«Βρέχει» γκολ στη Βρέμη

«Βρέχει» γκολ στη Βρέμη

Χαιρετώ τον λαό του koubanezos.gr! Παρασκευή σήμερα και αφήνουμε πίσω μας τις δυο μεγάλες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και συνεχίζουμε με προγνωστικά Γερμανίας, για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Γερμανίας: Ποντάρουμε σε συνδυασμό γκολ

Στο μυαλό μου για σήμερα είχα το ματς ανάμεσα στην Τορίνο και τη Σασουόλο για τη Serie A, όμως λόγω Covid-19 το ματς αναβλήθηκε. Για αυτό πάμε πιο Δυτικά στην Ευρώπη και συνεχίζουμε με προγνωστικά Γερμανίας. Εκεί η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται τη φορμαρισμένη Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μια τεράστιας σημασίας νίκη με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες και έχουν να γνωρίσουν την ήττα στο πρωτάθλημα από τις 11 Δεκεμβρίου όταν έχασαν με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Αποτέλεσμα του εντυπωσιακού τους φορμαρίσματος, να βρίσκονται στην 4η θέση έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους από την 5η θέση και επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού. Θέση στην οποία τερμάτισαν πέρυσι και θα ήθελαν να αποφύγουν να μπλέξουν ξανά στις ίδιες περιπέτειες εξασφαλίζοντας τελευταία στιγμή την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στο απουσιολόγιο των γηπεδούχων βρίσκεται ο τραυματίας Αουγκουστίνσον, ενώ από την άλλη πλευρά ο τιμωρημένος Ντικά που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τους Βαυαρούς. Δικαιολογημένα η ομάδα της Φρανκφούρτης θεωρείται το φαβορί στην αναμέτρηση. Το διπλό βρίσκεται στο 1.80, όμως θα πάω σε μια διαφορετική επιλογή που μας προσφέρει διπλασιασμό. Προγνωστικά Γερμανίας σημαίνουν… γκολ! Αυτό περιμένω και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν και φορμαρισμένη η Άιντραχτ, καταφέρνει να παίρνει νίκες, όμως πίσω δέχεται με σχετική ευκολία γκολ. Από τις πέντε τελευταίες σερί νίκες τις, στις τέσσερις δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Συνολικά η άμυνά της έχει δεχθεί 30 γκολ σε 22 αγωνιστικές. Πέρα, λοιπόν, από το γεγονός ότι αδιαμφισβήτητα είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει τη νίκη, θεωρώ πολύ πιθανό να δεχθεί γκολ. Για αυτό τον λόγο θα ποντάρω στον συνδυασμό goal/goal και over 2,5.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
21:30
Βέρντερ Βρέμης - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & over 2,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις