Πως είναι το “καφενείο” στα ρώσικα;

Πως είναι το "καφενείο" στα ρώσικα;

Σε ανέκδοτο, όχι μόνο της χρονιάς αλλά της ιστορίας, εξελίσσεται η Χίμκι φέτος. Όχι μόνο έφτασε στις 16 σερί ήττες αλλά δείχνει πλήρως παρατημένη, σχεδόν διαλυμένη. Αχρείαστο είναι το “σχεδόν” δηλαδή αλλά τέλος πάντων… Προγνωστικά Ευρωλίγκας και απόψε.

Απόψε παίζει στο Μιλάνο κυριολεκτικά με το μισό ρόστερ. Πέρα από τους Γιέρεμπκο και Μονρό που αποχαιρέτησαν, τους Μπούκερ και Γιόβιτς που δεν υπολογίζονται (ο Σέρβος γκαρντ την κοπάνησε και αυτός), τον Μπερτάνς που λέγεται ότι θα παίξει το τελευταίο του ματς αφού και αυτός θα αποχωρήσει, δεν ταξίδεψαν ο 1ος σκόρερ της διοργάνωσης Αλεξέι Σβεντ και ο Λετονός φόργουορντ Τίμα μαζί με τον παγκίτη φόργουορντ Βαλίεβ. Ουσιαστικά δηλαδή “κανονικοί” παίκτες είναι οι Μίκι, ΜακΚόλουμ, Μπερτάνς, Βορονόβ, Ζάιτσεβ, Μόνια και Καράσεβ μαζί με 2-3 νεαρούς. Διάλυση…

Με βάση τα παραπάνω αν η Χίμκι ξεπεράσει τους 73,5 πόντους του line και ειδικά κόντρα σε αυτή την Αρμάνι θα είναι… θαύμα. Το under στο 1.98 ξεκάθαρη επιλογή.

Προγνωστικά Ευρωλίγκας σε παίκτες

Από εκεί και πέρα αξίζει, σε άλλα προγνωστικά Ευρωλίγκας, το over 0,5 τρίποντο του Αμερικανού ψηλού Μίκι, του μοναδικού αξιόπιστου σκόρερ του ρόστερ ο οποίος θα ψάξει να βρει διεξόδους μακριά από τη ρακέτα και τα… θηρία της Αρμάνι (μετράει τουλάχιστον 1 εύστοχο τρίποντο στα 5 από τα 7 τελευταία ματς) μαζί ως δυάδα με τα over 5,5 ριμπάουντ του Βεζένκοβ που απουσία Μάρτιν είναι ο πιο αξιόπιστος ερυθρόλευκος ριμπάουντερ. Συνολική απόδοση της δυάδας στο 2.71.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.71
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι
Μίκι over 0,5 εύστοχα τρίποντα
1.55
21:00
Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βεζένκοβ over 5,5 ριμπάουντ
1.75
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι
Χίμκι under 73,5
1.98
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις