Κυνηγώντας την οκτάδα με combo

Κυνηγώντας την οκτάδα με combo

Η εξ αναβολής παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με την γηπεδούχο Ζαλγκίρις Κάουνας να θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την όγδοη θέση, υποδεχόμενη τον δεύτερο από το τέλος Ερυθρό Αστέρα. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί στις 4 Φεβρουαρίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Σέρβους και 19 μέρες αργότερα οι προβλέψεις παραμένουν οι ίδιες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις μπάσκετ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονόπλευρο κίνητρο

Απλά και μόνο να κοιτάξετε την βαθμολογία θα καταλάβετε ότι το κίνητρο είναι με την μία μεριά. Η Ζαλγκίρις φέτος προσπαθεί να φτάσει στην υπέρβαση της συμμετοχής στα play offs και έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως μπορεί να το καταφέρει. Το πρόγραμμα της είναι καλό με τρία παιχνίδια εντός έδρας τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές (Ερυθρός Αστέρας, Βιλερμπάν, Αρμάνι Μιλάνο). Την Πέμπτη θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Η Ζαλγκίρις πετυχαίνει 78,5 πόντους ενώ ο Ερυθρός έχει την χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης με μόλις 74 πόντους. Στην έδρα της ανεβάζει αρκετά την επιθετική της συγκομιδή έχοντας 84 πόντους ενώ οι αντίπαλοί της δεν ξεπερνούν τους 77. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο εξαιρετικός την φετινή χρονιά Μάριους Γκριγκόνις ενώ πολλές λύσεις στην ρακέτα προσφέρει ο Λοβέρν. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες και σε συνδυασμό με το αποδυναμωμένο ρόστερ οδηγείται από ήττα σε ήττα. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα από το Βελιγράδι. Το τρένο της οχτάδας έχει  χαθεί και οι προβλέψεις μπάσκετ στην αρχή της χρονιάς έπεσαν έξω.

Στον τελευταίο τους αγώνα απέναντι στην Ζενίτ, οι Σέρβοι έχασαν την νίκη μέσα από τα χέρια τους. Βρέθηκαν να νικάνε με 75-72 στο τελευταίο λεπτό δέχθηκαν όμως 4 πόντους σε μία φάση και δέχθηκαν ακόμα μία ήττα. Με τον Ράντοντσιτς στο τιμόνι η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί. Τα προβλήματα με την πανδημία και τους τραυματισμούς όμως δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο της ομάδας.

Προβλέψεις μπάσκετ με ξεκάθαρο φαβορί

Η Ζαλγκίρις χρειάζεται την νίκη πολύ περισσότερο από τους αντιπάλους της και αυτή θα κυνηγήσει από την αρχή. Θα θελήσει να ανοίξει τον ρυθμό, να κερδίσει μπάλες και να κυριαρχήσει στην μάχη των ριμπάουντ. Οι Σέρβοι πέρα από τις επιθετικές λύσεις καλούνται να δείξουν το ίδιο πολύ καλό πρόσωπο στην άμυνα όπως και στο τελευταίο τους παιχνίδι. Το χάντικαπ δίνετε στους 7 ή 8 πόντους υπέρ της Ζαλγκίρις και έχοντας και δεύτερο αγώνα μέσα στην εβδομάδα δεν θα θελήσω να ασχοληθώ με αυτό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας
1 (-3,5) & Ζαλγκίρις over 78,5
1.90
Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας
Under 17,5 τρίποντα
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις