Ο Νταμπούρ και το late goal

Ο Νταμπούρ και το late goal

Στην Bundesliga η Χοφενχάιμ έχει βάσιμες ελπίδες για να βγει στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ και πολύ πιθανό να το καταφέρει και από σήμερα, αν συμβούν τα… λογικά πράγματα. Δηλαδή να κερδίσει την αδιάφορη Ουνιόν Βερολίνου και παράλληλα η Φράιμπουργκ να ηττηθεί στο Μόναχο από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Πέραν από τα όποια σενάρια βέβαια η Χοφενχάιμ οφείλει να κερδίσει το δικό της παιχνίδι και στην προσπάθεια αυτή ποντάρει πολλά στον Μοάνες Νταμπούρ.

Ο Ισραηλινός φορ ήρθε ως δανεικός από τη Σεβίλλη και χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στη Γερμανία, έστω και στο φινάλε της σεζόν δείχνει την αξία του, έχοντας πετύχει τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια των «μπλε», βοηθώντας καθοριστικά στο να έχει η ομάδα του βάσιμες ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη. Σε τιμές γύρω στο 2.30 το να σκοράρει anytime, έχει αξία.

Από εκεί και πέρα, η Serie A επιστρέφει στη δράση με τη διεξαγωγή των εξ’ αναβολής παιχνιδιών της 25ης αγωνιστικής, Τορίνο-Πάρμα και Βερόνα-Κάλιαρι. Φυσικά κεκλεισμένων των θυρών, θα καταπιαστώ με τη δεύτερη αναμέτρηση στο «Μπεντεγκόντι». Για τη Βερόνα ήταν κρίμα που μια εξαιρετική πορεία ως τις αρχές Μαρτίου διακόπηκε λόγω κορονοϊού, η ομάδα του Ιβαν Γιούριτς διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο και πριν από την ήττα με 2-1 από τη Σαμπντόρια «έτρεχε» αήττητο σερί 10 αγώνων, με σπουδαία αποτελέσματα όπως το 2-1 επί της Γιουβέντους.

Από την άλλη πλευρά η Κάλιαρι έκανε εντελώς… αντίθετη πορεία. Στις 2 Δεκεμβρίου με τη νίκη-θρίλερ 4-3 επί της Σαμπντόρια ανέβηκε στην τέταρτη θέση, κάνοντας όνειρα… τρελά. Εκτοτε ακολούθησε ένα άκρως αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη και την 1η Μαρτίου, μετά την ήττα με 4-3 από τη Ρόμα, ο Ρολάντο Μαράν αποτέλεσε παρελθόν. Το πόστο ανέλαβε ο εκκεντρικός Βάλτερ Τζένγκα, που δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο αφού τον… σταμάτησε ο κορονοϊός.

Αυτά είναι τα δεδομένα του αποψινού αγώνα, σε ό,τι έχει να κάνει με το ποντάρισμά μας βρίσκουμε μια εξαιρετική απόδοση στο να μπει γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, από το 75’ και έπειτα. Η Βερόνα έχει πετύχει 9 γκολ σε αυτό το διάστημα, η Κάλιαρι έχει σκοράρει 11 φορές από το 75’ και μετά. Περιμένουμε τα ρίσκα των δύο ομάδων, μετά από μια τέτοια μακρά αποχή, να παρθούν στο τέλος του αγώνα, το 2.15 στο να μπει γκολ μετά το 75’ είναι ελκυστικό.

Μονό

16:30 Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερ.: anytime Νταμπούρ (2.30)

Μονό

22:45 Βερόνα – Κάλιαρι: Γκολ μετά το 75’ (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις