ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προβάδισμα στην έδρα με χάντικαπ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προβάδισμα στην έδρα με χάντικαπ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προβάδισμα στην έδρα με χάντικαπ

Προγνωστικά

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους τους αναγνώστες. Μεσοβδόμαδα η στήλη μας είχε 1/2 σημεία στο ιδιαίτερο παιχνίδι του Κάουνας και πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια. Η αγωνιστική δράση στην Basket League επιστρέφει με 2 αγώνες. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους. Προβλέψεις μπάσκετ στηριγμένες στην ανάλυση των παιχνιδιών.

Προβλέψεις μπάσκετ στο Λαύριο

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς δεν είναι άλλη από το Λαύριο (10-4). Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί στους «4» του κυπέλλου Ελλάδος ενώ παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Τις 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια έφτασε η ομάδα Χρήστου Σερέλη και θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί. Εντός έδρας μετράει 6 νίκες σε 7 αγώνες έχοντας 84 πόντους στην επίθεση και 76 πόντους παθητικό.

Απέναντί του θα βρεθεί ο Κολοσσός Ρόδου (6-8) που παλεύει για μία θέση στα πλέι οφ. Οι Ροδίτες μακριά από το νησί δεν είναι καθόλου αποτελεσματικοί, έχοντας μόλις 1 νίκη σε 8 παιχνίδια. Σκοράρουν με δυσκολία έχοντας μόλις 73 πόντους στην επίθεση ενώ δέχονται 80. Εάν δεν μπορέσει να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Ο Κολοσσός γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει μία καλύτερη ομάδα, δεν θα πέσει όμως αμαχητί περιμένοντας την ευκαιρία για μία σπουδαία νίκη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το Λαύριο και η δική του απόδοση θα κρίνει το παιχνίδι. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί στη Ρόδο και θα θέλει να πάρει μία άτυπη ρεβάνς. Θα μπει με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκης.

Με νέο προπονητή το Περιστέρι

Στο Μεσολόγγι (4-10) θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου. Η τοπική ομάδα ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και κάθε νίκη είναι χρυσάφι. Η χρονιά για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου θυμίζει διαδρομή με «ρόλερ κόστερ». Ξεκίνημα με 3 νίκες, στροφή 180 μοιρών και 9 (!) συνεχόμενες ήττες, εντός έδρας νίκη και ήττα με «κατοστάρα» κόντρα στον Ιωνικό. Το Μεσολόγγι ισοβαθμεί με Λάρισα και Άρη έχοντας μόλις 4 νίκες. Εντός έδρας έχει πετύχει τις 3 από αυτές και πλέον κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού.

Το Περιστέρι (8-6) προέρχεται από την χειρότερη εμφάνισή του για φέτος. Απέναντι στην ΑΕΚ πέτυχε μόνο 59 πόντους και δέχθηκε 91, στο τελευταίο παιχνίδι του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο. Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται πλέον ο Σωτήρης Μανολόπουλος και κόντρα στο Μεσολόγγι επιθυμούν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Το Περιστέρι είναι η μοναδική ομάδα που έχει σημειώσει 3 φορές φέτος λιγότερους από 60 πόντους σε αγώνα.

Αγώνας που θα κριθεί στη θέληση, μιας και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Περιμένω χαμηλό ρυθμό με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Προβλέψεις μπάσκετ δύσκολα να γίνουν καθώς επιθετικά έχουν μεγάλο πρόβλημα και οι δύο ομάδες. Το Περιστέρι είχε πολύ χρόνο να δουλέψει πάνω στα θέλω του νέου προπονητή αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:00
Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου
1 (-6,5)
1.85
Δυάδα απόδοσης 2.30
17:00
Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου
1 (-3,5)
1.50
20:00
Μεσολόγγι - Περιστέρι
1 (+8,5)
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις