Combo στην Αγγλία

championship

Στοιχηματικέ λαέ καλημέρα. Δεν πέρασε το χθεσινό σημείο. Η Κλαμπ Μπριζ διέψευσε την πρόβλεψή μου, ότι δεν θα κυνηγήσει ιδιαίτερα το παιχνίδι λόγω των προβλημάτων με τον κορωνοϊό αλλά και του κρίσιμου επαναληπτικού με την Ντινάμο Κιέβου την Πέμπτη. Σήμερα, είναι ημέρα Champions League, αλλά εγώ επιλέγω να απέχω συνειδητά τουλάχιστον από τα ζευγάρια της σημερινής ημέρας και στρέφω την προσοχή μου στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Championship.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Championship: Παραμονή vs άνοδος σημειώσατε 2

Η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται για την 32η αγωνιστική της Championship, την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Νόριτς. Η γηπεδούχοι βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Το ξεκίνημα στην νέα χρονιά δεν είναι και το καλύτερο. Το Σάββατο έκανε μόλις την δεύτερη νίκη της, απέναντι στην Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, ανεβαίνοντας στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως αγώνα περισσότερο. Η πρώτη νίκη που έκανε το 2021 ήταν στις 16/1 και πάλι εκτός έδρας, με την Μίντλεσμπρο. Εντός έδρας είναι πολύ αδύναμη. Έχει να νικήσει από τα τέλη Οκτωβρίου στο «Σεντ Άντριους», όταν πήρε το τρίποντο στον αγώνα με την Χάντερσφιλντ με   2-1.

Στην αντίπερα όχθη η Νόριτς που έχει ως μεγάλο στόχο της άνοδο στην Premier League, μετά την κοιλιά που έκανε στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες), βρήκε ξανά τα πατήματα της και προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Είναι στη πρώτη θέση, στο +7 από την 2η Μπρέντφορντ και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την άνοδο. Τα «καναρίνια» έχουν ένα πολύ καλό σύνολο και είναι δομημένο για την άνοδο.

Η τελευταία νίκη της Μπέρμιγχαμ συναντάται το 2016 και μάλιστα στην έδρα της με 3-0. Στα τελευταία επτά ματς μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας, η Νόριτς έχει 5 νίκες, ενώ υπάρχει μια ισοπαλία και μία νίκη των γηπεδούχων. Καλύτερη η ομάδα των «καναρινιών» και θα την στηρίξω στο διπλό σε συνδυασμό με το under 4,5 σε απόδοση 1.97, καθώς αμφότερες οι ομάδες κυμαίνονται σε χαμηλά σκορ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
21:00
Μπέρμιγχαμ - Νόριτς
2 & under 4,5
1.97
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις