ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Τετάρτη με ελκυστικό Champions League

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Τετάρτη με ελκυστικό Champions League

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Τετάρτη με ελκυστικό Champions League

Τετάρτη με ελκυστικό Champions League

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Έσπασε η γκίνια των προηγούμενων ημερών με την Νόριτς να κερδίζει με 3-1 και να μας στέλνει οριακά ταμείο. Σήμερα προχωράμε δυναμικά, με θετική αύρα και με… «αστεράτες» επιλογές, αφού χθες απείχα συνειδητά με το κουπόνι να μην είναι άξιο οιασδήποτε έμπνευσης. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σήμερα καθώς τα δύο παιχνίδια της ημέρας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για μένα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Eπιλογές στοιχήματος: Ειδικό στο 1.83

Ξεκινάμε με το Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι τις αποψινές μας επιλογές, που δεν θα γίνει στην Γερμανία, αλλά στην όμορφη Βουδαπέστη, όπως και πολλά ματς σε αυτήν την φάση των ευρωπαϊκών αγώνων. Φαίνεται πως εκεί η όλη κατάσταση με τον ιό είναι υπό έλεγχο σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Οι Γερμανοί κατάφεραν και πέρασαν από έναν αρκετά δύσκολο όμιλο ως δεύτεροι. Οι προκρίσεις κρίθηκαν ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική με την Ίντερ τελικώς να είναι αυτή που έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Έχει μείνει στις μνήμες όλων μας το σκηνικό με όλη την ομάδα, μετά το τέλος του αγώνα στην Μαδρίτη, γύρω από έναν φορητό υπολογιστή να περιμένει το αποτέλεσμα του Ίντερ – Σαχτάρ. Όταν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και η κληρωτίδα (ευτυχώς το έγραψα σωστά) έβγαλε αυτό το ζευγάρι είχαμε εντελώς άλλα δεδομένα. Η Γκλάντμπαχ ήταν σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας ενώ οι Άγγλοι είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους και υπήρχε αμφιβολία κατά πόσο θα ήταν εύκολη η αποστολή τους.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν, οι «πολίτες» ανέβασαν στροφές, στην Αγγλία είναι το μεγάλο φαβορί βρισκόμενη στο +10 από την 2η θέση και φαίνεται πως δεν θα δυσκολευτεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η διαφορά αυτή, αλλά και η καλή αγωνιστική παρουσία ήρθε στο καλύτερο σημείο, καθώς της δίνει το περιθώριο για συντήρηση δυνάμεων στο πρωτάθλημα και να δώσει μεγαλύτερη βάση στο Champions League που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της. Απόψε καλείται να επιβεβαιώσει και το τίτλο του φαβορί που έχει. Και πιστεύω πως θα το κάνει.

Η Γκλάντμπαχ είναι μια πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικά, όμως σε αυτόν τον αγώνα θα αναγκαστούν να παίξουν πίσω από την μπάλα για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο για τους Γερμανούς απέναντι σε μια ολοκληρωμένη ομάδα, από την άμυνα που παίρνει τα απαραίτητα μέτρα για το χτίσιμο των επιθέσεων μέχρι και την επίθεση που είναι πραγματικά απίστευτη. Ειδικό ποντάρισμα σε αυτό το ζευγάρι είναι η επιλογή μου και συγκεκριμένα να σκοράρει η Σίτι και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1.83

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Καθιερώνεται στην ελίτ της Ευρώπης

Περνάμε στο έτερο ζευγάρι της βραδιάςγια να κλείσουμε τις αποψινές μας επιλογές. Η Αταλάντα απέναντι στην πιο βαριά φανέλα στην Ευρώπη (όποιος θέλει διαφωνεί δημοκρατία έχουμε άλλωστε), την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Γκασπερίνι φαίνεται πως αποκτά την ευρωπαϊκή ταυτότητα που της έλειπε. Στην Ιταλία χτίζει σερί, έχει 3/3 μετά από τις ισοπαλίες με Τζένοα, Ουντινέζε και Τορίνο, την οποία  μάλιστα κέρδιζε με 3-0 στα πρώτα είκοσι λεπτά και εν τέλει πήρε μονάχα έναν βαθμό. Έχει δυνατή έδρα και προσπαθεί να την αξιοποιεί. Χαρακτηριστικό είναι το παιχνίδι με την Λίβερπουλ όπου ναι μεν έχασε με 0-5, αλλά πραγματικά δεν της πήγε τίποτα καλά σε εκείνη την αναμέτρηση και σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει 3-4 γκολ. Προέρχεται από την νίκη επί της Νάπολι με 4-2, στην βαθμολογία είναι 5η και θα δώσει μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι «Μερένχες» έπαιξαν με την φωτιά στον όμιλο, κινδύνεψε να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την τελευταία αγωνιστική πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση κερδίζοντας με 2-0 την Γκλάντμπαχ. Αντιμετωπίζει προβλήματα ιδίως στην άμυνα, στην φάση των ομίλων δέχτηκε επτά γκολ, όλα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στο πρωτάθλημα είναι στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, η οποία έχει και αγώνα λιγότερο.

Η Αταλάντα αξιοποιεί τα πρώτα παιχνίδια, όπως προανέφερα έχει δυνατή έδρα και σίγουρα θέλει να την εκμεταλλευτεί ώστε να βάλει βάσεις ενόψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης. Από την άλλη η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, αλλά το αμφίτερμα στο 1.53 δε θα συμπεριληφθεί στις επιλογές μου. Θα το επιλέξω όμως συνδυαστικά, με κόντρα στην Ρεάλ. 1Χ & goal/goal σε απόδοση 2.17 λοιπόν.

Η Ρεάλ προβληματίζει έχει και τις απουσίες οπότε θεωρώ δύσκολο να πάρει νίκη αύριο. Αν αναλογιστούμε ιδιαίτερα και τις επιδόσεις της Ρεάλ τα τελευταία δύο χρόνια στην φάση των «16» ιδιαίτερα το 2019 και την ήττα – αποκλεισμό από τον Άγιαξ με 1-4 στην Μαδρίτη τα πράγματα είναι δύσκολα για τους, κατά τα άλλα, 13 φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Σίτι και στα 2 ημίχ.
1.83
Μονό
22:00
Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης
1Χ & goal/goal
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις