Μπόχουμ δέρνουμε; Ναι, αν δεν βάλει γκολ!

Γκολ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο Κουβανέζοι μου! Θα έλεγα δυστυχώς για τη χθεσινή πρόταση με το γκολ ημιχρόνου του Ολυμπιακού που δεν πέρασε, αλλά αυτή η «έξαψη» που μας έδωσε το μοναδικό και πολύτιμο γκολ στο 88′ δεν συγκρίνεται με τίποτα. Συνεχίζουμε σταθερά και με υπομονή όπως ξέρουμε. Στα του Σαββάτου, λοιπόν, γεμάτο το στοιχηματικό κουπόνι και έχω 3 προγνωστικά που μυρίζουν αρκετά γκολ. Πάμε για ανάλυση.

Γκολ στο Μπόχουμ

Η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Μπόχουμ υπέστη ήττα σοκ με 1-0 στην έδρα της Άουε και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 42 βαθμούς (όσους και οι Αμβούργο, Γκρόιτερ Φίρτ και Χόλσταϊν Κίελ ) και σύνολο τερμάτων 40-23. Η Μπόχουμ στην έδρα της παίρνει μεγάλη δυναμική καθώς έχει μέσο όρο σκοραρίσματος 2,09 γκολ ανά αγώνα εντός. Eπίσης στους 12 αγώνες που έδωσε ως γηπεδούχος έχει 7-3-2, με τους Ζόλερ και Ζούλτζ να την οδηγούν με 11 και 10 γκολ αντίστοιχα, σχεδόν τα μισά από τα συνολικά της φετινής επίθεσης της.

Η Βούρτζμπεργκερ Κίκερς έρχεται από τρομερή νίκη ψυχολογίας στην έδρα της με 3-2 επί του Αμβούργου και έβαλε φωτιά ξανά στη Zweite Liga αφού επιτεύχθηκε τετραπλή ισοβαθμία στη κορυφή. H νίκη δεν άλλαξε και πολλά, καθώς η Κίκερς συνεχίζει να είναι ουραγός με 15 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 25-46. Στις 5 τελευταίες εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες πετυχαίνοντας μόνο 3 τέρματα, στατιστικό που δεν εκπλήσσει, αν αναλογιστεί κάνεις ότι στα 13 φετινά εκτός έδρας ματς έχει 11 ήττες και μόλις 2 νίκες.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 4/5 over 2,5, αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν 3/5 over 2,5. Είμαι πεπεισμένος ότι η Κίκερς ένα γκολ θα το βρει και ότι η Μπόχουμ δεν χάνει, αλλά δεν θα ρισκάρω με αμφίτερμα. Θα πάρω την ασφάλεια του ασιατικού οver.

Ελκυστική απόδοση στα αγγλικά γκολ!

Οι «Ανθρακωρύχοι» αν και στάθηκαν πάρα πολύ καλά στο Μάντσεστερ εναντίoν της Γιουνάιτεντ, έχασαν τελικά με 3-1 και βρίσκονται στην 17η θέση με 25  βαθμούς και σύνολο τερμάτων 26-43. Στην έδρα της η Νιούκαστλ δεν έχει σταθερή απόδοση, καθώς στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 1-1-3. Απόντες οι Γουίλσον, Σαρ και Μανκίλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φερνάντες και Ζοέλινγκτον.

Οι «λύκοι» προέρχονται από νίκη στην έδρα τους επί της Λιντς με 1-0, αν και υπήρχαν πάρα πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Μετά από την νίκη αυτή η Γουλβς είναι 12η με 33 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 26-32. Στις 5 τελευταίες εξόδους της ομάδας του Νούνο Εσπιρίτο έχει 2-2-1. Απόντες οι Ποντένσε, Χιμένεθ, Μάρσαλ και Μπολί.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 3/5 over 2,5, αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 2/5 over 2,5. Η μεταξύ τους παράδοση έχει μοιρασμένα γκολ με τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους να υπάρχουν 4/5 goal/goal και 1/5 over 2,5. Θα επιμείνω στο over βρίσκοντάς το σε εξαιρετική τιμή!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ντέρμπι κορυφής στη Πορτογαλία

Η «Δράκοι» επιβεβαίωσαν το καλό τους μομέντουμ και πάρα την κούραση από τον άθλο της νίκης με 2-0 επί της Γιουβέντους, κέρδισαν και την Μαρίτιμο με 2-1 εκτός έδρας και βρίσκονται στην 2η θέση με 44 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 45-22, έχοντας την καλύτερη επίθεση στη κατηγορία. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεισάο παίζει τον επαναληπτικό στο Τορίνο στις 09/03 και θα έχει χρόνο να πάρει ανάσες, αλλά και να ψαλιδίσει την διαφορά με την πρωτοπόρο και σημερινή αντίπαλο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Στους 5 τελευταίους αγώνες εντός έδρας η Πόρτο έχει 3-2-0, σκοράροντας 10 γκολ και δεχόμενη 4. Μοναδικός απών ο Μαρκάνο.

Η Σπόρτινγκ τρέχει ένα τρομερό σερί νικών 8 νικών και 9 ως αήττητη με τελευταία την νίκη επί της Πορτιμονένσε με 2-0 στην έδρα της και παραμένει 1η με 54 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 42-10 έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Liga Nos.

Η ομάδα του Ρουμπέν Αμορίμ αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και φέτος είναι η ευκαιρία της να κατακτήσει το πρωτάθλημα μιας και έμεινε νωρίς εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και επικεντρώθηκε σε αυτό. Στις 5 τελευταίες εξόδους της η Σπόρτινγκ έχει 4-1-0 με 8 γκολ ενεργητικό και 3 παθητικό. Άπαντες παρόντες για το μεγάλο ντέρμπι.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 4/5 over 2,5, αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 1/5 over 2,5 αλλά έχει σκοράρει στα 4/5 ματς από 2 γκολ αντίστοιχα. Στα μάτια μου θα υπάρξει μάχη μεταξύ του πρώτου σκόρερ Γκονσάλβες με 14 τέρματα εναντίον του Σέρχιο Ολιβέιρα και του περσικού λιονταριού (όπως λέει και ο PsyRadios) Ταρεμί με 9 γκολ έκαστος σε ένα ματς πλούσιο σε γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
14:00
Μπόχουμ - Βούρτζμπεργκερ Κίκερς
Over 3 ΑΗ
2.10
Δυάδα απόδοσης 5.05
22:00
Νιούκαστλ - Γουλβς
Over 2,5
2.30
22:30
Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Over 2,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις