Τα σημάδια που δείχνουν… αποκλεισμό

Τα σημάδια που δείχνουν… αποκλεισμό

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Συνεχίζουμε με προγνωστικά Champions League για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο! Με τα αποψινά παιχνίδια, Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Προγνωστικά Champions league: Αποδεκατισμένη Ρεάλ

Στο ένα από τα δυο ματς της βραδιάς, η Αταλάντα υποδέχεται στο Μπέργκαμο τη Ρεάλ Μαδρίτης, των πολλών απουσιών. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θα έχει στη διάθεσή του, βγάλτε χαρτί και σημειώστε: Ράμος, Μαρσέλο, Μπενζεμά, Αζάρ, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε και Οντριοθόλα. Βέβαια, παρά το γεμάτο απουσιολόγιο, οι «μερένγκες» στο πρωτάθλημα έχουν κατορθώσει να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, με ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων.

Όμως άλλο τα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος και διαφορετικό ένα παιχνίδι Champions League και μάλιστα εκτός έδρας. Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η Ρεάλ μετά τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις (2016,2017,2018), μετράει δυο συνεχόμενους αποκλεισμούς από τη φάση των «16»! Πέρσι έμεινε εκτός από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη σεζόν 2018-19 από τον Άγιαξ. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι στα προγνωστικά η Αταλάντα είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά ίσως έχει αυτή η πρόσφατη παράδοση τη σημασία της…

Η ισπανική ομάδα όμως δεν παίζει μόνη της. Από την άλλη μεριά βρίσκεται η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων ετών στο ιταλικό πρωτάθλημα, Αταλάντα. Για ακόμη μια σεζόν η ομάδα του Μπέργκαμο διεκδικεί στα ίσια την έξοδό της για ακόμη μια χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μέσω της πρώτης 4άδας τoυ πρωταθλήματος.

Εκτός από τον τραυματία Χάτεμπερ, ο κόουτς Γκασπερίνι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.  Η ομάδα του Μπέργκαμο, στη δεύτερη παρουσία της στη διοργάνωση, έχει το απόλυτο προκρίσεων από τη φάση των ομίλων. Πέρυσι, στο ντεμπούτο της στο  Champions League, στη φάση των «16» απέκλεισε με δυο «4άρες» την ισπανική Βαλένθια και αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από τη μετέπειτα φιναλίστ, Παρί. Φέτος και πάλι μια ισπανική ομάδα στο δρόμο της στην ίδια φάση.

Θεωρώ ότι η ιταλική ομάδα μπορεί να πάρει ακόμη μια χρονιά την πρόκριση για τα προημιτελικά και από την άλλη πλευρά η Ρεάλ να γνωρίσει τρίτο διαδοχικό αποκλεισμό στη φάση των «16». Όμως, επειδή η Αταλάντα είναι μπροστά «φωτιά» και πίσω… βοήθα Παναγιά, θεωρώ ότι παρά τις απουσίες τους οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν. Για αυτόν τον λόγο, ως βασική επιλογή, θα επιλέξω τον συνδυασμό goal/goal & over 2,5. Θα κρατήσω τον άσο για δεύτερη επιλογή σε δυάδα με το άλλο ματς της βραδιάς.

«Καθαρίζει» νωρίς η Σίτι

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Champions League. Στο άλλο ματς της βραδιάς, Γκλάντμπαχ και Μάντσεστερ Σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους… στη Βουδαπέστη και όχι στη Γερμανία, για τους γνωστούς λόγους της πανδημίας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετράει 18 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Όχι ότι θα δυσκολευόταν αν γινόταν το παιχνίδι στη φυσική έδρα των Γερμανών, αλλά η ουδέτερη τοποθεσία είναι ένας επιπλέον λόγος να «καθαρίσουν» την πρόκριση απ΄ το πρώτο ματς.

Εκτός από τον τραυματία Άκε, ο Καταλανός κόουτς έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Όπως έχετε διαβάσει και στις μακροχρόνιες προβλέψεις της ομάδας του koubanezos.gr για τα προγνωστικά Champions League  επέλεξα με κλειστά μάτια τη Μάντσεστερ Σίτι για νικήτρια της διοργάνωσης. Θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή να πιει νερό από την πηγή, μετά από μια δεκαετία άκαρπων προσπαθειών.

Προφανώς δε θα ασχοληθούμε με το διπλό του 1.30. Αξία βρίσκω σε ένα combo του 2.10, να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο ημίχρονο και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα. Μαζί με τον άσο της Αταλάντα μας δίνει μια αξιόλογη δυάδα στο 4.83.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
1.85
Δυάδα απόδοσης 4.83
22:00
Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης
1
2.30
22:00
Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι
2 ημίχ. / 2 τελ. & over 1,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις