Όταν το ποδόσφαιρο διακωμωδείται: Σότσι – Ροστόφ 10-1 (vid)

Όταν το ποδόσφαιρο διακωμωδείται: Σότσι - Ροστόφ 10-1 (vid)

Ο «αγώνας της ντροπής» χαρακτηρίστηκε η αναμέτρηση της Σότσι απέναντι στην ομάδα -Νέων- της Ροστόφ, την οποία διέλυσε με το ευρύ 10-1 (!) στην πρεμιέρα της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η Ροστόφ χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα όλη η πρώτη ομάδα να μπει σε καραντίνα. Απόρροια αυτού ήταν η διοίκηση του συλλόγου να ζητήσει την αναβολή του αγώνα με την Σότσι, η οποία όμως δεν το δέχθηκε, αφού παλεύει για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Οπότε η αναμέτρηση ορίστηκε κανονικά!

Παραδόξως, η Ροστόφ προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ρομανόφ, αλλά η συνέχεια ήταν δραματική. Ο Μοστοβόι ισοφάρισε στο 6΄, ο Κοκόριν διπλασίασε στο 15΄ και το ημίχρονο έκλεισε στο 4-1, με τα τέρματα του Κοκόριν στο 44΄ και του Ζαμπολότνι στο 45′.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε «βασανιστήριο» για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη, με τον Ζαμπολότνι να κάνει το 5-1 στο 47ο λεπτό και τους Κοκόριν (51΄), Νοβοσέλτσεφ (53΄), Πόλοζ (74΄, 86΄), Κολντούνοφ (87΄) να συνθέτουν το «αστρονομικό» 10-1.

Να σημειωθεί πως η Ροστόφ είναι τέταρτη στη βαθμολογία του ρωσικού πρωταθλήματος και πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, την χώριζαν με την (9η) Σότσι 14 βαθμοί!

Δείτε το πέναλτι που απέκρουσε ο 17χρονος Ντένις Ποπόφ:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις