Το πάρτι της Ντε Γκράαφσαπ

Το πάρτι της Ντε Γκράαφσαπ

Άπαντες αγωνιούμε για το επερχόμενο καλοκαίρι ευελπιστώντας σε διακοπές με… κανονικές συνθήκες. Το στοίχημα δεν σταματά ποτέ βέβαια (δυστυχώς όμως για κάποια στιγμή τα αγαπημένα μου προγνωστικά Ολλανδίας) και το καλοκαίρι θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα μας… γεμίσει το κενό του Ιουνίου, όπου οι περισσότερες λίγκες έχουν κατεβάσει ρολά.

Τα αρχικά σχέδια για διεξαγωγή του Euro 2020 (ναι, διατήρησε το αρχικό όνομα) σε 12 πόλεις, φαντάζουν πλέον κάτι παραπάνω από ανέφικτα και όπως αναμενόταν προκρίνεται η λύση της «φιλοξενίας» από μια χώρα, όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερη στήλη. Ο «πολύς» Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε (πρόεδρος Μπάγερν Μονάχου) με δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο αποκάλυψε πως η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία άφησε στην άκρη τα μεγαλόπνοα σχέδια, αφουγκράστηκε – επιτέλους –  το κλίμα και προκρίνει τη λύση της μιας διοργανώτριας. Σύμφωνα μάλιστα και με έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, άπαντες μετρούν τις οικονομικές απώλειες και το Euro θα διεξαχθεί στην Αγγλία και στις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Ολλανδίας

Το Βέλγιο έχει… χαλάσει τη δυναμική της στήλης και μοιραία αποφεύγω την Jupiler League, με προγνωστικά στοιχήματος από την αγαπημένη «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας.

Αρχικά, θα εμπιστευθώ την… φουριόζα Ντε Γκράαφσαπ κόντρα στην ομάδα νέων της Άλκμααρ. Οι «σούπερ χωρικοί» με αργά αλλά σταθερά βήματα βρήκαν για τα καλά ρυθμό και όπως αναμενόταν μπήκαν στο κόλπο του τίτλου και της απευθείας ανόδου (δύο πρώτες θέσεις). Μετρούν επτά σερί νίκες και δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία κόντρα στους πιτσιρικάδες. Η Άλκμααρ Β΄έχει κρατήσει μόλις μια φορά το μηδέν φέτος και εκτιμώ πως θα περάσει δύσκολες στιγμές στο Ντούτινχεμ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Θα ποντάρω για δεύτερη σερί αγωνιστική στον συνδυασμό over με goal/goal στο ματς της Ρόντα με τη Ναϊμέγκεν.  Οι Λίμπουρχερς έχουν επαληθεύσει το συγκεκριμένο σημείο στα έξι από τα επτά τελευταία ματς, οι φιλοξενούμενοι στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας  και το… φεστιβάλ τερμάτων φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Ντε Γκράασφσαπ – Αλκμααρ Β’
1 -1,5 AH
1.92
Μονό
22:00
Ρόντα – Ναϊμέγκεν
Goal/goal & οver 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις