Με το «πράσινο» κίνητρο του 3.85

Με το «πράσινο» κίνητρο του 3.85

Με το δεξί μπήκαμε στο site μεσοβδόμαδα, η γερμανική δυάδα (Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου Β’) πέρασε «αέρας», 3-0 τα «πουλάρια» ενώ η Μπάγερν Β’ σκόρπισε τη Μέπεν με 5-1, αν και τα χρειάστηκε. Για κερασάκι στην τούρτα, Νάπολι και Γιουβέντους επιβεβαίωσαν την ισοπαλία στον τελικό της Ρώμης. Δεν πέρασε το 1-1 ως σκορ αλλά… μικρό το κακό!

Στα φρέσκα κουλούρια, γεμάτο πλέον το κουπόνι μετά την επιστροφή Άγγλων και Ιταλών στις επάλξεις.

Χωρίς φρένα

Ξεκίνημα με την… αγαπημένη Μπάγερν Β’. Στην κορυφή πλέον της κατηγορίας, χωρίς δικαίωμα ανόδου, ωστόσο αυτοί το χαβά τους. Συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις, με τον επιθετικό πλουραλισμό να δείχνει το δρόμο, όντας η κορυφαία επίθεση της λίγκας. Πηγαίνουν στο Μαγδεμβούργο που παλεύει για τη ζωή του, καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή τη φορά δε θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα επιλέξω να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ οι -κλάσεις ανώτεροι- φιλοξενούμενοι. Το βρίσκουμε στο 2.00.

Το κίνητρο

Δεύτερη στάση το Βερολίνο. Εκεί που η αδιάφορη Χέρτα υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική, οι πρωτευουσιάνοι πέρασαν στη σφαίρα της… αδιαφορίας εν όψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Δεν είναι ισχύει το ίδιο για τις «ασπιρίνες», καθώς η μάχη στήθος με στήθος με την Γκλάντμπαχ για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται. Πολύ καλή η εμφάνισή τους κόντρα στην Κολωνία την Τετάρτη, δύσκολα θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη κόντρα σε μια αντίπαλο που πλέον… πετάει αετό. Στο 1.55 το διπλό δε λέει πολλά από μόνο του. Θα αποκλείσω το 0-1 για να φτάσουμε στο αξιοπρεπές 1.83.

Do or die

Στη μάχη της ουράς στην Bundesliga, δεσπόζει η συνάντηση της Μάιντζ με την Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τεράστιο διπλό στο Ντόρτμουντ επί της Μπορούσια, όπως ακριβώς και πριν δύο χρόνια! Έφτασαν τους 34 βαθμούς και πλέον παίζουν για δύο αποτελέσματα. Για τη Βέρντερ όμως, το ματς είναι «do or die». Κι αυτό γιατί αν η ίδια δεν πάρει το τρίποντο και την ίδια ώρα η Φορτούνα κερδίζει την Άουγκσμπουργκ, θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός κορυφαίας κατηγορίας από το 1981. Ωστόσο, η εικόνα των «πράσινων» είναι βελτιωμένη, με την Μπάγερν λίγο έλειψε να κλέψει το 1-1, θετική παράδοση στο Μάιντζ έχει (8-2-3 στις τελευταίες 13 επισκέψεις), βαριά φανέλα έχει, μπορεί να κάνει το διπλό. Κι επειδή από μόνο του στο 2.65 δεν λέει απολύτως τίποτα για τη σημασία του αγώνα, θα το πάρω με το Under 3,5. Μόνο με την άμυνα μπορεί να πάρει αυτό το ματς η Βέρντερ και θα τη στηρίξω αναλογιζόμενος τους κινδύνους. Στο 3.85 το συνδυαστικό.

Το κίνητρο (vol.2)

Πέρασμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα τη Βαρκελώνη, εκεί που η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Λεβάντε. Ηρωική εμφάνιση στη Μαδρίτη κόντρα στη Χετάφε για τους Καταλανούς, με 10 παίκτες από το 16’, πήρε το 0-0 και μπορούσε και τη νίκη αρκεί να ήταν λίγο πιο αποτελεσματική. Μπήκε φουριόζα μετά τη διακοπή, με τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς, δείχνει τις προθέσεις της προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, αν κι έχει αρκετό δρόμο ακόμη. Αντίπαλος της η άνετη Λεβάντε των 35 βαθμών, όμως εκτός έδρας συνηθίζει να… χάνεται με 11 ήττες σε 14 ματς. Πήρε βέβαια δύο ψυχωμένες ισοπαλίες με γκολ στο φινάλε κόντρα σε Βαλένθια και Σεβίλλη, μετά την επανέναρξη, όμως το κίνητρο της γηπεδούχου είναι τεράστιο. Στο 2.00 ο άσσος.

Το μικρό, πριν το μεγάλο ραντεβού

Κλείνω με ένα ματς απ’ τα… λημέρια μας. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη, λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό του κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη. Γνωστά τα κίνητρα αμφότερων, η «Ένωση» θέλει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις την περασμένη αγωνιστική προσπέρασε για πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στο +2. Απ’ την άλλη οι Θεσσαλονικείς πήραν την πολυπόθητη άδεια για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή και κάποιο κίνητρο στα πλέι-οφ δεν έχουν. Ο Ένινγκ προσανατολίζεται σε ροτέισον εν όψει κυπέλλου, ο Καρέρα αυτή τη δυνατότητα δεν την έχει κι έτσι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να ψάξει μετά μανίας γκολ πριν το ημίχρονο, ώστε να δώσει κάποιες ανάσες στους παίκτες του. Στο 2.15 το 1 ημίχρονο / 1 τελικό.

Συνοψίζοντας, κρατάμε το combo της Βέρντερ που θα παιχτεί μόνο του και με μικρή προφανώς μίζα, οι δυάδες γίνονται και τετράδα.

Καλή τύχη ότι κι αν επιλέξετε!

Μονό

16:30: Μάιντζ – Βέρντερ Βρέμης: 2 & under 3,5 (3.85)

Δυάδα 1

15:00 Μαγδεμβούργο – Μπάγερν Μονάχου Β’: Μπάγερν Β’ over 1,5 (2.00)

15:00 Εσπανιόλ – Λεβάντε: 1 (2.00)

Δυάδα 2

16:30 Χέρτα – Μπάγερ Λεβερκούζεν: 2 & over 1,5 (1.83)

21:30 AEK – Άρης: 1 ημ. / 1 τελ. (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις