Στο Γκλάντμπαχ και στα… άδυτα της Γ’ Γερμανίας

προγνωστικά στοιχήματος

Η φάση των “16” του Champions League συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Αταλάντα – Ρεάλ και Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι. Αφήνω στην άκρη την αναμέτρηση του Μπέργκαμο και στέκομαι στην αγγλογερμανική κόντρα, απ’ όπου προκύπτει ένα ενδιαφέρον σημείο όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά στοιχήματος: Ασταμάτητοι οι Άγγλοι

Σε εκρηκτική κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα γράφει το απίστευτο ρεκόρ των 13 σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις, αήττητη για 17 συναπτά ματς. Φυσικά, στα εγχώρια, δεν υπάρχει αντίπαλος, ήδη στο +10 από Γιουνάιτεντ και Λέστερ και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στο μεγάλο στόχο της διοίκησης των Αράβων, την κατάκτηση του Champions League.

Ακόμα και ο ίδιος ο Ισπανός μάνατζερ, δήλωσε έκπληκτος με τη συνέπεια της ομάδας του το τελευταίο δίμηνο. Την περασμένη Κυριακή, βέβαια, κατέβασε ταχύτητα κόντρα στην Άρσεναλ, αρκέστηκε στο γρήγορο γκολ του Στέρλινγκ και κράτησε δυνάμεις για την Γκλάντμπαχ δίνοντας ανάσες σε ορισμένους παίκτες. Επίσης, αξιοπρόσεκτη είναι και η αμυντικά σιγουριά που εμπνέουν πλέον οι «πολίτες», έχοντας δεχθεί μόλις 3 τέρματα σε 11 ματς μέσα στο νέο έτος.

Απ’ την άλλη, η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε κρίση. Και ο λόγος είναι ο Μάρκο Ρόζε. Απ’ τη στιγμή που έγινε γνωστή η μετακίνησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι, στην Ντόρτμουντ, επικρατεί χάος στο σύλλογο. Ήδη, όσο βρισκόταν στο στάδιο των φημών, η δυσαρέσκεια ήταν έντονη. Πλέον, είναι αρκετοί αυτοί που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής Μαξ Ίμπερλ δηλώνει πως θα μείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλο αυτό το σκηνικό, έχει φυσικά επίδραση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα «πουλάρια» έχουν μείνει για τέσσερα ματς χωρίς νίκη, στο -9 πλέον από το στόχο της τετράδας, και στην 8η θέση. Η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα βουνό κόντρα σε Λειψία και Λεβερκούζεν, ενώ ενδιάμεσα αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ για το κύπελλο.

Θεωρώ πως στο συγκεκριμένο ζευγάρι, τα προγνωστικά στοιχήματος, είναι εύκολα. Δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους Άγγλους, οι Γερμανοί. Απόλυτα δικαιολογημένα το διπλό γύρω απ’ το 1.30. Ωστόσο, είναι τέτοια η κλάση της Σίτι, που μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα κιόλας. Στο 1.85 το διπλό σε χάντικαπ -1,5.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Σε συνεχή άνοδο η Ντιναμό

Αφήνοντας στην άκρη το Champions League, περνάω σε λιγότερο εμπορικά προγνωστικά στοιχήματος, και συγκεκριμένα στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί που η Ντιναμό Δρέσδης φιλοξενεί τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωτοπόροι γηπεδούχοι, βρίσκονται σε καλή φόρμα, με τρεις σερί νίκες, κι έχουν αρχίσει και χτίζουν διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Ήδη, στο +3 στην κορυφή, αν κερδίσει σήμερα πάει στο +6 από τη δεύτερη Ίνγκολσταντ και στο +8 από την τρίτη Χάνσα Ροστόκ, με ματς περισσότερο βέβαια. Έχει δύο καλές απουσίες, τους Σταρκ και Βαϊράουχ, ωστόσο διαθέτει και το ίσως ποιοτικότερο και με μεγαλύτερο βάθος, ρόστερ, στην κατηγορία.

Η φετινή Μπάγερν Β’ δεν τρομάζει. Δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή πρωταθλήτρια (δεν έχει δικαίωμα ανόδου, γι’ αυτό βρίσκεται ακόμα εδώ), μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε, και φαίνεται πως θα αρκεστεί στη μάχη της παραμονής. Στο τελευταίο της παιχνίδι, έχασε από την ντεφορμέ Βικτώρια Κολωνίας.

Εγγύηση στην έδρα τους, οι… «ανατολικοί», 7-2-1 το σχετικό ρεκόρ, εντύπωση προκαλεί ο άσος στο υψηλό 2.27.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 4.20
20:00
Ντιναμό Δρέσδης – Μπάγερν Μονάχου Β’
1
2.27
22:00
Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι
2 (-1,5)
1.85
Μονό
22:00
Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι
2 (-1,5)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις