Ασιατικά από τον Βορρά…

Ασιατικά από τον Βορρά...

Μπορεί τελικά να την τσαλαπάτησε τη Μπράγκα η Ρόμα, ωστόσο γκολ πορτογαλικό υπήρξε στο ματσάκι και κάπως έτσι συνεχίσαμε τα Φιδελικά ταμεία. Σήμερα είπα να το αλλάξω το κόλπο, δυαδούλα θα επιλέξουμε, με προγνωστικά από Γερμανία και Ολλανδία.

Προγνωστικά: Ασιατικά σε Bundesliga και Eredivisie

Βλέπεις ότι παίζει η Ντόρτμουντ με την Αρμίνια Μπίλεφελντ και σαν βασικός χάστης λες «εδώ θα μπούνε γκολ με το τσουβάλι, φορτώστε over 3,5» και τα συναφή. Ε, λοιπόν θα συμφωνήσω. Ωστόσο επειδή είμαι πονηρίδης και επειδή όποιος καεί με τον χυλό, φυσά και το γιαούρτι, θα παίξουμε συνετά.

ΟΙ Βεστφαλοί όντως προέρχονται από σερί με over και μάλιστα έχουν 4/5 με τουλάχιστον δύο τεμάχια στο πρώτο ημιχρόνιο. Σηκώνει κουβέντα τούτο, ειδικά ενάντια σε μία ομάδα που επίσης έχει πολλά γκολ στα παιχνίδια της – κυρίως από τους αντιπάλους της. Από 3/5 με over 1,5 στα πρώτα 45’ και οι νεοφώτιστοι, επειδή είμαι αλεπού θα πάρω το ασιατικό over 1 στο ημιχρόνιο με την ελπίδα να βγουν τα προγνωστικά. Η Ντόρτμουντ, βλέπετε, έχει Κύπελλο σε λίγες ημέρες με τη Γκλάντμπαχ, οπότε την κόβω να μπαίνει με στόχο να καθαρίσει από νωρίς.

Παρόμοιο θα είναι το ποντάρισμα και στην Ολλανδία. Φίτεσε εναντίον Φένλο, φου εναντίον φου, είχαν παίξει και πριν κάνα μήνα και τους είχε αλλάξει τα φώτα ο Γιακουμάκης των Αρνεμαίων: 4-1 είχε γράψει το ταμπλό με καρέ του Κρητίκαρου.

Εντωμεταξύ παίζουν σήμερα πρωτάθλημα και σε λίγες μέρες Κύπελλο, με τους γηπεδούχους να κάνουν και δηλώσεις ότι αυτή τη φορά θα περιορίσουνε τον Giakoumagic (αχα καλό ε) και τα ρέστα. Εγώ άλλο βλέπω, υπάρχει κι εδώ μία έφεση στα γκολ από νωρίς, κυρίως των γηπεδούχων. Κι εδώ λοιπόν τα προγνωστικά σπρώχνουν προς το ασιατικό στο πρώτο 45λεπτο, για να δυαδάρουμε με τους Γερμαναράδες από πάνω…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.36
16:30
Ντόρτμουντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
Over 1 AH στο 1ο ημίχ.
1.50
21:00
Φίτεσε - Φένλο
Over 1 AH στο 1ο ημίχ.
1.56
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις