Μάχη και διπλασιασμός στο «Έλαντ Ρόουντ»

προγνωστικά

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες του koubanezos.gr. Δεν ανοιχτήκαμε ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο με μόλις δύο πονταρίσματα για να βρισκόμαστε «ζεστοί» ενόψει της συνέχειας! Με προγνωστικά στοιχήματος στην Premier League θα ασχοληθούμε απόψε και πιο συγκεκριμένα με το εξ αναβολής παιχνίδι της Λιντς με αντίπαλο την Σαουθάμπτον στο «Έλαντ Ρόουντ».

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά: Εμπιστοσύνη στους «αγίους»

Έχοντας δει και τα δυο προηγούμενα παιχνίδια των ομάδων θα ξεκινήσω με την Λιντς λέγοντας πως θα μπορούσε να αποσπάσει έστω την ισοπαλία στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γουλβς στο «Μόλινιου». Έχασε πολλές ευκαιρίες ειδικά με Ραφίνια, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Να επισημάνω εδώ ότι όταν λείπει ο Κάλβιν Φίλιπς από το κέντρο της ομάδας, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο και κάνει αθόρυβη δουλειά στην μεσαία γραμμή, ίσως σε αυτό να οφείλονται (σε μικρό βαθμό) τα άσχημα αποτελέσματα των «παγωνιών», προσφάτως με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς.

Ας περάσουμε και στην Σαουθάμπτον, η οποία έκανε ίσως στο αμυντικό κομμάτι μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις απέναντι στην Τσέλσι όπου απέσπασε την ισοπαλία και μάλιστα θα τολμήσω να πω άνετα. Θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Μούσα Τζενεπό. Ο παικταράς από το Μάλι ήταν παντού κάνοντας το καλύτερό του παιχνίδι φέτος κόβοντας και ράβοντας στο κέντρο βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους του.

Έτσι, τα προγνωστικά μας δείχνουν πως οι «άγιοι» στο παιχνίδι αυτό θέλουν να γυρίσουν σελίδα και με τις επιστροφές βασικών παιχτών να γίνουν πάλι η ομάδα που ήταν στην αρχή της σεζόν. Κούραση βλέπω να έρχεται σιγά σιγά για τα «παγώνια» που παίζουν από την αρχή της σεζόν με τους ίδιους παίκτες, κι έτσι θα εμπιστευτούμε την Σαουθάμπτον με ασιατικό χάντικαπ +0,25 σε απόδοση διπλασιασμού.

https://twitter.com/Del_Piero__7/status/1356186520542203905

Μονό
20:00
Λιντς - Σαουθάμπτον
2 +0,25 ΑΗ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις