Το κίνητρο βγάζει συνδυασμούς

Το κίνητρο βγάζει συνδυασμούς

Χαιρετώ τους απανταχού koubanezous! Με θετικό πρόσημο η χθεσινή ημέρα, αν και η Βάκερ Ίνσμπουργκ μας χάλασε το απόλυτο. Σάββατο σήμερα και το κουπόνι σίγουρα δε θυμίζει καλοκαίρι. Αυτό είναι καλό για εμάς που για σήμερα θα βγάλουμε συνδυαστικά σημεία.

Αρχή από Αγγλία που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό και το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας. Στην επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι γηπεδούχοι, πραγματοποιώντας τη χειρότερη σεζόν από τότε που ανέβηκαν. Πολλές οι δικαιολογίες, αλλά μπορεί ακόμα να σώσει τη σεζόν. Η Πάλας από την άλλη βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε μόνο προς τα πάνω κοιτάει. Ιδανικό σταύρωμα για το συνδυασμό που ψάχνω σήμερα. Πίεση αναμένω από τους γηπεδούχους, με όλους τους τρόπους και κυρίως με στημένα απέναντι σε μια ομάδα που κοιτάει κυρίως το μηδέν πίσω και μετά να βάλει γκολ. Παρόλα αυτά θεωρώ πως ένα γκολ απέναντι στη προβληματική άμυνα της Μπόρνμουθ το έχει. Συνδυαστικό σημείο για σήμερα να σκοράρει η Πάλας και να κερδίσει αρκετά στημένα η Μπόρνμουθ. 

Συνέχεια με Γερμανία και το παιχνίδι Κολωνία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον εδώ, με την Άιντραχτ να θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για Ευρώπη. Βέβαια με συνδυασμό αποτελεσμάτων θα τα καταφέρει και μόνο αν κάνει το απόλυτο. Η Κολωνία δε θα κινδυνεύσει λογικά, οπότε ότι μπορεί θα κάνει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ζημιάρα ομάδα γενικά οι γηπεδούχοι και ειδικά εντός έδρας. Η Φρανκφούρτη αναγκαστικά θα κινηθεί επιθετικά, οπότε αυτό μας δίνει βάση για να ποντάρουμε στα στημένα της. Η Κολωνία λογικά ένα γκολ το έχει απέναντι στην προβληματική άμυνα των φιλοξενούμενων. Μένει να επιβεβαιωθούμε. 

Μονό

21:45  Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας: Πάλας over 0,5 γκολ & Μπόρνμουθ over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.50)

Εναλλακτικά 

21:45  Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας: Over 5,5 κόρνερ & Πάλας over 0,5 (2.50)

Μονό

16:30  Κολωνία – Άιντραχτ Φρ.: Κολωνία over 0,5 γκολ & Αϊντραχτ over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.00)

Εναλλακτικά

16:30  Κολωνία – Άιντραχτ Φρ.: Κολωνία οver 0,5 γκολ & Άιντραχτ over 5,5 κόρνερ (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις