Προγνωστικά NBA. Τώρα που γυρνάει…

Προγνωστικά NBA.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε, με την καλύτερη παρέα μόνο εδώ στο koubanezos.gr. Προγνωστικά NBA σήμερα, με ένα παιχνίδι να μου τραβάει το ενδιαφέρον, αυτό ανάμεσα στους Οκλαχόμα Σιτι Θάντερ (12-18) και τους Μαϊάμι Χιτ (13- 17).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Χθές βράδυ πέρασαν με διπλό από το Κλίβελαντ οι γηπεδούχοι και επέστρεψαν στις νίκες μετα από τρεις σερί ήττες. Back – to – αγώνα back δίνουν απόψε, με το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει . Δεν έχουν μεγάλους στόχους φέτος, το καλοκαίρι αποφάσισαν να διαλύσουν την ομάδα που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, προχώρησαν σε ολική ανοικοδόμηση του ρόστερ, στηρίζοντας νέους ηλικιακά παίχτες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι να παίζουν χωρίς το άγχος του αποτελέσματος και όπου μπορούν να κάνουν τις ζημιές τους.

Το Μαϊάμι από την άλλη κάνει πολύ μέτρια για τα δεδομένα του χρονιά , έχοντας μείνει πίσω στη μάχη της οκτάδας, όμως τελευταία αρχίζει και ανεβαίνει. Αυτό οφείλεται βέβαια στην επιστροφή των τραυματιών όπως και στην αγωνιστική άνοδο του ηγέτη τους, τον Τζίμι τον Μπάτλερ. Έρχεται από δύο σπουδαία διπλά σε Σακραμέντο και Λέικερς και τώρα που… γυρνάει θέλει να συνεχίσει την αναρρίχηση στη βαθμολογία.

Επιλέγω λοιπόν στα προγνωστικά NBA το 2 (-4.5) σε απόδοση 1.90!

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
04:00
Οκλαχόμα Σιτι Θάντερ - Μαϊάμι Χιτ
2 (-4,5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις