Αποδόσεις. Πού θα παίζει ο Χεζόνια… τη νέα σεζόν;

Μάριο Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε την μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων και μία από τις μεγαλύτερες της ιστορίας του. Ο Μάριο Χεζόνια είναι πλέον «πράσινος» και πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Το συμβόλαιο του Μάριο Χεζόνια

Ο Κροάτης σμολ φόργουορντ θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της χρονιάς, με τον Παναθηναϊκό να έχει δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη το καλοκαίρι. Πόσο εφικτό, όμως, είναι αυτό; Τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη (κρατήστε το αυτό) τα διατηρεί η Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση πώλησης του παίκτη η Μπάρτσα θα ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να το παραχωρήσει. Αυτό δεν ισχύει, όμως, μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ετέρους.

Χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι επίσημα, θεωρώ ότι σίγουρα θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για το NBA. Στα περισσότερα συμβόλαια παικτών υπάρχει η συγκεκριμένη ρήτρα πόσο μάλλον για παίκτη που προέρχεται από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού. Επιθυμία του ίδιου είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου. Όπως θα καταλάβατε με τα παραπάνω, η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη και οι μνηστήρες του Χεζόνια ερίζουν.

Από Βαρκελώνη μέχρι.. Πειραιά

Πολλές στοιχηματικές εταιρείες έβγαλαν ήδη στο σφυρί τον «Super Mario» και ξεκίνησαν να ψάχνουν τον επόμενο προορισμό του, πριν καν πατήσει Ελλάδα. Για την σεζόν 2021/2022 πιο πιθανός προορισμός φαντάζει η Βαρκελώνη με την τιμή να κυμαίνεται γύρω στο 1.90. Η παραμονή στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τετραπλασιάζει το ποντάρισμα. Από τον χορό δε θα μπορούσε να λείπει η ΤΣΣΚΑ, που είναι υποψήφια για κάθε παίκτη που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Απόδοση 6.00 για να γίνει συμπαίκτης με Τζέιμς και Μιλουτίνοφ δημιουργώντας μία υπερομάδα.

Όσο για τις ομάδες του ΝΒΑ; Η επιστροφή στο Όρεγκον για λογαριασμό των Μπλέιζερς δίνεται στο 8.00. Και επειδή μας αρέσει η ίντριγκα αλλά και τα σενάρια φαντασίας, όποιος πιστεύει ότι ο επόμενος σταθμός θα είναι στο Μιλάνο θα πληρωθεί 15 φορές το ποντάρισμά του. Εάν πάλι ο Χεζόνια αποφασίσει να κατέβει στον Πειραιά και να φορέσει τα ερυθρόλευκα θα είναι η έκπληξη που κανείς δεν περιμένει. Για αυτό τον λόγο η τιμή είναι η υψηλότερη και κυμαίνεται πάνω από το 20.

Ο Χεζόνια αναμένεται στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” σήμερα στις 16:15 και το ντεμπούτο του λογικά θα γίνει την κυριακή κόντρα στον Άρη. Οι επιδόσεις του Κροάτη θα κρίνουν το μέλλον του και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που θα τον βρει η νέα αγωνιστική σεζόν. Πιθανά δεν το γνωρίζει ούτε και ο ίδιος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις