστικών της Ατλέτικο, βρίσκω τον άσο στο 3.30 μια αρκετά ελκυστική επιλογή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.51
13:30
Σαμπντόρια - Αταλάντα
Οver 2,5
1.57
21:45
Ρόμα - Μίλαν
Οver 2,5
1.60
Ρίσκο
22:00
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
1
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις