Euroleague Fantasy σε Μιλάνο και ΣΕΦ!

Euroleague Fantasy

Έφτασε η Πέμπτη φίλοι Κουβανέζοι… και τι σημαίνει αυτό; Η Euroleague είναι εδώ με την 26η αγωνιστική και φυσικά το Euroleague Fantasy μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτής εδώ της στήλης!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Είμαστε σε φόρμα και οι προτάσεις πηγαίνουν πολύ καλά! Την προηγούμενη βδομάδα προτάθηκαν οι Ντατόμε και Λόιντ που πήραν 14,3 και 20 πόντους αντίστοιχα. Καθόλου άσχημα δεδομένης της τιμής τους, η οποία μάλιστα ανέβηκε.

Το πρωτάθλημα του Κουβανέζου στο Euroleague Fantasy συνεχίζεται και παρόλο που βρισκόμαστε σε προχωρημένη φάση της σεζόν, συνεχώς αναπτύσσεται! Πλέον αριθμεί 168 ομάδες και το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για να μας βρείτε είναι ο μαγικός κωδικός «KNZVSSLH». Σας περιμένουμε…

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy

Συχνά, το πρώτο που κοιτάω είναι οι απουσίες και τα σταυρώματα της αγωνιστικής. Τις περισσότερες φορές σημαδεύω τη Χίμκι, όπως ξέρετε όσοι διαβάζετε τη στήλη. Αντίπαλος των ουραγών αυτή τη βδομάδα είναι η Αρμάνι. Οι τραυματισμοί των ΛεΝτέι (κυρίως) και του Μπρουκς, δημιουργούν κενό στα φόργουορντ. Ο Ντατόμε είναι και πάλι μια καλή λύση, αλλά η μετατόπισή του στο «4», επηρεάζει και το χρόνο του Σιλντς στο «3». Στην προηγούμενη αγωνιστική πρότεινα τον Ιταλό και παρόλο που συνεχίζω να τον πιστεύω, αυτή τη φορά θα προτιμήσω το Δανό. Βέβαια η τιμή τους διαφέρει. Ο πρώτος κοστίζει 1.09 εκατoμμύρια και ο δεύτερος 1.70 εκατομμύρια. Διαλέγετε λοιπόν, ανάλογα με το «πορτοφόλι» σας!

Η δεύτερη επιλογή μου έρχεται από τον αγώνα του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ με πρόβλημα μέσα στη ρακέτα. Το κενό του τραυματία Χασάν Μάρτιν, ήρθε να καλύψει ο Κουφός, ο οποίος όμως δύσκολα θα αγωνιστεί με μία προπόνηση. Στο στρατόπεδο των Ρώσων, η απώλεια του Μιλουτίνοφ καλύπτεται από τους Βόιντμαν, Μπόλομποϊ και τον Έρικ που πήγε πρόσφατα στη Μόσχα. Από τους τρεις θα επιλέξω τον πρώτο. Ο Βόιντμαν έβαλε 19 πόντους στον αγώνα με τη Βαλένθια. Δύσκολα οι ψηλοί του Ολυμπιακού θα ανταπεξέλθουν στο ύψος, αλλά και την ικανότητά του στο τρίποντο. Με τιμή στο 1.18 εκατομμύριο είναι μια αξιόλογη περίπτωση που μάλιστα μπορούμε να επιλέξουμε και σε δύο θέσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις