ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ριμπάουντ, τρίποντα και combo!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ριμπάουντ, τρίποντα και combo!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ριμπάουντ, τρίποντα και combo!

προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα Κουβανέζοι και καλό μπασκετικό διήμερο να έχουμε. Επιστρέφω με προγνωστικά Euroleague, αυτή τη φορά με την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μεσοβδόμαδα η στήλη είχε θετικό πρόσημο, παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε το δυνατό σημείο μας. Ο Ερυθρός Αστέρας σκόραρε μόλις 4 πόντους στην τελευταία περίοδο και μας στέρησε το combo με το over 143,5. Ωστόσο ο Χέις μας επιβεβαίωσε με τα 5 ριμπάουντ που μάζεψε.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Euroleague στο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ έχουμε μεγάλο παιχνίδι απόψε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ με σκοπό να βάλει τέλος στο κακό σερί και να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα με 80-61 στη Μόσχα.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων που τους έχει φέρει μακριά από την οκτάδα. Με πέντε συνεχόμενες ήττες από Ζαλγκίρις, Αρμάνι, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Εφές, βυθίστηκε στη 13η θέση με 11 νίκες σε 25 αγώνες. Μάλιστα είναι εντυπωσιακό, πως εντός, έχει κάνει μόνο τις 4 από αυτές. Η μεταγραφή του Κώστα Κουφού ήταν το θέμα των ημερών. Ο Έλληνας σέντερ ήρθε να καλύψει το κενό του τραυματία Μάρτιν, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε. Επιπλέον θα λείψει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Παπανικολάου.

Οι Ρώσοι είναι επίσης σε κακό φεγγάρι. Με μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, βλέπουν την Αρμάνι να τους απειλεί για τη 2η θέση. Τα προβλήματα πολλά, αλλά αρκετά αρχίζουν να λύνονται. Ο Μιλουτίνοφ χάνει τη σεζόν, αλλά η προσθήκη του Έρικ δίνει μία ακόμα λύση στη ρακέτα. Ο Τζέιμς επανεντάχθηκε και μετά το ταξίδι στην Αμερική θα μπορεί να έχει το μυαλό του μόνο στην ομάδα. Ο Κλάιμπερν επιστρέφει λογικά στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ιτούδης, λοιπόν, έχει και πάλι αρκετά δυνατά χαρτιά στα χέρια του, που έλειψαν στους τελευταίους αγώνες.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη ρακέτα. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα τον χτυπήσει εκεί. Το line των ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους δίνεται στο 33,5 και μου φαίνεται μικρό. Οι Ρώσοι έχουν μ.ό. 37 ριμπάουντ, ενώ οι αντίπαλοι των Πειραιωτών στα δύο τελευταία ματς ξεπέρασαν αυτό το line (Εφές – 35, Παναθηναϊκός – 39). Ένα ακόμα ειδικό που μου αρέσει είναι να πετύχει ο Μάικ Τζέιμς παραπάνω τρίποντα από τον Κώστα Σλούκα. Ο Αμερικανός παίρνει περισσότερες προσπάθειες, συνήθως κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό και επίσης ο Έλληνας γκαρντ προτιμά να δημιουργεί παιχνίδι. Όσο για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, βλέπω διπλό.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Εκπέμπει SOS η “Βασίλισσα”

Κι από το ΣΕΦ, πάμε στον τελευταίο χρονικά αγώνα της βραδιάς, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Λάσο είχε κερδίσει δύσκολα στο Κάουνας και μάλιστα με ανατροπή με 93-90.

Η Ρεάλ προέρχεται από δύο απανωτές ήττες σε εμφύλιες αναμετρήσεις από Βαλένθια και Μπασκόνια και μάλιστα με μεγάλες διαφορές. Έτσι βρίσκεται στην 5η θέση με 15 νίκες σε 25 αγώνες. Βέβαια η ανάγκη νίκης πλέον είναι μεγάλη, καθώς η Ζενίτ την προσπέρασε, ενώ καραδοκούν η Μπάγερν, η Φενέρ, η Εφές και η αποψινή της αντίπαλος. Μια ενδεχόμενη ήττα μπορεί να τη στείλει ακόμα και δύο θέσεις παρακάτω και στο όριο της οκτάδας. Εντός έδρας σκοράρει 83 πόντους και δέχεται 77. Απών και πάλι ο Ράντολφ, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ρούντι, Γιουλ και Τέιλορ.

Η Ζαλγκίρις σήκωσε κεφάλι μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα και κέρδισε την Τρίτη εντός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα με 75-62. Αυτή η νίκη διατήρησε τις ελπίδες της για την οκτάδα. Εκτός έδρας έχε 7 νίκες σε 13 αγώνες, σκοράρει 74 πόντους και δέχεται 77,5. Εκτός για σήμερα είναι οι Γκαρίνο και Μιλάκνις, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπλάζεβιτς.

Εκτίμηση: Η Ρεάλ χρειάζεται την αποψινή νίκη και παρά το ντεφορμάρισμά της έχει την εμπειρία να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Εδώ να σημειώσω πως την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νταμίρ Γιαβόρ και ο νοών νοείτω! Σε μία συντηρητική προσέγγιση, θα πάω με χάντικαπ 2,5 πόντων στον άσσο σε συνδυασμό με under 80 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
21:00
Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ
2 (-1,5) & Ολυμπιακός over 62,5
1.85
Μονό
21:00
Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ
ΤΣΣΚΑ over 33,5 ριμπάουντ
1.89
Μονό
21:00
Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ
Η2Η εύστοχα τρίποντα Σλούκας - Τζέιμς 2 (-0,5)
1.85
Μονό
22:00
Ρεάλ - Ζαλγκίρις
1 (-2,5) & Ζαλγκίρις under 79,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις