Αγγλική δυάδα του 5.39

Αγγλική δυάδα του 5.39

Επιτέλους.. Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου επέστρεψε και είναι έτοιμο να μας χαρίσει εξίσου σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μπορεί η μάχη στην κορυφή να μην έχει ενδιαφέρον μιας και η Λίβερπουλ είναι βέβαιη πρωταθλήτρια και το μόνο που μένει είναι η μαθηματική κατάκτηση του. Στην ουρά της βαθμολογίας όμως γίνεται σφαγή όπου τουλάχιστον 5 ομάδες μάχονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Μία από αυτές είναι και η Μπόρνμουθ που φιλοξενεί την αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας σε ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Για να γίνει αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα όπου εκεί έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς της.

Εξίσου σημαντικό ματς έχει και η Αρσεναλ όπου φιλοξενείται  στην έδρα της Μπράιτον, η οποία θέλει επίσης βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Αρσεναλ σε μια ακόμα κακή σεζόν και με τον Μικέλ Αρτέτα πλέον στον πάγκο της  αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου και να μην είναι εντελώς καταστροφική η χρονιά της πρέπει να περάσει με νίκη από το Μπράιτον.

Δυάδα (απόδοσης 5.39)

17:00 Μπράιτον – Αρσεναλ: 2 (2.20)

22:00 Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας: 1 (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις