Πολλά γκολ, καλό κέρδος

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Ολοκληρώνεται σήμερα το ευρωπαϊκό, διασυλλογικό τριήμερο με το απρόβλεπτο αλλά πάντα συμπαθές Europa League και έχουμε δύο ματς που μας ενδιαφέρουν πολύ. Δύο ματς, δύο προγνωστικά, άρα δύο πιθανά ταμεία. Πιάνουμε και τις δύο ζώνες, τόσο τη ζώνη των 19:55 όσο και τη ζώνη των 22:05.

Προγνωστικά στο Άρσεναλ – Μπενφίκα

Στο Καραϊσκάκη θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα σε δύο ομάδες που για πολλούς είναι φαβορί ακόμα και για τη κατάκτηση του τροπαίου. Η Άρσεναλ με το 1-1 ως προίκα θα τα παίξει όλα για όλα, αλλά δεν είναι φαβορί, αφού η επιπολαιότητά της τσακίζει κόκαλα. Έχει ένα επιμέρους σερί εντός 2-3-1 αλλά γενικά στα 6 πρόσφατα παιχνίδια της έχει μόλις μια νίκη. Αμφίβολος ο αμυντικός Χόλντινγκ, αλλά η ομάδα του Αρτέτα πρέπει να έχει εξαιρετική ομαδική αμυντική λειτουργία, το ματς δεν είναι εύκολο. Πιθανόν, όμως, να σκοράρει.

Η Μπενφίκα έχει 1-3-2 στα 6 πρόσφατα παιχνίδια της, βρίσκει γκολ στα 4 από αυτά και μετρά μόλις δύο ήττες. Ανεξαρτήτως έδρας η τελευταία ήττα της ήταν στη Λισαβόνα τη 01/02. Επικίνδυνη, έμπειρη και πλήρης, αφού οι Ζαρντέλ και Αλμέιδα λείπουν καιρό. Αμυντικά επιρρεπής στο γκολ, στα 5/6 εκτός έδρας ματς δέχτηκε γκολ. Τα προγνωστικά μας στα γκολ.

Εκτίμηση: Πιθανόν να έχουμε γκολ και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αυτό τουλάχιστον δείχνουν το κίνητρο, η παράδοση, η φόρμα και οι άμυνες των δύο ομάδων.

PSV Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός

Η τελευταία πράξη ενός αμφίρροπου, επιθετικού και γεμάτου πάθος ζευγαριού θα παιχθεί στη χώρα της τουλίπας. Η γηπεδούχος Αϊντχόφεν έδειξε το γνωστό και προβλέψιμο στυλ της, υπήρξε σε ακόμα ένα παιχνίδι κακή αμυντικά αλλά επιθετικά ισχυρή, και το 4-2 δίνει μεν αρκετές ελπίδες, αλλά την αναγκάζει να παίξει με το πόδι στο γκάζι. Πρόσφατη απουσία της ο μέσος Σανκαρέ που χρεώθηκε κάρτες ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Μποσκαλί. Αρκετές οι μακροχρόνιες απουσίες της. 15 γκολ σε 6 πρόσφατα έχει πετύχει, δέχτηκε 6 ενώ με ΠΑΟΚ, Ομόνοια και Γρανάδα για τον ευρωπαϊκό της όμιλο είχε ένα επιμέρους 8-4 με 2/3 over 3,5.

Ο Ολυμπιακός θέλει όσο τίποτε την πρόκριση και το δηλώνει. Το έδειξε με το 4-2, λογικά θα το παλέψει και σήμερα. Μία ήττα σε 6 ματς εκτός προσφάτως, πλήρης πλην Βρουσάι, φημίζεται για το εύκολο γκολ που σκοράρει αλλά και που δέχεται. 3/6 over 2,5 εκτός με 4/6 G/G. Η βελόνα στα γκολ κι εδώ.

Εκτίμηση: Περισσεύει το πάθος και το κίνητρο, με θαύμα θα μείνουν σε χαμηλό σκορ αμφότερες, πάμε με ασιατικό όριο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
PSV Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός
Οver 3 AH
2.07
19:55
Άρσεναλ - Μπενφίκα
Goal/goal
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις