Europa League των γκολ

προγνωστικά Europa League

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Αφήνουμε πίσω μας την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και συνεχίζουμε προγνωστικά Europa League, για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο, όπως κάναμε και την περασμένη βδομάδα με Ολυμπιακό και Ρέιντζερς!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Αυτή τη φορά δε θα ασχοληθούμε με τις ομάδες που μας έβγαλαν εύστοχα… bet a tet, την προηγούμενη Πέμπτη. Για τον μεν Ολυμπιακό ευχόμαστε να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-2 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, όμως, θεωρώ το παιχνίδι στην Ολλανδία είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και για αυτό θα αποστασιοποιηθώ στοιχηματικά. Η, δε, Ρέιντζερς, εκτιμώ ότι με την ανατροπή που έκανε στο φινάλε στο Βέλγιο κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση και μπορεί να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα στη Γλασκώβη, οπότε δεν έχουμε κάτι αξιόλογο να ποντάρουμε στην προκειμένη περίπτωση.

Προγνωστικά Europa League: Δυάδα με γκολ

Όπως είδαμε και την προηγούμενη Πέμπτη, προγνωστικά Europa League σημαίνει… γκολ! Στους 16 αγώνες, για τις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «32» του θεσμού, σημειώθηκαν συνολικά 59 γκολ. Μάλιστα σε όλα είχαμε σκορ, εκτός από ένα παιχνίδι που έληξε με λευκή ισοπαλία, αυτό ανάμεσα στη Σλάβια Πράγας και τη Λέστερ.

Ίσως είναι δύσκολο να σημειωθούν ξανά έξι και επτά γκολ σε μερικά παιχνίδια, όπως είδαμε την προηγούμενη βδομάδα, ειδικά όταν δεν υπάρχει κίνητρο για πρόκριση, αν αυτή έχει ήδη ουσιαστικά κριθεί. Δυο από τα παιχνίδια που διακρίνω ότι μπορούν να επιτευχθούν γκολ είναι το Άγιαξ – Λιλ και το Άρσεναλ – Μπενφίκα.

Στο Άμστερνταμ, οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς το προβάδισμα για πρόκριση μετά το 1-2 στη Γαλλία. Όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «τελειωμένη υπόθεση» η πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν γρήγορα γκολ για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης, κάτι που σημαίνει ότι ο Άγιαξ που έτσι κι αλλιώς είναι φύσει επιθετική ομάδα μπορεί να βρει χώρους για γκολ.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα απουσιάσει ο Ταλιαφίκο, γεγονός που μπορεί να φέρει προβληματισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας του «Αίαντα», ενώ τραυματίας παραμένει και ο Μαζράουι που έχασε και το πρώτο ματς. Υπενθυμίζω, επίσης, ότι ο Άγιαξ δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό του τερματοφύλακα, Ονανά, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και είναι τιμωρημένος από την UEFA.

Στο άλλο παιχνίδι, Άρσεναλ και Μπενφίκα αγωνίζονται στη χώρα μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ελέω πανδημίας ορισμένα παιχνίδια γίνονται σε διαφορετικές χώρες. Το πρώτο μεταξύ τους ματς έλαβε χώρα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Λισαβόνας και έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι δυο αντίπαλοι δεν έχουν απουσίες σε σχέση με το πρώτο ματς. Για την Μπενφίκα παραμένουν τραυματίες οι Αλμέιδα και Ζαρντέλ, ενώ για την Άρσεναλ αμφίβολος είναι ο Χόλντινγκ, ο οποίος όμως έμεινε στον πάγκο την περασμένη Πέμπτη και δεν αγωνίστηκε. Παρά το γεγονός ότι θεωρητικά οι Λονδρέζοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το σκορ του πρώτου αγώνα όπου ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι, θεωρώ ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή. Για αυτό τον λόγο πιστεύω και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν γκολ. Και στα δυο παιχνίδια που προαναφέρθηκαν θα επιλέξω το over 2,5.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Τριάδα απόδοσης 3.57

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Europa League. Αφήνω στην άκρη τα γκολ και εστιάζω στις ομάδες που εύκολα ή δύσκολα μπορούν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση και μπορούν να μας δώσουν μια τριάδα στο 3.57.

Αρχικά, στη Νάπολι η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Γρανάδα, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 στην Ισπανία. Θεωρητικά δύσκολα μπορεί η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση, όμως, θεωρώ ότι θα νικήσει έστω και αν δεν πάρει την πρόκριση. Οι απουσίες παραμένουν αρκετές, ωστόσο το υπάρχον δυναμικό είναι ικανό για να λυγίσει την αντίσταση της ισπανικής ομάδας, η οποία επίσης μετράει αρκετές απουσίες. Ο άσος στο 1.57.

Εν συνεχεία, παραμένουμε στην Ιταλία αλλά μετακινούμαστε πιο βόρεια, στο Μιλάνο. Εκεί η Μίλαν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στη ρεβάνς του 2-2. Οι «ροσονέρι», αν και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, δέχθηκαν στις καθυστερήσεις γκολ και δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» ουσιαστικά την πρόκριση στο Βελιγράδι. Για αυτό τον λόγο δε θα μπουν στη διαδικασία να πάρουν μια αγχωτική πρόκριση με μια λευκή ισοπαλία ή ένα «1-1». Οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με το πρώτο ματς δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους τιμωρημένους Μιλούνοβιτς και Ρόντιτς. Για τη Μίλαν, εκτός είναι οι τραυματίες Μπενασέρ και Μάντζουκιτς. Ο άσος στο 1.45.

Την τριάδα συμπληρώνει η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έμειναν στο 0-0 με τη Σλάβια Πράγας στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μπρένταν Ρόντζερς δεν υπολογίζει στους: Ιχεανάτσο, Μάντισον, Μόργκαν, Πέρεζ, Πρέ(τ), Τζάστιν και Φοφανά. Όμως, η αγγλική ομάδα παραμένει το φαβορί για την πρόκριση και εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα με τον Τζέιμι Βάρντι μπροστάρη, θα πάρει τη νίκη που χρειάζεται απέναντι στους Τσέχους, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο άσος στο 1.57.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές
Δυάδα απόδοσης 3.11
19:55
Άγιαξ - Λιλ
Οver 2,5
1.70
19:55
Άρσεναλ - Μπενφίκα
Οver 2,5
1.83
Τριάδα απόδοσης 3.57
19:55
Νάπολι - Γρανάδα
1
1.57
22:00
Μίλαν - Ερυθρός Αστέρας
1
1.45
22:00
Λέστερ - Σλάβια Πράγας
1
1.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις