Προγνωστικά με γκολ και… ρίσκο στην Τρίπολη

Προγνωστικά.

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Ζεστή εβδομάδα έχουμε, τόσο στοιχηματικά, όσο και από την άποψη του καιρού. Ελπίζω μόνο να μην επηρεαστούν τα προγνωστικά μας, από τα προγνωστικά του… καιρού που θα παγώσουν τη χώρα σε λίγες ημέρες.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Τελευταία απόπειρα; Θετική! Αϊντχόφεν και Ολυμπιακός πέτυχαν από ένα τέρμα και έβγαλαν και το over 2,5 του combo μας, πληρώνοντας τους αναγνώστες το τίμιο 1.95 της πρότασης. Το ρίσκο του 3.60 και των 3ων γκολ της Αϊντχόφεν μπορεί να μη βγήκε, αλλά όπως είχα γράψει, όποιος ακολούθησε, στο ημίχρονο θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει ένα αξιοπρεπές cash out.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1365059978667655174

Από το σημερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Αγγλία δεν με συγκινεί κάτι, εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην δυσκολοκατάβλητη έδρα της Τρίπολης.

Αστέρας – ΠΑΟΚ

Σημαντικό παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα των δυο κλαμπ στα play off, καθώς για τον γηπεδούχο Αστέρα αποτελεί πρόκληση το «τρύπημα» στους μεγάλους και η διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει διακαώς να κρατήσει τη 2η θέση και να «ανοίξει» τη διαφορά από τους διώκτες του.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…  

Ξεκινώντας από τη «βαριά» φανέλα, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Κρέσπο και Ίνγκασον θα απουσιάσουν από τα στόπερ, όπως και ο Σβαμπ από τη μεσαία γραμμή. Ο κομβικός Τζόλης και ο ανεβασμένος -τελευταία- Ζίφκοβιτς είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση, καθώς έχουν ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους.

Ο “canario” έχει βρει χημεία στην ομάδα του με την παρουσία του Τσιγγάρα στη θέση «6», την οποία θεωρώ κομβική για την ισορροπία της ομάδας και τη μετάβαση της μπάλας από γραμμή σε γραμμή. Ακόμα, ο νεαρός προσδίδει εντάσεις, τρεξίματα και ταχύτητα στα χαφ του “δικεφάλου” του βορρά, «ελευθερώνοντας» ουσιαστικά το οχτάρι της ομάδας.

Σίγουρα οι απουσίες είναι σημαντικές για τους «ασπρόμαυρους», αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει καλά την ομάδα του μετά από 4 μήνες στον πάγκο της, ενώ επιστρέφει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ποδοσφαιριστής κομβικός για την επίθεση και τη δημιουργία της ομάδας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει με πίεση τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε έκανε και στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί βέβαια ηττήθηκε με 2-0, αλλά στάθηκε και τυχερός από την απερίσκεπτη κίνηση του Ελ Καντουρί και τη κόκκινη του Μαροκινού.

Σταθερή ομάδα αυτή της Τρίπολης, ενώ κομβική είναι η συμμετοχή του Μπαράλες, ο οποίος απουσίασε στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Προγνωστικά με γκολ στην Τρίπολη

Διπλό ποντάρισμα απόψε. Αφενός θα στραφώ στα γκολ και επιλέγω το αμφίτερμα που διπλασιάζει τη μίζα μας, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να σκοράρει, αλλά τα στόπερ του (Μιχαηλίδης – Βαρέλα) δεν μου γεμίζουν το μάτι και έχουν… over 0,5 γκάφες έκαστος ανά αγώνα.

Παρότι όμως πιστεύω και ποντάρω στο goal/goal, δε βλέπω λόγο να στραβοπατήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και να χαλάσει το νικηφόρο σερί της. Θα ρισκάρω με ποντάρισμα στο διπλό με αμφίτερμα που καλοπληρώνει στο 3.60, έχοντας κατά νου τα πιθανά αποτελέσματα του 1-2 και 1-3.

Μονό
19:30
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.00
Ρίσκο
19:30
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
2 & goal/goal
3.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις