Σουηδικά χάντικαπ στο χάντμπολ

Προγνωστικά χάντμπολ

Μια μέρα ήταν αρκετή για ξεκούραση ώστε να συνεχίσουμε με τα προγνωστικά χάντμπολ.
Δεν μπορώ να αγνοήσω δυο παιχνίδια από το Σουηδικό πρωτάθλημα ειδικά τώρα που βρίσκεται προς το τέλος του.

Προγνωστικά χάντμπολ

Πρώτη αναμέτρηση αναμεσα στην πρωτοπόρο Hammarby και την ουραγό AIK. Για τη φιλοξενούμενη τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, βρισκόμενη στην τελευταία θέση απλά είναι μια τυπική διαδικασία. Η γηπεδούχος προηγείται από τη δεύτερη ομάδα του πίνακα με 4 βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Χρειάζεται 3 νίκες σε 6 παιχνίδια που απομένουν ώστε να επιβεβαιωθεί και βαθμολογικά η πρώτη θέση. Υπάρχει περιθώριο για στραβοπάτημα που θα ήθελα να γίνει σε αυτό το παιχνίδι. Στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν εναλλάξ νίκες, όμως με χάντικαπ 7,5 γκολ νιώθω πιο ασφαλής.

Δεύτερο παιχνίδι για τα προγνωστικά χάντμπολ, το οποίο είχε δοθεί στις 15/2/2021 και το οποίο ακυρώθηκε. Ας ελπίσουμε να διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας χωρίς απρόοπτα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Η γηπεδούχος Malmo βρίσκεται στην 3η θέση ενώ την είχαμε αφήσει στην 1η  και έρχεται αντιμέτωπη με τη 8η Hallby η οποία σταθερά παρέμεινε στην ιδιά θέση. Αγωνιστικά οι δυο ομάδες σε 24 παιχνίδια έχουν 17-2-5 και 11-2-11 ενώ από θέμα φόρμας η φιλοξενούμενη τρέχει ένα σερί 2-1-2 έναντι 3-2 της γηπεδούχου.

Η Hallby με 28 γκολ εκατέρωθεν καλείται να αντιμετωπίσει ένα 27-24 της Malmo, η τελευταία στηρίζεται στην άμυνα της, εξ’ού και η θέση της βαθμολογικά.

Στις περσινές αναμετρήσεις μας χάρισαν μια απόδοση του 10 ανταλλάσσοντας αποτελέσματα, φέτος έχουμε ήδη μια νίκη του φαβορί και περιμένω την έκπληξη να γίνει. Θα κινηθώ στη βασική μου επιλογή στο χάντικαπ του +4.5 για τη φιλοξενούμενη και θα επιλέξω ένα σημείο ρίσκου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
20:00
Malmo – Hallby
2 (+4,5)
1.88
Ρίσκο
20:00
Malmo – Hallby
2 dnb
6.00
Μονό
20:00
Hammarby – AIK 
2 (+7,5)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις