Αγγλικά, με ρίσκο ως και 4.00

Αγγλικά, με ρίσκο ως και 4.00

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Θετικό το πρόσημο την Πέμπτη στο Europa League. Πέρασε από το 47ο λεπτό η επιλογή να φτάσει πρώτη η PSV στα επτά κόρνερ, στην δυάδα πέρασε μόνο η επιλογή του αμφιτέρματος συνδυαστικά με το over από το ίδιο παιχνίδι, αφού η Σλάβια έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Λέστερ, νικώντας την με 0-2. Χθες απείχα, καθώς καμία επιλογή  δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον. Σήμερα επιστρέφω με προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Γκολ στο «Ετιχαντ»

Ξεκινάμε με τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στις 14:30 στο «Ετιχαντ», όπου η πρωτοπόρος πλέον Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την πολύ καλή φέτος, μετά από δεκαετίες, Γουέστ Χαμ που βρίσκεται στην 4η θέση με 45 βαθμούς και πραγματικά εκπλήσσει με τα πεπραγμένα της. Οι «Πολίτες» έρχονται από τον αγώνα μεσοβδόμαδα στην Βουδαπέστη απέναντι στην Γκλάντμπαχ, όπου κέρδισαν με 0-2 παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού. Μετράει 19 αγώνες αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και έχει να χάσει βαθμό από την ισοπαλία με την Γουέστ  Μπρομ από τα μέσα Δεκεμβρίου. Την τελευταία ήττα της, την συναντάμε στα τέλη Νοεμβρίου από την Τότεναμ.

Δύσκολα θα απολέσουν βαθμούς οι γηπεδούχοι, καθώς είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία για αυτό και τον άσο τον βρίσκουμε στο 1.25. Ξεχώρισα το goal/goal σε απόδοση 2.15. Θεωρώ πως τα «σφυριά» εύκολα ή δύσκολα θα βρουν ένα γκολ, παρά το γεγονός ότι εντός έδρας η Σίτι έχει να δεχθεί γκολ εδώ και επτά εντός έδρας αγώνες. Σκόραραν στο πρώτο γύρο, στο μεταξύ τους 1-1, όπως και σε όλους τους αγώνες που έχουν δώσει φέτος στο πρωτάθλημα, εκτός της «λευκής» ισοπαλίας με την Σαουθάμπτον και της ήττας με 2-0 στο «Stamford Bridge».

Η κόντρα και το ρίσκο της ημέρας

Περνάμε στον 2ο αγώνα της ημέρας. Η προτελευταία Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει την Μπράιτον που τελευταία προβληματίζει και φαίνεται να έχει μπει σε περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Όλα ξεκίνησαν από τις 3/2, μετά το σπουδαίο διπλό στο «Anfield» όπου πήρε και την τελευταία της νίκη. Είχε προηγηθεί ακόμα μια μεγάλη νίκη τέσσερις μέρες νωρίτερα απέναντι στην Τότεναμ με 1-0. Ακολούθησαν τέσσερις αγωνιστικές με την Μπράιτον να έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Χαρακτηριστικό της κακής απόδοσης τελευταία, ήταν, η εκτός προγράμματος, ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και μάλιστα στην έδρας της.

Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι φέτος δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά, είναι στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, με 14 βαθμούς και έχουν να «γευτούν» την χαρά της νίκης από τα μέσα Γενάρη όταν νίκησαν με ανατροπή την Γουλβς. Είναι, όμως, σκληροτράχηλη ομάδα και δεν τα παρατάει. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες ενάντια σε Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και Μπέρνλι κόντρα στην οποία έπαιξε με δέκα παίκτες για μία ώρα αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί (για προγνωστικά Αγγλίας) πως είναι η τελευταία ομάδα που απέσπασε βαθμό από την πρωτοπόρο Σίτι.

Στην παράδοση των δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεων, οι πέντε έχουν λήξει ισόπαλες και μάλιστα οι τέσσερις ήρθαν στα τελευταία τέσσερα ραντεβού των δύο ομάδων. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των φιλοξενούμενων με οδηγούν στο να τους κοντράρω. Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Γουέστ Μπρομ να νικήσει και να παλέψει μέχρι τέλους μήπως και σώσει την κατηγορία, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Αρχικά, επιλέγω το 1Χ σε απόδοση 1.87. Για όσους θέλουν να πάρουν ένα ρίσκο στα προγνωστικά Αγγλίας, πόνταρα και τον ξερό άσο στο 4.00.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
2.15
Μονό
17:00
Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον
1.87
Ρίσκο
17:00
Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον
1
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις