Καλησπέρα κύριοι. Την Κυριακή επιβεβαιωθήκαμε για το γεγονός ότι ο Άρης δε θα ηττηθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά το πιο δυνατό σημείο δεν πέρασε και αυτό μας αφήνει μια πικρή γεύση. Σήμερα, θα έχουμε προγνωστικά από Champions League αλλά στο βόλεϊ με το μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα.

Προγνωστικά στο 1ο σετ

Κοντράρονται δύο πανίσχυρες Ιταλικές ομάδες σήμερα, η Μόντενα με την Περούτζια στα πλαίσια του 1ου νοκ-αουτ γύρου του Champions League. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Η Περούτζια είναι το φαβορί αλλά κανείς δε ξεγράφει τη Μόντενα. Το σημερινό δυνατό προγνωστικό μας έρχεται από το 1ο σετ κιόλας εκεί όπου πιστεύω θα γίνει μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, όπως και σε όλα τα σετ. Επιλέγω το over 45,5 πόντους στο 1ο σετ διότι αναμένω κλειστό παιχνίδι όπως είπα με τις ομάδες να κοντράρονται πόντο πόντο.

Πρόκληση στο 3.35

Όπως είπα παραπάνω θεωρώ ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι. Φαβορί είναι η Περούτζια που πιστεύω ότι θα κερδίσει αλλά η Μόντενα είναι ικανή να κερδίσει ένα σετ καθώς είναι σίγουρο ότι θα τα διεκδικήσει όλα, και ας χάσει. Επιλέγω ακριβές σετ σκορ στο 1-3 στο 3.35.

Καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό(Tipster's League)
19:00 Mόντενα- ΠερούτζιαOver 45,5 στο 1ο σετ1.87
Ρίσκο
19:00 Mόντενα- Περούτζια1-3 σετ 3.35

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook