Με τα γκολ στις «μικρές Αγγλίδες»

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Μετά από αποχή μιας εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων, επιστρέφουμε με όρεξη, μελέτη και στόχο να μειώσουμε ό,τι μπορούμε από την αρνητική κάβα, αν και τελευταία τα πάμε καλά. Προφανώς και θα μας απασχολήσει η Αγγλία και δη οι μικρές της κατηγορίες, ως συνήθως. Δύο ματς, δύο προγνωστικά.

Προγνωστικά στο Πλίμουθ – Πίτερμπορο

Με την κυβερνητική επιταγή για άδεια γήπεδα είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί η ομάδα του Λόου, και έτσι η Πλίμουθ θα υποδεχθεί την δεύτερη πλέον Πίτερμπορο χωρίς κόσμο. 9 σερί ματς αήττητη η γηπεδούχος με 5/6 εντός έδρας νίκες στα πρόσφατα 6 ματς εντός, 3/6 G/G αλλά έχει καταφέρει να χτυπά την πόρτα των play offs. Προβλήματα στα χαφ με τους Ράιαν (13/0) και Ντούλι (21/1) εκτός ενώ και ο φορ Μπίσλεϊ (16/2) θα λείψει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Η Πίτερμπορο «τρέχει» ένα εκτός έδρας επιμέρους σερί 4/6 ματς αήττητη, 4/6 G/G ενώ έφτασε στη δεύτερη θέση και στον στόχο της, που ιδανικά είναι η άνοδος. Πλήρης θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που στο γήπεδό της έχει παράδοση στο να σκοράρει. 0-3, 2-1 και 1-5 τα σκορ τους.

Εκτίμηση: Αγώνας με σαφές κίνητρο για τις δύο ομάδες, σκοράρουν, δεν είναι μνημεία αμυντικά και η θέληση μπορεί να τους οδηγήσει σε γκολ εκατέρωθεν και τα προγνωστικά μας σε επαλήθευση.

Μπράντφορντ – Λέιτον Όριεντ

Συγκλονιστική και πεντακάθαρη νίκη με 2-0 κόντρα στην Τσέλτεναμ, και αργά και σταθερά η Μπράντφορντ έφτασε να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (League Two). Καταγράφει πορεία πρωταθλητισμού με 4/4 νίκες εντός προσφάτως και 3/6 G/G. Θα στερηθεί μάλλον ξανά τους καλούς φορ Νόβακ και Κλαρκ, αλλά δεν έδειξε προ ημερών να την πτοεί αυτό.

Η Λέιτον Όριεντ είναι στο -5 από τα play offs, πιέζεται από την σημερινή της αντίπαλο, αλλά έχει καλά στοιχεία, παραμένει επιθετική κι επικίνδυνη ομάδα, αλλά όχι εκτός. Μόλις 1 νίκη σε 6 αγώνες, στις 28/11 η τελευταία της νίκη εκτός! Έξι σερί under 2,5 ανεξαρτήτως έδρας που συμμάζεψε εν πολλοίς κάθε αμυντική παραφωνία ενώ σίγουρα θα εξαντλήσει πιθανότητες για κάτι καλό, αν και θα παίξει χωρίς δύο βασικά χαφ. Γκολ δείχνει η παράδοση (1-1 και 3-1), το προχωράμε λίγο παρακάτω εμείς.

Εκτίμηση: Αξίζει η εμπιστοσύνη στο ρίσκο της κόντρας, ή, με άλλα λόγια στην στήριξη της Λέιτον Όριεντ, αφού η Μπράντφορντ έχει επικίνδυνο σερί αήττητων αγώνων, και είναι αήττητη εντός από την σημερινή της αντίπαλο. Δέχεται γκολ εντός, μπορεί τη ζημιά η φιλοξενούμενη που θέλει νίκη εκτός μετά τις 28/11!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
21:00
Μπράντφορντ - Λέιτον Όριεντ
Χ2 & οver 0,5
1.90
Μονό
21:30
Πλίμουθ - Πίτερμπορο
Goal/goal
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις