Άραγε οι Γερμανοί χαλαρώνουν ποτέ;

Άραγε οι Γερμανοί χαλαρώνουν ποτέ;

Aγαπητοί φίλοι καλημέρα. Γεμάτο το σημερινό κουπόνι. Ας ασχοληθούμε περισσότερο με τα πρωταθλήματα που άρχισαν νωρίς και έχουμε πλέον μια πλήρη εικόνα. Όπως το Γερμανικό, που μας πλήρωσε στην πρεμιέρα της στήλης. Λίγο

δύσκολη η 33η αγωνιστική, άλλα στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες. Κι εμείς ως τέτοιοι  θα πάμε με το φαινομενικά δυσκολότερο, το διπλό της Φράιμπουργκ μέσα στην «Alianz Arena», που φυσικά δεν θα έχει φιέστα τίτλου, άλλα ένα ακόμη παιχνίδι μετά την πανδημία.

Δεν περιμένω από την Μπάγερν να χαλαρώσει. Δεν ξέρω καν εάν γνωρίζουν αυτή τη λέξη οι Γερμανοί. Ελπίζω όμως ότι η Φράιμπουργκ θα μπει με το πόδι στο γκάζι να διεκδικήσει όλες τις ελπίδες που έχει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε απέναντι στην πρωταθλήτρια, τη δυσκόλεψε πάρα πολύ κι ας έχασε 1-3. Ενώ, πέρυσι ήταν η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχασε από τους Βαυαρούς, παίρνοντας δύο φορές το 1-1 . Γιατί να μη το ξανακάνει απόψε; Επιθετική ομάδα διαθέτει, η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη με τη Χέρτα, με λίγη τύχη μπορεί να πάρει αποτέλεσμα!

Κατά τα άλλα, φέτος στην Αγγλία έχω δύο αδυναμίες, πέραν φυσικά από την επίσημη αγαπημένη μου Λίβερπουλ.

Τη Γούλβς καταρχάς, άλλα και τη Μπρέντφορντ. Η πρώτη παίζει στην έδρα της Γουέστ Χαμ, που κάποτε ήταν από τις δυσκολότερες στο κόσμο, άλλα φέτος είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος (4-3-7). Η Γούλβς έχει προπονηταρά και παίκτες πολύ δυνατούς αθλητές, ενώ η Γουέστ Χαμ είναι ένα συνονθύλευμα αποτυχημένων μεταγραφών.

Τέλος, η Μπρέντφορντ, παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και για αυτό έφτασε ψηλά στο κύπελλο. Η Φούλαμ έχει στόφα ομάδας Premier και τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας (Μίτροβιτς), άλλα η ασταθής άμυνα της θα έχει πρόβλημα με την επίθεση φωτιά της Μπρέντφορντ.

Μονό

16:30 Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ: 2 dnb (8.50)

16:30 Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ (+2): 2 (2.10)

Σύστημα 2-3 

14:30 Φούλαμ – Μπρέντφορντ: 2 & over 2.5 (4.05)

16:30 Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ: Χ2 (3.80)

19:30 Γουέστ Χαμ – Γουλβς: 2 & no goal (3.50)

Δυάδα 

14:30 Φούλαμ – Μπρέντφορντ: 2 (2.45)

19:30 Γουέστ Χαμ – Γουλβς: 2 (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις