Προγνωστικά με στήριξη στις έδρες

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για Ligue 2 και Liga MX

Καλησπέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα και έχουμε προγνωστικά για Ligue 2 και Liga MX. Κοινό στοιχείο και των τριών αγώνων που θα δούμε είναι η εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους.

Προγνωστικά Ligue 2: Πάνω από ένα χρόνο αήττητη εντός έδρας

Από την ισοπαλία κόντρα στην Βαλενσιέν με 2-2 εκτός έδρας έρχεται η Τρουά (1η, 15-7-4), με την πρωτοπόρο να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αν και εκτός έδρας είναι επιρρεπής σε λάθη, εντός έδρας θα είναι πάντα το φαβορί. Έχει να ηττηθεί στο σπίτι της από τις 31 Ιανουαρίου του προηγούμενου έτους και φέτος έχει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 23-9. Δεν αναμένεται κάποια σημαντική απουσία πέραν του επιθετικού Πιντόρ που είναι αμφίβολος αλλά όχι βασικό στέλεχος της ομάδας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Αζαξιό (13η, 8-8-10) παίζει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική με ομάδες της πρώτης τριάδας. Προηγήθηκαν οι ήττες από τις Κλερμόν και Τουλούζ με 0-2 και 3-0 αντίστοιχα. Κουρασμένη από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και χωρίς να φαίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο.

Θα πάμε με τον άσο, ο οποίος προσφέρεται χαμηλούτσικα αλλά σε μία ικανοποιητική απόδοση.

Προγνωστικά Liga MX: Κακές εμφανίσεις αλλά νίκη στα χαρτιά

Την προηγούμενη εβδομάδα η Άτλας (11η, 2-2-3) μας έστειλε ταμείο χάνοντας με λίγα γκολ από την Κλαμπ Αμέρικα. Αλλά από ένα λάθος της αντιπάλου της, πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0. Ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει και που χωρίς αυτούς τους 3 βαθμούς της προηγούμενης εβδομάδας θα ήταν προτελευταία. Έχουν σκοράρει μόνο 2 γκολ σε 7 αγώνες αλλά αμυντικά στέκεται κάπως καλύτερα.

Η Τολούκα (2η, 4-1-2) ηττήθηκε με 3-2 από την Κρους Ασούλ την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που έγινε αντικείμενο σχολιασμού λόγω του διαιτητή του αγώνα. Με το σκορ 2-0 υπέρ της Κρους Ασούλ, ο διαιτητής μπλόκαρε με το σώμα του σουτ της Κρους Ασούλ με κατεύθυνση προς το τέρμα της Τολούκα, το οποίο ήταν ανυπεράσπιστο γιατί ο τερματοφύλακάς της ακόμα δεν είχε επανατοποθετηθεί μετά το πρώτο σουτ της φάσης. Ακόμα και με αυτή τη βοήθεια, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε εμείς είναι ότι σκόραρε σε ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα, όπως έχει κάνει σε όλα της Clausura μέχρι στιγμής.

Οι γηπεδούχοι έχουν 4 νίκες σε 4 παιχνίδια εντός έδρας με συντελεστή τερμάτων 10-2. Παραδοσιακά το “Νεμέσιο Ντίες” είναι μία δύσκολη έδρα και πολύ δύσκολα δίνει βαθμούς στους αντιπάλους της Τολούκα. Η Άτλας ακόμα περιμένει από τους επιθετικούς της να βρουν ρυθμό και δε θα τρομάζει καμιά ομάδα της κατηγορίας όσο δεν μπορεί να σκοράρει. Γενναιόδωρη η απόδοση του άσου, τον οποίο βρίσκουμε σε αποδόσεις λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Κερδίζουν στο γήπεδο και χάνουν βαθμούς

Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά μας για σήμερα θα κλείσουν με την ομάδα που έκανε την γκάφα την προηγούμενη εβδομάδα και έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, την Κλαμπ Αμέρικα (3η, 4-1-2). Όλη η ιστορία έγινε γιατί ο επιθετικός Φεντερίκο Βίνιας, ο οποίος έκανε ζέσταμα κανονικά με την ομάδα αλλά πέρασε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον πάγκο, δεν είχε δηλωθεί στην αποστολή. Η Αμέρικα είπε ότι θα κάνει ένσταση αλλά μέχρι τότε τον αγώνα τον έχει χάσει. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην αδύναμη Άτλας και πήρε δίκαια την εντός γηπέδου νίκη με 2-0, με την αντίπαλό της όμως να παίζει με 10 παίκτες από το 25ο λεπτό.

Αντίπαλός της σήμερα η τελευταία Πατσούκα (18η, 0-3-4). Κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τσίβας μετά από 4 συνεχόμενες ήττες. Στην Apertura είχε καταφέρει να περάσει μέχρι και τα προημιτελικά, λιταν και αποκλείστηκε από την Πούμας. Δεν ήταν χειρότερη αλλά ήταν αρκετά άστοχη και παρότι δημιουργούσε ευκαιρίες, δεν μπορούσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Θεωρητικά ενισχύθηκε με τον Χάρολντ Μοσκιέρα στην επίθεση, ο οποίος παίρνει λεπτά συμμετοχής αλλά ακόμα προσαρμόζεται. Έχασε τον μέσο Βίκτορ Νταβίγια (5 γκολ σε 18 συμμετοχές στην Apertura), ο οποίος τώρα αγωνίζεται για την Κλαμπ Λεόν (2 γκολ σε 5 εμφανίσεις).

Και η Κλαμπ Αμέρικα, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη στήλη, δύσκολα χάνει εντός έδρας. Όπως και η προαναφερθείσα Τολούκα, έχει μόνο νίκες εντός έδρας στην Clausura, ενώ στην Apertura είχε κάνει μόνο 2 ήττες, μία από τη Μοντερέι στην κανονική διάρκεια και μία από την Τσίβας στα προημιτελικά.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:00
Τρουά – Αζαξιό
1
1.75
Μονό
01:00
Τολούκα – Άτλας
1
2.10
Ρίσκο
01:00
Τολούκα – Άτλας
1 & no goal
3.60
Μονό
03:00
Κλαμπ Αμέρικα – Πατσούκα
1
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις