Γιουνάιτεντ είσαι…

Γιουνάιτεντ είσαι...

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Ταμεία γέμισε χθες η στήλη με τις αγγλικές επιλογές από το πάμε στοίχημα. Το μεσημέρι βγήκε εύκολα το αμφίτερμα στο «Etihad» από το ημίχρονο κιόλας. Στον άλλο αγώνα η Γουέστ Μπρομ πήρε τεράστια νίκη απέναντι στην Μπράιτον, η οποία έχασε και δύο πέναλτι στην αναμέτρηση. Συνεχίζουμε σήμερα με την ψυχολογία στα ύψη και την μπάλα χαμηλά για νέα ταμεία με ευρωπαϊκά ντέρμπι.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1365716904149733383

Δεν χάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι»

Στις επιλογές μου και σήμερα υπάρχει η Αγγλία. Το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σίγουρα ξεχωρίζει στην δεύτερη μέρα της 26ης αγωνιστικής της Premier League. Η Τσέλσι, που με την έλευση του Τούχελ στον πάγκο της είναι αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Γερμανό στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας. Βέβαια ακόμα ούτε αυτός έχει βρει τον τρόπο, να πάρει περισσότερα πράγματα από τους Βέρνερ και Ζίγιεκ, για τους οποίους δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια το καλοκαίρι και στηρίχτηκαν πολλά πάνω σε αυτούς και μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίθηκαν στο επίπεδο που όλοι αναμέναμε.

Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη, βελτιωμένη στα χέρια του Σόλσκιερ, Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση ισόβαθμη με την Λέστερ στους  49 βαθμούς. Είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα με συγκομιδή 28 βαθμών μακριά από το «Old Traford». Διαθέτει σε μεγάλη φόρμα τον Μπρούνο Φερνάντες με 15 γκολ και 10 ασίστ.

Δύο ισορροπημένες ομάδες, με την μεταξύ τους απόσταση στην βαθμολογία να είναι μόλις έξι βαθμοί,  αναμένουμε πως ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μεσοβδόμαδα είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι δύο, αλλά με την Τσέλσι να έχει στις πλάτες της μεγαλύτερη κόπωση από την  υπερπροσπάθεια στον αγώνα με την Ατλέτικο και την νίκη με 0-1 με το εκπληκτικό γκολ του Ζιρού. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κέρδισαν, καθώς έμειναν στο 0-0 με τη Σοσιεδάδ, αλλά μικρή σημασία είχε αυτό, διότι με το 0-4 του πρώτου αγώνα υπήρξε ευκαιρία για εκτεταμένο rotation από τον Νορβηγό τεχνικό.

Αρκετές  απουσίες για τους φιλοξενούμενους που όμως θα είναι πιο ξεκούραστοι σε σχέση με τους «Λονδρέζους». Θα ποντάρω σε combo με δόση ρίσκου, με τη μεγάλη  απόκλιση των αποδόσεων και τις τρεις συνεχόμενες ήττες της Τσέλσι από τη Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο να με οδηγούν στο Χ2 συνδυαστικά με το under 3,5 σε απόδοση 2.20.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Πάμε στοίχημα. Ντέρμπι εν Ελλάδι 

Σειρά έχει το ντέρμπι στα πάτρια εδάφη. Παναθηναϊκός εναντίον ΑΕΚ, πρώτο στη Λεωφόρο μετά τον Νοέμβριο του 2017 και την ισοπαλία με 1-1. Εκείνος ο αγώνας βέβαια έχει μείνει στις μνήμες του κόσμου για την άσεμνη χειρονομία του νυν προπονητή της «Ενωσης», Μανόλο Χιμένεθ προς την κερκίδα, η οποία οδήγησε και στην αποβολή του.

Οι γηπεδούχοι «έτρεχαν» ένα εξαιρετικό σερί από την αρχή του 2021. Σε οχτώ αγώνες είχαν έξι νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Μετά την νίκη επί του «αιωνίου» με 2-1 ακολούθησαν δύο ήττες από ΠΑΣ Γιάννενα για το Κύπελλο και από τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Σαφώς αυτό δημιουργεί προβληματισμό και θα αλλάξει τον τρόπο που θα προσεγγίσουν οι «πράσινοι» το ντέρμπι.

Στην ΑΕΚ δεν περνούν και τις καλύτερες μέρες τους. Το νέο έτος και η έλευση Χιμένεθ έφεραν έναν αέρα αισιοδοξίας συνδυαστικά με τις πέντε σερί νίκες. Από τον αγώνα στην Τούμπα και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ, η συμπαγής άμυνα που ξέραμε εξαφανίστηκε. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα επτά από τα οχτώ τελευταία ματς έχει δεχθεί δύο γκολ. Αυτό λέει πολλά. Επαναφορά του 5-3-2 φαίνεται πως θα υπάρξει, αρχής γενομένης από απόψε.

Οι δύο ομάδες που είναι σε περίοδο αγωνιστικής κάμψης, με προβλήματα στα μετόπισθεν, πιστεύω πως θα μας χαρίσουν ένα παιχνίδι τακτικής με άμεση προτεραιότητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Επιλέγω, για το πάμε στοίχημα, την ισοπαλία στο ημίχρονο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στήριξη στη δυνατή έδρα

Περνάμε στην Ιταλία και στο Ρόμα – Μίλαν. Η ομάδα της πρωτεύουσας διανύει περίοδο φρεσκάδας. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα είναι αήττητη με το «Ολύμπικο» να αποτελεί το απόρθητο φρούριο, τελευταία σκοράρει συνεχώς, εξαιρουμένου του αγώνα με την Μπενεβέντο που και οι δύο «κόλλησαν» στο μηδέν. Διαθέτει ένα καλό σύνολο με ποιότητα και ταλέντο. Πρώτος στόχος είναι η έξοδος στο Champions League και ακολουθεί η 2η θέση, στόχος που αποτελεί υπέρβαση, αλλά με ενδεχόμενη νίκη απόψε μειώνει στους δύο την διαφορά από τους «Μιλανέζους».

Η Μίλαν τελευταία προβληματίζει πολύ το φίλαθλο κοινό της. Αγνοεί τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και 20 μέρες. Τελευταία, νίκησε την Κροτόνε με 4-0 και έπειτα ακολούθησαν δύο ήττες από Σπέτσια και στο ντέρμπι του Μιλάνου με το εμφατικό 0-3 της Ίντερ.

Μεσοβδόμαδα και οι δύο αγωνίστηκαν για τους 32 του Europa League με αμφότερες τις δύο ομάδες να περνάνε στην επόμενη φάση. Η Ρόμα εύκολα με δύο νίκες απέναντι στην Μπράγκα, η Μίλαν δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, οποίος μέχρι το τέλος προσπαθούσε να βρει το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση. Οι Ιταλοί όμως πέρασαν με δύο ισοπαλίες στην επόμενη φάση και με περισσότερη κόπωση προφανώς. Στα μάτια μου καλύτερη και πιο συγκροτημένη είναι η Ρόμα. Είναι και σε καλό μομέντουμ, οπότε πιστεύω πως θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Επιλέγω τον άσο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ2 & under 3,5
2.20
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Χ ημίχρονο
1.93
Μονό
21:45
Ρόμα - Μίλαν
1
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις