Η παγίδα του Μάρκο Ρόζε

Η παγίδα του Μάρκο Ρόζε

Καλημέρα σε όλα τα Κουβανεζόπαιδα και μη. Τέλεια έκλεισε η Κυριακή με την ταμειάρα μας στο Μάντσεστερ και τον μεγάλο Μπρούνο Φερνάντες. Επιστροφή και πάλι σε αγωνιστική δράση και προγνωστικά στο Champions League κι έχω διαλέξει έναν αγώνα από το κουπόνι στοιχήματος, το Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι που κρύβει πιστεύω μια μεγάλη παγίδα. Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1363622512433766401

Κουπόνι στοιχήματος: Η παγίδα των Γερμανών!

Η τρομερή  Γκλάντμπαχ προκρίθηκε στη φάση των “16” του Champions League έχοντας τερματίσει ως 2η με 8 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 16-9 σε έναν όμιλο που πήρε τη πρωτιά η Ρεάλ Μαδρίτης με 10 βαθμούς και έμειναν εκτός συνέχειας Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ίντερ. Στη Bundesliga δεν είχε καλό πρόσωπο τον Φλεβάρη καθώς σε 4 παιχνίδια έχει 1 Ν, 1 Ι και 2 Η, τελευταίο αποτέλεσμα η ήττα με 2-1 στην έδρα της από την Μάιντζ που την έριξε στην 8η θέση με 33 βαθμούς (όσους και η Ουνιόν Βερολίνου) και σύνολο τερμάτων 38-33.

Ένα μεγάλο όπλο της ομάδας του Μάρκο Ρόζε είναι να ανταποκρίνεται επιτυχώς σε μεγάλη πίεση καθώς είναι μια ομάδα που αρέσκεται να δίνει την κατοχή στον αντίπαλο και να χτυπάει στις αντεπιθέσεις με τους εξαιρετικούς Τουράμ, Πλεά και Εμπολό παρασύροντας ακόμα και ομάδες τύπου Μπάγερν Μονάχου στη συγκεκριμένη παγίδα. Απών θα είναι ο Ντουκουρέ και οι αμφίβολοι Τουράμ και Ζακάρια πήραν χρόνο συμμετοχής με την Μάιντζ και αναμένεται να δώσουν το παρόν.

Από την άλλη οι «Πολίτες» βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, στη φάση των ομίλων πέρασαν άνετα ως 1οι με 16 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-1 αφήνοντας στη 2η θέση τη Πόρτο με 13 βαθμούς και ακολούθησαν κατά σειρά Ολυμπιακός και Μαρσέιγ. Η καλοδουλεμένη μηχανή του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πάρει μπρος για τα καλά και στα τελευταία 20 ματς έκανε 2 μαζεμένες ισοπαλίες και από εκεί και μετά έχει 18 σερί νίκες, απίστευτο στατιστικό αν σκεφτούμε ότι έπαιξε τους μισούς αγώνες στερούμενη τον Ντε Μπρόινε και χωρίς καθόλου τον Αγουέρο.

Στην Premier League έρχεται από νίκη με 1-0 στην έδρα της Άρσεναλ και πλέον είναι μόνη 1η με 59 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 50-15 διατηρώντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στα 10 τελευταία παιχνίδια της Σίτι μόνο μια φορά χάσανε τη κατοχή μπάλας και αυτή από την Λίβερπουλ με 55-45 σε ματς που κέρδισαν 4-1. Στα υπόλοιπα είναι σταθερά η κατοχή των «Μπλε» από 65% και άνω, στατιστικό που δείχνει ότι η Μάντσεστερ Σίτι επιβάλλει τον ρυθμό της σε κάθε παιχνίδι.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος (στα χαρτιά μιας και ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία) έχει στα τελευταία 5 παιχνίδια της 4/5 goal/goal, αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 3/5 goal/goal.

Οι μεταξύ τους 5 τελευταίες συναντήσεις είχαν 4/5 goal /goal και βάσει απόδοσης και παράδοσης θα προτείνω το αμφίτερμα. Πέρα από όσα ανέφερα υπάρχουν άλλοι δύο παράμετροι. Η πρώτη είναι η κούραση που μπορεί να υπάρξει στους Άγγλους καθώς έχουν δώσει ήδη 6 απαιτητικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο και η δεύτερη είναι να πέσουν στη παγίδα των Γερμανών καθώς η κατοχή θα είναι συντριπτικά υπέρ τους!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις