Ολυμπιακός: Κάκιστη εμφάνιση, με αρνητικό ρεκόρ Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Κάκιστη εμφάνιση, με αρνητικό ρεκόρ Ευρωλίγκας

Τη μεγαλύτερη ανατροπή στη EuroLeague από το 2007 και έπειτα πέτυχε η Αναντολού Εφές στο ματς της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στο -15 στο τέλος της πρώτης περιόδου (11-26) και στο +25 λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, με αυτή την ανατροπή των 40 πόντων να συνιστά τη μεγαλύτερη που έχουμε δει στη διοργάνωση.
Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση έχει η Σιένα που σε αγώνα του 20-09 με αντίπαλο τη Βιλερμπάν βρέθηκε στο -21 και έφτασε στο +17 με ανατροπή 38 πόντων, ενώ στη λίστα με τις οκτώ μεγαλύτερες ανατροπές από το -15 δεν υπάρχει ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με την ήττα του στην Κωνσταντινούπολη από την Ανατολού Εφές συμπλήρωσε τις πέντε διαδοχικές, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά από τη σεζόν 2016-17, όπου άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν τις χάσει από Ζαλγκίρις στο Κάουνας, Αρμάνι στο Μιλάνο, Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και Αναντολού Εφές στην Τουρκία «ισοφαρίζοντας» το αρνητικό ρεκόρ της χρονιάς 2018-19.
Τότε ο Ολυμπιακός είχε ήττες από Φενέρμπαχτσε εκτός, Μπαρτσελόνα εντός, Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές στην Τουρκία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις