ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

Ως Σάββατο της διαλογής θα το… τιτλοφορούσα, πολλά ματς σημειωμένα, πολύ πολύ λιγότερα εντέλει προς τελικά στοιχήματα και προγνωστικά. Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή, εφεξής (το ζητάτε αρκετοί) θα ανεβάζω στήλη (όπου ανεβάζω, τσεκ το υστερόγραφο) αρκετά νωρίτερα, και ΣΚ και καθημερινές. Και νιώθω ευτυχής που απείχα Πέμπτη και Παρασκευή από στοίχημα προγνωστικά, η σφαγή του Δράμαλη έγινε βλέπω.

Με διπλή παράδοση υπέρ της

Συχνά, το ξέρετε, αν βλέπω καμιά παράδοση – μαμούθ και το σηκώνει το timing, με χαρά την κοντράρω. Εχουμε βγάλε αποδοσάρες από δαύτα: από το 1079-80 στα Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον είναι 5-4-0 στο πρωτάθλημα, οι «γλάροι» νίκησαν στο «Χόθορνς» το 1976 στο Λιγκ Καπ και πρόπερσι, σε ρεβάνς Κυπέλλου, στην παράταση.

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

ΟΚ, ένα μικρό κόλλημα, καψούρα, με τον Big Sam Αλαρντάις το έχω αλλά έχει προπονητικά 6-3-0 κόντρα στην Μπράιτον η οποία έκανε νερά στην ήττα από την Πάλας, πλήγμα η απώλεια του στόπερ Ατζαγί. Do or die για τους «baggies», θέλει και κάλυψη όμως (σε ματς με ισοπαλία κατά 60%, εκτιμώ): όχι και κοντά στο 4,5άρι ο άσος, μην τρελαθούμε κιόλας, κι έχει η Μπράιτον ηττηθεί μόνο από τη Σίτι στα τελευταία έξι εκτός. Βλέπω ντεφορμάρισμά της, εξ ου και ρίσκαρα (μπήκε και στο TL η WBA).

Πιο κλειστό σήμερα

Περί παράδοσης και στο Λιντς – Αστον Βίλα, 2-4-0 μετά το τελευταίο διπλό των «χωριατών» εκεί, τον Δεκέμβριο του 2002 με γκολ από Σάουθγκεϊτ και Τζορτζ Μπόατενγκ. Οι απουσίες άλλαξαν τα data, χωρίς τον ηγέτη κάπτεν Γκρίλις η Βίλα (3-7-8 το ρεκόρ όποτε λείπει), χωρίς Φίλιπς και με αμφίβολο τον Κλιχ τα «παγώνια». Το ρίσκαρα, εναλλακτικά: οι μέσοι όροι τους σε τελικές, σουτ στην εστία δηλαδή, είναι πολύ πάνω από το line των 9,5 (5,39 κάνει και 5,13 επιτρέπει η Βίλα, 5,48 και 5,56 ανά αγώνα αντίστοιχα η Λιντς) αλλά το περιμένω πιο κλειστό σήμερα.

Αλλαγή ψυχολογίας

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

Από όλη την υπόλοιπη Αγγλία, μόνο το Φόρεστ Γκριν – Κόλτσεστερ είχα σημειώσει από μέρες, για «ξερό» διπλό στο 4.55 μετά οι εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα: απολύθηκε ο Στιβ Μπολ, με υπηρεσιακό τον Γουέιν Μπράουν πορεύεται για λίγο με στόχο να… σπάσει το απόστημα των 13 αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-6-7). Εμβληματικός ως παίκτης της, ίσως αλλάξει την ψυχολογία. Ερώτημα αν η Φόρεστ Γκριν διαχειριστεί ψύχραιμα το μεσοβδόμαδο ράπισμα από τη Σάουθεντ, ερώτημα που πλήρωσα για να μάθω… Αλλά όχι με τόσο ρίσκο, σε combo το πήρα.

Βάζει κι άλλος…

Τις άλλες δύο φορές που πήγε στη Βεστφαλία για ματς με την Ντόρτμουντ η Αρμίνια έφερε εξάρες: 6-1 τον Δεκέμβριο του 2007, 6-0 τον Μάιο του 2009, καλά πάει αυτό. Θα μου πείτε, το 1982 είχε φάει 11-1, ΟΚ δεν έχει δα και εξοχικό στην κοιλάδα του Ρουρ. Και τι μπλέκεις στοιχηματικά, θα αναρωτηθείτε: με σκόρερ και όχι τον Χάαλαντ που πληρώνει 1.30 – 1.40. Βάζει κι άλλος γκολ για την Μπορούσια: ο Σάντσο σκόραρε στα τέσσερα από τα τελευταία έξι επίσημα.

Στοίχημα προγνωστικά και η θεία η Τούλα

Η Σότσι είναι η μόνη ομάδα της ρώσικης Premier Liha που παραμένει αήττητη στην έδρας, με τελευταία ήττα πέρυσι από την Αρσεναλ Τούλα. Την οποία υποδέχεται σήμερα, και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς… διπλό ακόμη στην κατηγορία, πάντως γύρισε ιδανικά μετά τη διακοπή αποκλείοντας με 2-1 τη Ζενίτ μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Ως και 5.50 το διπλό, ιντριγκάρει λίγο, πιο safe (λέμε τώρα) να βάλει ένα γκολ η θεία η Τούλα. Στο τελευταίο καρέ εξορμήσεων έχασε, και στα τέσσερα, 1-0. Σημείο για να μπει σε δυάδα. 

Είναι η σύντροφός σου που ξυπνά με περίοδο

Η Γκλάντμπαχ δεν έχει νικήσει ποτέ στη Λειψία, αλλά το δείγμα είναι μικρό: 0-1-3 από το 2016-17 που πρωτοαντάμωσαν.

Η Γκλάντμπαχ διάγει περίεργο timing με τον Μάρκο Ρόζε να κλείνει στην Ντόρτμουντ για τη νέα σεζόν, όταν το ξεστόμισε ο διακόπτης σαν να έκλεισε. Η Γκλάντμπαχ δεν έκανε τελική με τη Σίτι, αλλά έπαιζε… με τη Σίτι.

Η Γκλάντμπαχ έχει να νικήσει από τις 22/1, με 0-2-2 έκτοτε, τότε επικράτησε της Ντόρτμουντ, την οποία υποδέχεται την Τρίτη σε νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου (είναι και ντερμπάρα).

Η Γκλάντμπαχ είναι η σύντροφός σου που ξυπνά με περίοδο, γκρινιάζει, πρέπει να βρεις το κουμπί της. Η Γκλάντμπαχ δεν πρέπει να υποτιμάται: επιλογή το ασιατικό +0,75 (δείτε πίνακες ασιατικού χάντικαπ) με πληρωμή αν δεν ηττηθεί και μισή μίζα χαμένη αν λυγίσει με ένα γκολ διαφορά.

Πού ‘ναι τα φάουλ, οέο πού ‘ναι τα φάουλ;

Γράφει ιστορία φέτος ο Αστέρας, χωρίς υπερβολή, κι αν δεν ηττηθεί σήμερα από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη θα ισοφαρίσει, με εννέα ματς, το μεγαλύτερο αήττητο ρεκόρ του στην κατηγορία, η δε ήττα του από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα τελευταία 13, έχασε φέτος μόνο και από Αρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Δεν δέχεται γκολ στην Αρκαδία (κράτησε το μηδέν στα 7/11), αλλά δεν σκοράρει κιόλας (11 τεμάχια, σε ισάριθμα).

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

Στο 11-6-16 η παράδοσή τους συνολικά, στο 9-2-5 στην Τριπολιτσά με δύο σερί διπλά και καμία ισοπαλία στα τελευταία 12 (8-0-4, χμ…), ήτοι από το 2010 και με τον Πάμπλο Γκαρσία… στην ενδεκάδα. Γενικώς ο ΠΑΟΚ στα τελευταία δεν ηττάται, το 3-2 της Τρίπολης στις 4 Μαρτίου 2018 με γκολ στο 92’ είναι η μοναδική νίκη του Αστέρα στα τελευταία δέκα μεταξύ τους. Και πάλι, για 1.65 δεν είναι το διπλό, βέβαια η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει πρακτικά καπαρώσει θέση στα play offs.

Τέσπα, ίσα ίσα για να δω το ματς με παραπάνω ζέση, έβλεπα φαουλάκια στο στοίχημα προγνωστικά. Α, ναι, δεν τα προσφέρουν. Που-θε-νά. Γιατί άραγε; Σκόρερ, πήρα, τον Αντριγια Ζίφκοβιτς, έβαλε γκολ και στους δύο ΠΑΣάδες (Γιάννινα και Λαμία) στα ισάριθμα τελευταία, ζεστό το ποδάρι του.

Μια του Λαζάνια, δύο του Λαζάνια…

Τρεις σκόρερ, μια δυάδα, ένα ασιατικό και… τα σουτ

Πονηρή έξοδος της Γιουβέντους στη Βερόνα, η οποία πασχίζει (αλλά δύσκολα) για έξοδο στην Ευρώπη, εν νέου της λείπει ο Κάλινιτς, στο 11-10-9 υποδεχόμενη τη «βέκια σινιόρα». Η οποία ταξίδεψε αποδεκατισμένη στα μετόπισθεν: Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι έξω, όπως και οι Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Αρτουρ και Μοράτα. Με Ντράγκουσιν, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ η τριάδα της άμυνας του Αντρέα Πίρλο. Όχι πως δεν μπορεί να πάρει πάνω του ματς ο Ρονάλντο (και μόνος του…). Εναλλακτική ο Κέβιν Λαζάνια, με τον 28χρονο να αποκτάται τον Γενάρη από την Ουντινέζε και να μην έχει σκοράρει ακόμη, έχοντας δύο δοκάρια σε καρέ αγώνων. Το γυροφέρνει…

Κατά τα λοιπά (σκέψεις που δεν έγιναν πονταρίσματα)

  • Μιας και λέγαμε για παραδόσεις, δεν είχε γίνει καν το… ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση όταν η Μετς νίκησε για τελευταία φορά στην Μπορντό: 3-1 τον Μάρτιο του 1980, έκτοτε 21-8-0 (!) για τους Γιρονδίνους. Στο 4άρι με χαρά το έπαιζα, στο 3.20 όχι, γελάω απλά.
  • Θα ήθελα πιο ψηλά τη Γουλβς στο Νιούκαστλ, όπως και να την ξαναδώ, αν ανέκτησε φόρμα, ως τότε επίφοβη.
  • Η Αντμίρα υποτιμάται από τις αποδόσεις, πιθανώς σε ασιατικό +0,25 να άξιζε σήμερα.
  • Περιμένω την ανάκαμψη του ΟΦΗ αλλά το πράγμα δεν πάει καλά. Βέβαια ο Απόλλωνας μετρά 12/23 ματς που νίκησε ο φιλοξενούμενος φέτος, αλλά και πάλι…
  • Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα σήμερα, ξανά την Τετάρτη στη ρεβάνς του 2-0 των Σεβιγιάνων, στο Κύπελλο, τρέχα γύρευε, ειδικά όσο η Μπάρτσα χειροτερεύει με τον καιρό. Προς τα αριστερά το έβλεπα, το άφησα.

Τα λέμε κι από

την page nbozionelos.gr

το Telegram

το προσωπικό μου Facebook group

ΥΓ. Ο «μεταβατικός» Φεβρουάριος ολοκληρώνεται αύριο, από βδομάδα (αλλά και το άμεσο προσεχές διάστημα) αλλαγές, επαγγελματικά, και αναφορικά με τούτη τη στήλη (που «μετακομίζει» σε άλλο μετερίζι, αλλά -κλασικά- μέρος της θα το βρίσκετε και εδώ, αναδημοσιευμένο και με σχετικό link παραπομπής), και κάτι «ερτζιανό» (για στοίχημα προγνωστικά). Ναι, σε εισαγωγικά. Αλλά ήρθε ο καιρός να γυρίσω «σπίτι»… Stay tuned.

Σκόρερ
16:30
Ντόρτμουντ – Αρμίνια Μπίλεφελντ
Γκολ Σάντσο
2.25
Δυάδα απόδοσης 3.43
17:00
Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον
2.01
18:00
Σότσι – Αρσεναλ Τούλα
Αρσεναλ Τούλα over 0,5
1.71
Μονό
17:00
Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον
1 dnb
3.37
Σουτ
19:30
Λιντς – Αστον Βίλα
Under 9,5 τελικές
2.00
Ασιατικό
19:30
Λειψία – Γκλάντμπαχ
2 +0,75 ΑΗ
2.15
Combo
19:30
Φόρεστ Γκριν – Κόλτσεστερ
Χ2 & over 1,5
2.82
Σκόρερ
19:30
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Γκολ Ζίφκοβιτς
2.88
Σκόρερ
21:45
Βερόνα – Γιουβέντους
Γκολ Λαζάνια
4.77
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις