Γαλλική, επιθετική υπεροπλία

Προβλέψεις στοιχήματος

Βγήκε και το αμφίτερμα στο Ρεν – Νις χωρίς να μας αγχώσει ιδιαίτερα, προχωράμε με την ίδια διάθεση. Μία επιλογή ξεχωρίζει στις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος στην Ligue 2, στην αναμέτρηση Οσέρ – Ροντέ.

Προβλέψεις στοιχήματος: Οσέρ – Ροντέ

Η 27η αγωνιστική βρίσκει την Οσέρ στην 5η θέση και στο +3 από την Παρί. Οι γηπεδούχοι διατηρούν το αξιόπιστο προφίλ τους, παρουσιάζονται “κυνικοί” στη συλλογή βαθμών και με τον Φυρλάν στο τιμόνι δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν την άνοδο στην Ligue 1. Καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πολύ ισχυρή στην έδρα της με μια άκρως ποιοτική και παραγωγική επίθεση ικανή να υπερκεράσει οποιαδήποτε άμυνα στην καλή της μέρα.

Με μπροστάρηδες τους Λε Μπιχάν, Ντυζιμόν, Σακχί και Οτρέ (36 από τα 47 γκολ), οι γηπεδούχοι δημιουργούν και σκοράρουν με συνέπεια (έχουν βρει δίχτυα στα 23 από τα 29 φετινά παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο), ενώ αγγίζουν υψηλά ποσοστά ευστοχίας στις τελικές τους (περίπου  40%). Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι στις 7 από τις 8 εντός έδρας νίκες τους, οι «διπλωμάτες» έχουν πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ.

Απέναντί τους μια Ροντέ, η οποία με την νίκη επί της Τουλούζ (1-0) έφτασε τους 30 βαθμούς και όλα δείχνουν ότι φέτος θα μείνει μακριά από περιπέτειες. Ομάδα που αρέσκεται να αγωνίζεται κόντρα στην μπάλα και να χτυπά στις αντεπιθέσεις με τον Περελάντ να ακολουθεί πιστά απ’ την αρχή της σεζόν το 3-4-1-2. Μέτρια η εκτός έδρας παρουσία της, καθώς μετρά μόλις μία νίκη αλλά και 8 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο (έχει δεχθεί γκολ στα 12 από αυτά). Αξίζει να αναφερθεί πως η Ροντέ έχει συναντηθεί άλλες 3 φορές φέτος με τον διαιτητή Λεπεϊζάν μετρώντας 0-2-1 δεχόμενη γκολ και στις 3 περιπτώσεις.

Από τα παιχνίδια που οφείλει να κερδίζει η Οσέρ στο «Αμπέ Ντεσάμπ», αδυναμία προσήλωσης προβλέπω στη Ροντέ και επομένως θα ποντάρουμε στο οver 1,5 γκολ των γηπεδούχων που πληρώνει καλύτερα απ’ τον απλό άσο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Οσέρ - Ροντέ
Οσέρ over 1,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις