ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η ευκαιρία για… «ένα όνειρο τρελό»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η ευκαιρία για… «ένα όνειρο τρελό»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η ευκαιρία για… «ένα όνειρο τρελό»

Η ευκαιρία για… «ένα όνειρο τρελό»

Έχει καταντήσει πια ως δεδομένο τα τελευταία χρόνια. Η κλήρωση φέρνει ξανά την Άρσεναλ στον δρόμο του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά για τη φάση των «16» του Europa League. Ποιος θα ξεχάσει την περσινή πρόκριση στο 119’ μέσα στο Λονδίνο; Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του σίγουρα όχι και οφείλουν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο!

Europa League: Η ευκαιρία για το «όνειρο»

Υπάρχει ένα σημαντικό δεδομένο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη τον Μάρτιο για δεύτερη σερί χρονιά. Δηλαδή έχει πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση από τη φάση των «32» του Europa League. Πέρυσι, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη μεγάλη πρόκριση επί των «κανονιέρηδων» και αποκλείστηκε στην επόμενη φάση από τη Γουλβς. Φέτος η πρόκληση έγκειται στο να καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν ακόμη ένα βήμα. Την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης!

Εύλογα θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια ομάδα τύπου Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γρανάδα ή Σλάβια Πράγας, θα ηχούσε καλύτερα την ώρα της κλήρωσης ως αντίπαλος. Θυμηθείτε, όμως, τι έκανε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια που απέφευγε «brand name» της κλήρωσης και έπεφτε σε σχετικά βατούς αντιπάλους. Οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία δεκαετία στη διοργάνωση μετρούν αποκλεισμούς από Γουλβς, Δυναμό Κιέβου, Μπεσίκτας, Άντερλεχτ, Ντνίπρο, Λεβάντε και Μέταλιστ. Την ώρα της κλήρωσης επικρατούσε ενθουσιασμός για πρόκριση. Αυτή όμως δεν ήρθε με αυτούς τους αντιπάλους.

Απεναντίας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της περασμένης σεζόν, όταν ήρθε ένας αντίπαλος του μεγέθους της Άρσεναλ, οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση! Και πριν δυο σεζόν, ήταν η Μίλαν. Στη φάση των ομίλων βέβαια, αλλά σε παιχνίδι που θύμιζε νοκ άουτ καθώς ήταν «τελικός» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στην τεράστια Μίλαν, αλλά στους «32» αποκλείστηκε από τη Δυναμό Κιέβου, ομάδα που θεωρούνταν τουλάχιστον στα μέτρα του.

Απέναντι σε ομάδες τέτοιου μεγέθους όπως είναι η Άρσεναλ, έστω κι αν δε βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση, κανείς δε θα ζητήσει τα ρέστα σε ενδεχόμενο αποκλεισμό. Αντιθέτως, όταν ο αποκλεισμός έρχεται από μια ομάδα ισοδύναμου ή μικρότερου μεγέθους όπως αυτές που αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία δεκαετία, προκαλούν δυσφορία και απογοήτευση στους φιλάθλους.

Europa League: Τα δυο «ατού» για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυο πλεονεκτήματα ενόψει των δυο αναμετρήσεων με τους Λονδρέζους. Αρχικά, στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς για 3η σεζόν. Τι έχει κάνει αυτά τα τρία χρόνια; Πέρα από το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει έναν βασικό κορμό στην ομάδα, στην Ευρώπη έχει φτάσει τους Πειραιώτες, τη μια στη φάση των «32» τη δεύτερη μέχρι τους «16» και την τρίτη μέχρι την ίδια φάση, τουλάχιστον. Προκρίσεις με Άρσεναλ και Μίλαν. Ο Πορτογάλος κόουτς «το έχει». Ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω.

Δεύτερο θετικό για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι ότι ουσιαστικά έχουν πετύχει τον βασικό τους στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διψήφια διαφορά που έχουν δημιουργήσει από τον Φλεβάρη από τη 2η θέση τους δίνει την ευκαιρία να δώσουν το 100% στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επιπλέον, έφυγε κι ένα «βάρος». Αυτό της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έβγαλε από το μυαλό των «ερυθρόλευκων» το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου δίχως ήττα. Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί και να μην υπάρχει επιπλέον κίνητρο (όπως αυτό του αήττητου) οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μπορούν να τα δώσουν όλα στην Ευρώπη.

Αυτά τα είναι τα δυο βασικά «ατού» για τον Ολυμπιακό ενόψει των αναμετρήσεων με τους «κανονιέρηδες». Ένα τρίτο θετικό για την ελληνική ομάδα θα μπορούσε να είναι η κατάσταση της αντιπάλου. Θεωρητικά, η Άρσεναλ βρίσκεται σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση από την προηγούμενη σεζόν. Όμως, αυτό μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Καθώς το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα βρίσκεται αρκετά πίσω, της δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στους ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Καταληκτικά, θεωρώ ότι είναι στο χέρι των «ερυθρόλευκων» να πανηγυρίσουν ακόμη μια μεγάλη πρόκριση. Να πετύχουν, αρχικά, τον διακαή πόθο τους. Την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Από εκεί και πέρα, μπορούν να ονειρεύονται… «ένα όνειρο τρελό», όπως λέει και γνωστό σύνθημα των οπαδών τους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις