Η Bundesliga πληρώνει 4.09

Η Bundesliga πληρώνει 4.09

Η Bundesliga συνεχίζεται με την 23η στροφή της, και η Μπάγερν κάνει ότι μπορεί προκειμένου να της δώσει ενδιαφέρον. Τα δύο τελευταία στραβοπατήματά της κόντρα σε Αρμίνια και Άιντραχτ, έχουν φέρει τη Λειψία στο -2, δίνοντας χρώμα στο μέχρι πρότινος άχαρο σκηνικό της κορυφής. Δύο προγνωστικά στοιχήματος είναι αυτά που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Προγνωστικά στοιχήματος: Clean sheet επτά σερί ματς

Πρώτη, χρονικά, στάση, στο Βόλφσμπουργκ, εκεί που η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Χέρτα. Το σύνολο του Γκλάζνερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι αήττητο για εννιά σερί παιχνίδια (νικηφόρα τα έξι απ’ αυτά) ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στα επτά τελευταία! Αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για Bundesliga όπου τα γκολ μπαίνουν σωρηδόν, το επίτευγμα αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Από τα φαβορί για την τετράδα, πλέον, οι «λύκοι».

Οι πρωτευουσιάνοι της Χέρτα, αλλιώς σχεδίαζαν τη σεζόν, κι αλλού αυτή τους πήγε. Ο στόχος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αποδείχθηκε ουτοπικός, και πλέον καλούνται να σώσουν την κατηγορία καθώς βρίσκονται ισόβαθμοι της 16ης Αρμίνια. Θέση που οδηγεί στα μπαράζ, κι ενώ η Μάιντς καραδοκεί… Η πρόσληψη του Ντάρνταϊ δεν έχει βοηθήσει προς το παρόν, ένας ο βαθμός συγκομιδής του στα τέσσερα που βρίσκεται στον πάγκο, ωστόσο έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα. Μόλις μία νίκη τις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές.

Αμυντικό τοίχος συνηθίζει να χτίζει ο Ούγγρος τεχνικός της Χέρτα, και σε συνδυασμό με τον κυνισμό και την αμυντική ασφάλεια της Βόλφσμπουργκ, δεν περιμένω πολλά τέρματα. Ο συνδυασμός άσου και under 4,5 στο 2.12.

«Άρρωστη» η Γκλάντμπαχ

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με την αναμέτρηση μεταξύ της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ. Δύο ομάδες σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις. Η Λειψία κατάφερε και άφησε πίσω της την ήττα από τη Λίβερπουλ για το Champions League, αντιδρώντας στο Βερολίνο επί της Χέρτα. Συνεχίζει στα θετικά μονοπάτια που την έχουν φέρει πλέον στο -2 από την κορυφή και την Μπάγερν. Εντός έδρας είναι εγγύηση με το 9-1-1, φιγουράρει πρώτη στη σχετικά βαθμολογία, και εσχάτως δείχνει και πιο άνετη στο σκοράρισμα.

Απ’ την άλλη, η… ανακατωσούρα στην Γκλάντμπαχ, καλά κρατεί. Τα λέγαμε και πριν το ματς με τη Σίτι για τους 16 του Champions League, πως η επικείμενη αποχώρηση του Μάρκο Ρόζε για την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, έχει φέρει μεγάλη γκρίνια στο σύλλογο. Οι παίκτες δείχνουν ξενερωμένοι και δεν είναι τυχαίο το αρνητικό σερί που τρέχουν. Όταν χάνεις με -σχεδόν- κάτω τα χέρια από Κολωνία και Μάιντς, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά στη Λειψία…

Σωστό φαβορί οι «ταύροι» στο 1.65, ανεβάζω το ρίσκο με το over 1,5 για το 1.93.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.09
16:30
Βόλφσμπουργκ – Χέρτα
1 & under 4,5
2.12
19:30
Λειψία – Γκλάντμπαχ
1 & over 1,5
1.93
Μονό
19:30
Λειψία – Γκλάντμπαχ
1 & over 1,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις