Ξεσπάει η Λίβερπουλ

προβλέψεις

Καλημέρα μάγκες. Από αύριο μπαίνει η άνοιξη και ας ελπίσουμε σε καλύτερες συνθήκες για καλύτερες προβλέψεις, χθες βγάλαμε και 1.90 και 4.98.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1365804830942519297

Προβλέψεις για πολλά με λίγα

Καλύτερες προβλέψεις ξεκινώντας από την Λίβερπουλ που πάει να κλείσει τον Φεβρουάριο χωρίς νίκη για το πρωτάθλημα. Σήμερα όμως είναι η ευκαιρία της να ξεσπάσει καθώς παίζει με την χειρότερη κατά τεκμήριο ομάδα της κατηγορίας, την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πρόσφατα έκανε τις πρώτες εντός έδρας νίκες της αλλά με ομάδες περίπου ίδιας δυναμικότητας με αυτήν. Έχει κάποιες μακροχρόνιες απουσίες αλλά και πλήρης να κατέβει, δεν νομίζω να έχει τύχη απέναντι στους «ρεντς».

Βλέπετε, οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα αλλά όχι κι από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Παρά τις 4 σερί ήττες για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας σκοράρει δύο γκολ ανά παιχνίδι. Θεωρώ λοιπόν πως σήμερα μπορεί να βάλει και 3 και 4 γκολ για να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις από την κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Όπως άλλωστε έκανε πριν 12 μέρες στη Λειψία.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Εξάποντο ντέρμπι

Πάμε τώρα και στο ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Το «τριφύλλι» άρχισε πάλι να βγάζει τις παθογένειές του και επιστέφει στη Λεωφόρο με δύο σερί ήττες στο Αγρίνιο. Τα πηγαίνει καλύτερα εντός έδρας παρά εκτός, αλλά σήμερα αντιμετωπίζει την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα. Με οδηγό όμως την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θα κατέβει να κυνηγήσει τη νίκη. Βέβαια στην επίθεση δεν είναι και η πιο παραγωγική ομάδα. Ο «δικέφαλος» το γνωρίζει αυτό και μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Παρά την αστάθειά του και τις εσωτερικές του αναταράξεις έχει την ποιότητα να φύγει ακόμα και με τη νίκη. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για 6ποντο παιχνίδι. Αν η Ένωση ηττηθεί, τότε θα χάσει μία θέση κι ίσως ξεκινήσει με μειονέκτημα στα πλέι-οφ. Στο διά ταύτα, κοντράρονται δύο ισοδύναμες ομάδες για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία. Δεν αποκλείεται το ματς να έχει γκολ, αλλά ως πρώτο σημείο βάζω την ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
21:15
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
2 & over 2,5
2.05
Δυάδα απόδοσης 4.55
19:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Χ2 & over 1,5
2.22
21:15
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
2 & over 2,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις