Η «κατάρα» των τελευταίων ετών

προγνωστικά Champions League

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Επιβεβλημένη η χθεσινή αποχή της στήλης μετά τα τρία συνεχόμενα άστοχα… Bet A Tet το προηγούμενο τριήμερο. Πάμε, λοιπόν, να ξορκίσουμε σήμερα την κακοδαιμονία των τελευταίων ημερών με προγνωστικά Champions League

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά Champions League: Κόντρα τους πρωταθλητές

Στη μάχη της νοκ άουτ φάσης ρίχνεται σήμερα η κάτοχος του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, για την ακρίβεια όχι απλώς Πρωταθλητές Ευρώπης έξι ολόκληρα τρόπαια σε μια σεζόν κατέκτησαν οι Γερμανοί, φιλοξενούνται στη Ρώμη από τη Λάτσιο, για το πρώτο από τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια για τη φάση των «16».

Οι Γερμανοί κατόρθωσαν πέρυσι κάτι το πρωτοφανές. Κατέκτησαν το τρόπαιο μόνο με νίκες! Βέβαια, ελέω πανδημίας από την προημιτελική φάση μέχρι και τον τελικό τα παιχνίδια ήταν μονά και σε ουδέτερη έδρα. Όποτε έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του για να επιτευχθεί αυτού του είδους το ρεκόρ. Τη φετινή σεζόν, στη φάση των ομίλων, κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητό τους, όχι όμως το απόλυτο νικών καθώς έφεραν μια ισοπαλία.

Στη Bundesliga η ομάδα του Χανς Φλικ προέρχεται από δυο γκέλες που είχαν ως αποτέλεσμα να μειώσει η Λειψία στους δυο βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά. Ως ένα βαθμό για αυτά τα αποτελέσματα έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες των Βαυαρών. Απουσίες που ως ένα βαθμό επηρεάσουν και το αποψινό αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Ας περάσουμε τώρα στην αντίπαλο των Γερμανών. Η πρόκρισή τους στην επόμενη φάση κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, σε έναν όχι ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο. Ο άνθρωπος που… τραβάει κουπί για τους «λατσιάλι» δεν είναι άλλος από τον αρχηγό τους, Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο 31χρονος επιθετικός σημείωσε 5 γκολ σε 4 συμμετοχές στη φάση των ομίλων και αποτελεί την κυριότερη απειλή για την εστία του Νόιερ.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα η ομάδα της Ρώμης βρίσκεται ισόβαθμη στην 4η θέση με την Αταλάντα και διεκδικεί με αξιώσεις εκ νέου την έξοδό της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2021 έχει το απόλυτο νικών μέσα στην έδρα της και μετράει 7 διαδοχικές νίκες!

Προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μια παράδοση των τελευταίων δυο ετών, η οποία θέλει τον κάτοχο του τίτλου να μένει εκτός στη φάση των «16»! Πέρυσι ήταν η Λίβερπουλ που αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη σεζόν 2018-19 η Ρεάλ Μαδρίτης που έμεινε εκτός στην ίδια φάση από τον Άγιαξ! Σαφώς αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το ίδιο θα συμβεί και με την ομάδα του Μονάχου. Έχει όμως και αυτό το μικρό στατιστικό τη σημασία του…

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Εν ολίγοις, ως βασική επιλογή θα πάρω τη διπλή ευκαιρία υπέρ των γηπεδούχων που μας δίνεται σε τιμή άνω του διπλασιασμού. Επιπλέον, ως δεύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα 5 γκολ σε 4 ματς στη φάση των ομίλων και τα 19 που έχει σημειώσει φέτος συνολικά ο Τσίρο Ιμόμπιλε, με κάνουν να τον εμπιστευτώ να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Με στόχο το μηδέν

Αλλάζουμε αγώνα, όχι όμως διοργάνωση. Συνεχίζουμε με προγνωστικά Champions League. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο… Βουκουρέστι, ελέω συνθηκών πανδημίας. Όχι βέβαια ότι έχει και ιδιαίτερο νόημα σε ποια έδρα θα γίνουν τα παιχνίδια εφόσον δεν υπάρχει παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Η μόνη διαφορά έγκειται στην ταλαιπωρία μετακίνησης της γηπεδούχου ομάδας.

Η ομάδα της Μαδρίτης πριν λίγο διάστημα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το νούμερο «1» φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, όμως οι απώλειες βαθμών που είχε στα τελευταία της παιχνίδια μείωσε αισθητά τη διαφορά που είχε χτίσει. Στη φάση των ομίλων μάζεψε 9 βαθμούς και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση πίσω από την Μπάγερν.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Λονδίνου με τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι, δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο όντας αήττητη σε 7 ματς με τον Γερμανό στον πάγκο της (5 νίκες, 2 ισοπαλίες). Επιπλέον, φαίνεται πως στα αποδυτήρια των «μπλε» πρώτη λέξη είναι η «άμυνα» καθώς στα 7 ματς τον Τούχελ έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ. Όμως στην επίθεση δε σκοράρει… με το τσουβάλι, καθώς μετράει 9 γκολ ενεργητικό χωρίς να έχει ξεπεράσει τα 2 σε ένα ματς. Στη φάση των ομίλων, οι Λονδρέζοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση χωρίς να γνωρίσουν ήττα (4 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Εκτιμώ ότι οι δυο αντίπαλοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με κύριο μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Ως ασφαλέστερη επιλογή θα αποτελούσε η ισοπαλία (ενδεχομένως ισοπαλία ημιχρόνου) ή το under 2,5. Επειδή, όμως, αυτός ο αγώνας αποτελεί τη δεύτερη μας επιλογή, θα πάω σε ένα fun bet και θα ποντάρω σε ακριβές σκορ 0-0.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου
2.25
Σκόρερ
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου
Ιμόμπιλε anytime scorer
2.25
Fun bet
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι
Ακριβές σκορ 0-0
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις