NBA. Προϋποθέσεις για θέαμα…

NBA. Προϋποθέσεις για θέαμα…

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr, προγνωστικά NBA, με το παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει να είναι αυτό ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς (15-16) και τους Φοίνιξ Σανς (20-11).

Οι γηπεδούχοι φέτος δείχνουν αρκετά δυνατοί, με ηγέτη τον Ζακ Λαβίν να τους οδηγεί με ασφάλεια στην οκτάδα της Ανατολής. Μετά την περσινή πολύ κακή χρόνια, φέτος είπαν να σοβαρευτούν, έδωσαν τα «κλειδιά» του μαγαζιού σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές της λίγκας, τον Μπίλι Ντόνοβαν και ο ίδιος από πολύ νωρίς δείχνει να δικαιώνει την επιλογή της διοίκησης που τον εμπιστεύτηκε. Με πέντε νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων δείχνουν σε πολύ καλό μομέντουμ, αλλά απόψε έχουν ένα αρκετά ζόρικο αντίπαλο απέναντι τους.

Προγνωστικά NBA

Οι Σανς με μόλις δύο ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια είναι σε τρομακτική κατάσταση και δείχνουν ότι όχι μόνο θα μπουν στην οκτάδα, αλλά μπορούν να τερματίσουν και στην πρώτη 4αδα. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν και πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Ο Κρις Πολ ήρθε και τους ανέβασε επίπεδο αλλά αυτός που μέχρι στιγμής κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι ο Ντεβιν Μπούκερ. Ο τελευταίος σήμερα αναμένεται να παίξει με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, διότι επιλέχτηκε τελικά και θα δώσει το «παρών» στο All Star Game.

Απόψε λοιπόν βλέπω ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι ως προς τον τελικό νικητή στα προγνωστικά ΝΒΑ, για αυτό θα επιλέξω το over 228.5 σε απόδοση 1.95! Δύο πολύ δυνατές ομάδες με πολύ ικανούς σκόρερ μπορούν να μας προσφέρουν θέαμα…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
03:00
Σικάγο Μπουλς – Φοίνιξ Σανς
Over 228,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις