Στοίχημα με τα γκολ σε Βουκουρέστι και Ιταλία

στοίχημα

Καλησπέρα φίλοι, τον τελευταίο καιρό η στήλη γράφει σταθερά θετικό πρόσημο και αυτό είναι θετικό ώστε να σας οδηγούμε στο ταμείο. Σήμερα, το στοίχημα θα αφορά τα παιχνίδια του Champions League όπου και πάλι θα έχουμε πολλές επιλογές.

Στοίχημα στο Βουκουρέστι

Αρχικά, ξεκινάμε με το παιχνίδι που διεξάγεται στο Βουκουρέστι μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι. Η Ισπανική ομάδα έρχεται από πολύ καλή πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα και θέλει να τη συνεχίσει και στο Champions League. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι ο Σιμεόνε πρώτα κοιτάει την άμυνα και έχει αρκετά σφιχτή την ομάδα του.

Ομοίως, οι Άγγλοι μετά την πρόσφατη πρόσληψη του Τούχελ στο τιμόνι της ομάδας δείχνουν να ρίχνουν περισσότερο βάρος στην άμυνα και να είναι προσεκτικοί. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα μπουν πολύ προσεκτικά και με πρώτο προσανατολισμό στην άμυνα. Σαν πρώτη επιλογή στοιχήματος θα αγοράσω το γκολ μετά το 28’ στο 2.05.

Το στοίχημα μας, σε αυτό τον αγώνα θα συνεχιστεί και θα επιλέξουμε το να σκοράρει κάποια ομάδα μετά το 69’ στο 1.87. Και εδώ σας παραθέτω ορισμένα στατιστικά στοιχεία. Η Τσέλσι στο διάστημα 76’-90’ σκοράρει 12 γκολ και δέχεται 2. Οι τυπικά γηπεδούχοι από την άλλη σκοράρουν 12 γκολ και δέχονται 5 στο αντίστοιχο διάστημα. Μάλιστα, στο διάστημα 61’-90’ αυτοί οι συντελεστές εκτοξεύονται στο 19-3 για τους φιλοξενούμενους και 20-9 για τους Ισπανούς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Βόμβα στην Ιταλία

Στην Ιταλία, κοντράρονται η Λάτσιο με την Μπάγερν Μονάχου στο δεύτερο παιχνίδι της ευρωπαϊκής βραδιάς. Εδώ θα πάμε με 2 στοιχήματα αρκετά πιο ειδικά και με μεγάλες αποδόσεις. Η Μπάγερν έρχεται από ισχυρό χαστούκι το Σάββατο στη Φρανκφούρτη. Και όταν η πανίσχυρη γερμανική ομάδα έρχεται από αναπάντεχο αποτέλεσμα ξέρουμε όλοι τι μπορεί να γίνει. Θεωρώ ότι θα μπει φουριόζα η Μπάγερν ώστε να καθαρίσει ίσως και από σήμερα την υπόθεση πρόκριση.

Οι Γερμανοί επίσης, πετυχαίνουν μεταξύ 0-40’ 27 γκολ ενώ οι Ιταλοί δέχονται 18. Το στοίχημα μας λοιπόν είναι να κερδίζουν οι Γερμανοί μεταξύ 0-40’ στο 2.32. Τέλος, θα ρισκάρω και με ένα fun bet να σκοράρει το πρώτο γκολ η Μπάγερν στο χρονικό διάστημα 31’-40’ στο 7.50!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι
Γκολ μετά το 28'
2.05
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι
Γκολ μετά το 69'
1.87
Μονό
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου
Νικητής μέχρι το 40': Μπάγερν
2.32
Fun bet
22:00
Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου
1ο γκολ Μπάγερν στο 31'-40'
7.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις