ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Νότια Κορέα 2021, αφιέρωμα και μακροχρόνια στην K-League

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Νότια Κορέα 2021, αφιέρωμα και μακροχρόνια στην K-League

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Νότια Κορέα 2021, αφιέρωμα και μακροχρόνια στην K-League

Νότια Κορέα 2021, αφιέρωμα και μακροχρόνια στην K-League

Έφτασε η ώρα της έναρξης της 39ης επαγγελματικής χρόνιας στη κορυφαία εθνική κατηγορία της Νοτίου Κορέας και της 4ης υπό την ονομασία K-League 1. Το koubanezos.gr από τη πρώτη μέρα της ζωής του ασχολείται εκτενώς με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ασιατικής χώρας και σήμερα σας παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα αλλά και μακροχρόνια στοιχήματα για τη νέα σεζόν και τους 12 μονομάχους της, οι οποίοι ρίχνονται στον φετινό μαραθώνιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής.

Τρόπος διεξαγωγής

Όπως κάθε χρόνο, εκτός της περσινής covid-19 σεζόν, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 γύρους των 11 αγωνιστικών. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των 33 αγωνιστικών οι 6 πρώτες ομάδες αλλά και οι υπόλοιπες 6 χωρίζονται σε δύο γκρουπ κουβαλώντας τους βαθμούς που έχουν μαζέψει στη κανονική διάρκεια και ακολουθούν άλλες 5 αγωνιστικές, μετά το πέρας των οποίων αναδεικνύεται ο πρωταθλητής, με τις επόμενες δύο θέσεις να δίνουν μια απευθείας θέση στους ομίλους του Champions League Ασίας και μια στα play offs της διεθνούς διοργάνωσης.

Αυτό που αλλάζει φέτος όμως είναι οι θέσεις του υποβιβασμού και της ανόδου από και προς τη Κ2. Έτσι εκτός από τη 12η της Κ1 που υποβιβάζεται αυτόματα και τη πρωταθλήτρια της Κ1 που προβιβάζεται στη Κ1, υπάρχουν δυνητικά και στις δύο κατηγορίες δύο ομάδες που μπορεί να πέσουν ή να ανέβουν. Ο 11ος της Κ1 παίζει διπλούς αγώνες μπαράζ με τον 2ο της Κ2, ενώ ο 10ος της Κ1 παίζει επίσης σε διπλούς αγώνες μπαράζ τη παραμονή ή υποβιβασμό του με μια εκ των ομάδων που θα κατακτήσουν την 3η,4η και 5η θέση στη Κ2. Η ομάδα αυτή θα προκύψει, αφού πρώτα αναμετρηθούν σε μονό αγώνα μπαράζ η 4η και η 5η της Κ2, με τη νικήτρια να παίζει σε μονό αγώνα μπαράζ με τη 3η και το νικητή να αντιμετωπίζει, όπως ήδη αναφέρθηκε, το 10ο της Κ1. Αρκετά περίεργο σύστημα, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν είναι ευνοϊκό για την άνοδο των ομάδων της Κ2 στη κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Οι 12 μονομάχοι της φετινής σεζόν

Τζέονμπουκ: Οι «Πράσινοι Πολεμιστές» ξεκινούν και φέτος από θέση ισχύος, μετά το περσινό τους θρίαμβο και τη κατάκτηση του νταμπλ. Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα (8),τα 4 κύπελλα και τα 2 Champions League Ασίας τερμάτισε τη συνεργασία της με τον κόουτς Μοράις και εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή στον μέχρι πρότινος βοηθό του Πορτογάλου και θρύλο της ομάδας Κιμ Σανγκ Σικ.

Ενισχύθηκε επιθετικά με τη προσθήκη του Ιλιουτσένκο από τους Στίλερς, αποδυναμώθηκε όμως στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Σον Γιου Χο μετά τις καταπληκτικές του εμφανίσεις πωλήθηκε στη κινεζική Λουνένγκ, έναντι ποσού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το κενό του καλύφθηκε από την αγορά του Γιε Μουν Ρίου από τη Νταεγού και την επιστροφή από το δανεισμό του Τσόι Γιουνγκ Γιουν, ο οποίος πέρσυ έπαιζε ως αρχηγός στους Στίλερς.

Ουλσάν: Οι «Τίγρεις« της Κορέας έφτασαν για άλλη μια χρονιά στη πηγή αλλά δεν τα κατάφεραν εγχώρια, μένοντας δεύτεροι στο πρωτάθλημα και φιναλίστ στο Κύπελλο. Η ομάδα των 2 πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου οδηγούσε τη κούρσα μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές, χάνοντας όμως τους τίτλους από τη Τζέονμπουκ. Παρόλα αυτά η χρονιά έκλεισε ιδανικά με τη κατάκτηση του δεύτερου Champions League Ασίας για το σύλλογο και φέτος άπαντες στρέφουν τη προσοχή τους στο πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή.

Ένας θρύλος του κορεατικού ποδοσφαίρου, ο Χονγκ Μίουνγκ Μπο ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία με το ερωτηματικό για τη φετινή σεζόν να αποτελεί η κάλυψη του κενού στην επίθεση που άφησε η αποχώρηση για τη Κίνα του αρχηγού και πρώτου σκόρερ της Βραζιλιάνου Νεγκράο και του Γιόνσεν. Αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες με κυριότερη μεταγραφή αυτή του Αυστριακού Χίντερσερ από το Αμβούργο. O Κιμ Γι Χίουν, με το τίτλο του νέου παίκτη της χρονιάς το 2019 αλλά και ο MVP της περσινής Κ2 Λι Ντονγκ Γιουν θα πλαισιώσουν τον Αυστριακό στην επίθεση, ενώ τελευταία προσθήκη αποτελεί ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός Καχιασβίλι.

Πόχανγκ Στίλερς: Η ομάδα που τερμάτισε 3η πέρσυ παίζοντας το πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο στη χώρα, αναζητά φέτος το κάτι παραπάνω από την εξασφάλιση της θέσης που οδηγεί στο Champions League. Η ομάδα του Κιμ Κι Ντονγκ με τα 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 3 Champions League θα έχει δύσκολο έργο καθώς οι σταρ της περσινής ομάδας, Ιλιουτσένκο, Παλόσεβιτς και Ο’ Νιλ αναχώρησαν για άλλες ομάδες.

Η επιστροφή όμως μετά από 5 χρόνια ενός δικού της παιδιού και πολύπειρου μέσου, του Σιν Ζιν Χο που διέπρεψε με την Ουλσάν, αλλά και οι προσθήκες του Λιμ Σανγκ Χιουμπ από τους Μπλούγινγκς και των διεθνών Άλεξ Γκράντ και Μπόρις Τάσι θα τη βοηθήσουν να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Νταεγού: Μετά την εξασφάλιση μια θέσης στο ασιατικό Champions League η περσινή 5η της βαθμολογίας ομάδα του Λι Μπιουνγκ Μέουνγκ θέλει και φέτος να πιστοποιήσει τη συνεχή άνοδο των τελευταίων ετών. Η ομάδα του αρχηγού και σταρ Βραζιλιάνου Σεσίνϊα κινήθηκε αρκετά στην μεταγραφική περίοδο, καθώς πολλοί παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα με κυριότερους τους Νταμιάνοβιτς και Κιμ Νταεγόν, ενώ η ομάδα ενισχύθηκε με λεγεωνάριους από την Ιαπωνία, με την επιστροφή μετά από 13 χρόνια ενός δικούς της παιδιού, του Λι Κένουχο, η εμπειρία και τα γκολ του οποίου αναμένονται να βοηθήσουν, να είναι η πιο σημαντική. Εάν η Νταεγού μπορέσει να ρολάρει γρήγορα στη σεζόν, μπορεί να φτάσει και φέτος στη πρώτη 5άδα της βαθμολογίας (αξία για μακροχρόνια στοιχήματα).

Γκουανγκζού: Η περσινή 6η της βαθμολογίας θα θυμάται το 2020 για πολλά χρόνια, καθώς πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά το κυριότερο γεγονός ήταν η είσοδός στο νέο της γήπεδο. Βέβαια μετά από 10 χρόνια οι δρόμοι με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας τεχνικό Παρκ Σιν Γιουμπ χώρισαν, με το τελευταίο να αναλαμβάνει τη Σεούλ και τη θέση του να παίρνει ο Κιμ Χο Γιουνγκ.

Αποδυναμώθηκε αισθητά στην αμυντική της γραμμή καθώς εκτός του πρώην τεχνικού της, το δρόμο για τη Σεούλ πήρε και η κολώνα της άμυνας Χονγκ Γου Χο , ενώ και ο έτερος πύργος Ουζμπέκος Ασουρμάτοφ αποδέχθηκε τη πρόταση της Γκάνγκγουον. Περίεργη η χρονιά που ξεκινά λοιπόν για το σύλλογο, ο οποίος ναι μεν με Φελίπε και Γουίλιαν διαθέτει επιθετική ποιότητα, αλλά τα αμυντικά της κενά δεν καλύφθηκαν σε καμία περίπτωση.

Γκάνγκγουον: Τερμάτισε πέρσι στην 7η θέση, συνεχίζοντας τις καλές πορείες της τα τελευταία χρόνια. Ομάδα καθαρά δημιούργημα του Κιμ Μπιουνγκ Σο, με το ιδιαίτερο στυλ που καθιέρωσε στην ομάδα με συνεχές πρέσινγκ και ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και στη φετινή της έκδοση. Μπορεί να έχασε δύο ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Κιμ Γιν Χέον και ο Τσο Γι Χουν, οι οποίοι υπέγραψαν στην Ουλσάν και τη Τσανγκράϊ αντίστοιχα, αλλά ο ερχομός του Ιάπωνα Μασατόσι Ισίντα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σουγόν πέρσι, αναμένεται να λύσει το έντονο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Έτσι και φέτος αναμένεται να πλασαριστεί στη πρώτη 8άδα.

Σουγόν Μπλούγινγκς: Μια από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, με 4 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 2 Champions League θα προσπαθήσει φέτος να πετύχει πολλά περισσότερα από τη 8η θέση της τελευταίας σεζόν. Νέος προπονητής ο Παρκ Κουν Χα, ο οποίος λίγο πριν τη λήξη της περσινής σεζόν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, παρουσιάζοντας μια αξιοπρεπή ομάδα και οδηγώντας την στα προημιτελικά του Champions League, χωρίς τη παρουσία μάλιστα των ξένων παικτών της.

Φέτος το βαρόμετρο της ομάδας Αυστραλός Τάγκαρτ μπορεί να αναχώρησε για τη Τσερέζο της Οσάκα, αλλά ο Ιταλός με ρουμανικές ρίζες Ντουμίτρου και ο Σέρβος Τζέριτς έχουν τη ποιότητα να καλύψουν τη φυγή του Αυστραλού μεσοεπιθετικού. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε την ομάδα να πλασαριστεί ψηλότερα φέτος.

Σεούλ: Άλλη μια παραδοσιακή δύναμη της χώρας, θέλει να επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, ξεχνώντας τη καταστροφική περσινή πορεία, την αλλαγή 3 προπονητών και εν τέλει τη 9η θέση. Η ομάδα της πρωτεύουσας με τα 6 πρωταθλήματα και τα 2 Κύπελλα κινήθηκε εντυπωσιακά στη μεταγραφική περίοδο, θέλοντας να καλύψει τις περσινές της αστοχίες.

Με νέο προπονητή πλέον τον Παρκ Σιν Γιουμπ η ομάδα απέκτησε τον Σέρβο μαέστρο Παλόσεβιτς από τους Στίλερς και πρόσθεσε γύρω του μια πλειάδα ταλαντούχων παικτών. Κυριότερη προσθήκη αυτή του εξτρέμ Παρκ Γιουν Μπιν, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια έπαιζε σε Γερμανία, Ελβετία και Δανία. Επίσης ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά ταλέντα της χώρας, ο Να Σανγκ Χο θα αναλάβει να μετουσιώνει τη δημιουργικότητα του Παλόσεβιτς σε γκολ. Θεωρούμε τη Σεούλ ως ένα από τα κρυφά αουτσάιντερ της φετινής διοργάνωσης. Εάν η ομάδα πιστέψει στις δυνατότητές της, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί σφήνα ανάμεσα σε Ουλσάν και Τζέονμπουκ.

Σέονγκναμ: Οι «Καρακάξες» των 7 πρωταθλημάτων, 3 Κυπέλλων και των 2 Champions League είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, αλλά βρίσκονται σε πτωτική πορεία με τις 2 τελευταίες σεζόν να τις βρίσκουν στην 9η και 10η θέση.

Φέτος η ομάδα απέκτησε 12 παίκτες με ελεύθερη μεταγραφή συν 6 παίκτες οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα από δανεισμούς. Κυριότερες προσθήκες έγιναν εκεί που πονούσε η ομάδα, δηλαδή στην επίθεση, με τον ερχομό του πανύψηλου Σέρβου Μούλιτς και του Ρουμάνου επιθετικού Σέργκιου Μπους. Στην άμυνα ξεχωρίζει η προσθήκη του Αυστριακού Βίντμπιχλερ. Αν ο προπονητής της ομάδας Κιμ Ναμ Ιλ μπορέσει να δέσει γρήγορα μια εντελώς νέα ομάδα τότε οι οπαδοί της έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για μια καλύτερη πορεία φέτος.

Ίντσεον: Η ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2004 έχει γίνει τα τελευταία χρόνια συνώνυμο της αποφυγής του υποβιβασμού τη τελευταία αγωνιστική. Μια κατάσταση που ο σύλλογος βιώνει τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεφύγει από το μοιραίο.

Φέτος οι όποιες προσθήκες έχουν να κάνουν με την απόκτηση ξένων κυρίως παικτών. Ο Αυστραλός αμυντικός Ντέλμπριτζ ήρθε για να προσφέρει με την εμπειρία του την απαραίτητη σταθερότητα στα μετόπισθεν. Σημαντική προσθήκη αυτή του Βραζιλιάνου εξτρέμ Νεγκουέμπα, ο οποίος αν μείνει υγιής θα βοηθήσει επιθετικά πλαισιώνοντας τον θρύλο της ομάδας Μουγκόζα. Μετά από μια 10ετια κυριολεκτικά στη κόψη του ξυραφιού πιστεύουμε ότι φέτος η ομάδα θα σώσει σχετικά εύκολα τη κατηγορία.

Γιεγιού: Η περσινή πρωταθλήτρια της Κ2 κέρδισε με την αξία της την άνοδο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι κανένας τυχαίος σύλλογος άλλωστε, καθώς μόλις πριν λίγα χρόνια συμμετείχε στο ασιατικό Champions League. Oι «Νησιώτες» υπό την καθοδήγηση του Ναμ Κι Ιλ επιστρέφουν στα μεγάλα σαλόνια και θέλουν αμέσως να κάνουν τη διαφορά, στοχεύοντας στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα κράτησε το βασικό της κορμό και πρόσθεσε την απαραίτητη εμπειρία σε νευραλγικές θέσεις με τον ερχομό του Γέο Ρέουμ και του Λι Γιουνγκ Μουν, παικτών με πολυάριθμες συμμετοχές στη Κ1. Ομάδα καθαρά προπονητή, η οποία θα βασιστεί στην ομοιογένειά της και θεωρούμε ότι θα σώσει εύκολα τη κατηγορία τερματίζοντας αρκετά ψηλά στη βαθμολογία.

Σουγόν: Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της κυριολεκτικά στη τελευταία φάση του αγώνα μπαράζ που έδινε πριν λίγους μήνες και θα εμφανιστεί στη μεγάλη κατηγορία για δεύτερη φορά μετά το 2016. Φέτος ενισχύθηκε παρά πολύ με σκοπό να παραμείνει στη Κ1.

Παρόλο που οι 5 από τους 7 παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη πετυχημένη περσινή πορεία της αποχαιρέτησαν το σύλλογο, ποιοτικοί και κυρίως έμπειροι παίκτες έφτασαν στην ομάδα, όπως η τριάδα της περσινής αμυντικής γραμμής της Ουλσάν αποτελούμενη από τους Γιουν Γιουνγκ Σουν, Παρκ Γιο Χο και Γιονγκ Ντογκ Χο. Η ομάδα έχει πλέον παίκτες που έχουν φάει τη κατηγορία με το κουτάλι και πιστεύουμε ότι θα παλέψει την παραμονή της στη Κ1.

Μακροχρόνια στοιχήματα

Δυστυχώς την ώρα που γράφονταν το συγκεκριμένο αφιέρωμα οι εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο δεν είχαν βγάλει μακροχρόνιες προβλέψεις και αποδόσεις για τη κατάκτηση της φετινής Κ1.

Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε και βρήκαμε ήδη τις πρώτες αποδόσεις, οι οποίες με την έναρξη της 1ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα προσφέρονται προς ποντάρισμα για μακροχρόνια στοιχήματα.

Η Τζέονμπουκ για άλλη μια χρονιά ξεκινά ως το μεγάλο φαβορί, γεγονός που τιμάται στο 1.90, ενώ ακολουθεί η Ουλσάν στο 2.60, οι Πόχανγκ Στίλερς στο 15.00, η Νταεγού στο 21.00, η Γκάνγκγουον με 41.00 και η Σεούλ με 51.00.

Βάσει των παραπάνω αποδόσεων και έχοντας μια πρώτη μικρή εικόνα για το τι μας περιμένει φέτος, αφενός θα ποντάρουμε στην Ουλσάν και το διακαή πόθο της για ένα πρωτάθλημα μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες και αφετέρου θα διεκδικήσουμε ένα καλό και άουτ με την επιλογή μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Σεούλ, καθώς φέτος η ενίσχυσή της είναι εντυπωσιακή, το τεχνικό επιτελείο αν και νέο, πάρα πολύ ικανό και δεν παύει να είναι μια παραδοσιακή δύναμη στη Κορέα.

Μακροχρόνιο
Πρωταθλήτρια Νότιας Κορέας 2021
Ουλσάν
2.60
Fun bet μακροχρόνιο
Πρωταθλήτρια Νότιας Κορέας 2021
Σεούλ
51.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις