Για τη σωτηρία τα δύο… «Β»

Για τη σωτηρία τα δύο... «Β»

Καλημέρα παιδιά, κουβά η πρώτη προσπάθεια και ζητώ συγγνώμη γι’αυτό. Προχωράμε κι ανηφορίζουμε προς Αγγλία μεριά και στην αναμέτρηση Μπράιτον-Άρσεναλ. Δεν την βλέπω καλά την τελευταία. Έφαγε τα τρία τεμάχια από τη Σίτι, έχει και έξι απουσίες, ευκαιρία για τη Μπράιτον να πάρει την πέμπτη της φετινή νίκη στο «American Express Stadium» και να ξεκολλήσει από τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας.

Θα μου πείτε ότι έχει να κερδίσει από πέρυσι, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να το κάνει. Επίσης ένα παραπάνω κίνητρο είναι πως μπορεί να έχει πολλές ομάδες από κάτω της αλλά σε απόσταση 2-3 βαθμούς διαφορά. Εκεί θα γίνει χαμός μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Κλειστό παιχνίδι βλέπω με τη Μπράιτον νικήτρια 1-0. Θα πάω όμως πιο safe και θα ρίξω τον οβολό μου στον άσο dnb σε απόδοση 2.10 έτσι ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να μη χάσουμε.

Παρόμοιο παιχνίδι βλέπω στο «Vitality Stadium» ανάμεσα στη Μπόρνμουθ και την Κρίσταλ Παλας. Το ματς για μένα είναι τριπλή ξεκάθαρα. Δεν μπλέκω με σημεία. Αυτό όμως που βλέπω είναι πως η πρόσφατη προϊστορία τους ανεξαρτήτου έδρας δείχνει αμφίσκορο. Επειδή πάντως μιλάμε για δύο από τις χειρότερες επιθέσεις της Premier League, φαίνεται πολύ δύσκολο να έχει πολλά γκολ το ματς.

Σίγουρα η Μπόρνμουθ θα κυνηγήσει περισσότερο τη νίκη καθώς αυτή είναι που καίγεται μιας και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με άλλες δύο ομάδες και στη μέχρι στιγμής ισοβαθμίας υστερεί. Έτσι θα βγει μπροστά να πάρει τη νίκη κι ίσως το εκμεταλλευτεί αυτό η Πάλας που έχει αξιόλογους επιθετικούς (Benteke, Jordan Ayew & Zaha). Στο δια ταύτα, καταλήγω στα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Μονό

17:00 Μπράιτον – Άρσεναλ: 1 dnb (2.10)

Δυάδα (απόδοσης 4.01)

17:00 Μπράιτον – Άρσεναλ: 1 dnb (2.10)

21:45 Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Παλας: 2-3 γκολ (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις