Τσαγκαροδευτέρα, προγνωστικά και ρεκόρ

Προγνωστικά

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παικταράδες μου. Μετά από ένα πολύ γεμάτο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, πάμε δυνατά στα προγνωστικά μας για σήμερα. Πρώτη μέρα μιας εξίσου γεμάτης εβδομάδας, καθώς πέραν των εθνικών πρωταθλημάτων υπάρχουν και αγώνες για τις δύο κορυφαίες διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτές του Champions League και του Europa.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά: Δυάδα από το Κατάρ

17η αγωνιστική για τη Stars League του Κατάρ και η αρμάδα του Τσάβι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Αλ Σαντ, υποδέχεται την Αλ Αραμπί. Έχοντας προκριθεί πριν λίγες ημέρες στον τελικό του Κυπέλλου και έχοντας την ερχόμενη Παρασκευή μπροστά της την πρόκληση ενός ακόμη τίτλου εναντίον της Αλ Ντουχαΐλ, τα προγνωστικά λένε πως ο Τσάβι αναμένεται να κάνει ροτέισον ξεκουράζοντας αρκετούς βασικούς του παίκτες.

Η Αλ Αραμπί έρχεται χωρίς άγχος καθώς υπάρχει διαφορά ποιότητας, ενώ και βαθμολογικά βρισκόμενη στην 6η θέση κυνηγά μεν τη 3η προνομιούχο θέση, αλλά θα αναζητήσει αλλού βαθμούς για να πετύχει το στόχο της. Παρόλα αυτά διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της Λίγκας οπότε ποντάρω στο να κρατήσει την Αλ Σαντ σε χαμηλό σκορ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, τα προγνωστικά μας θα είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία μας πλήρωσαν μια εξαιρετική απόδοση στη πρόταση από το κανάλι μας στο Telegram.

Αλ Ντουχαΐλ και Αλ Γκαράφα συναντιούνται ξανά, μετά τη κόντρα τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου την Πέμπτη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Μικρές οι διαφορές των δύο ομάδων, με την Αλ Ντουχαΐλ όμως, μετά τη προσθήκη του Κενυάτη αρχισκόρερ Ολούνγκα και τη συνεχή άνοδο των άλλων αστεριών της, να διατηρεί το πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Η Γκαράφα ισοβαθμεί με τη Κατάρ SC στη 3η θέση, 4 βαθμούς πιο πίσω και θέλει να πάρει την εκδίκησή της μετά τον αποκλεισμό από τη σημερινή της αντίπαλο στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Και σε αυτό το ματς ο κόουτς της Αλ Ντουχαΐλ, Λαμουσί, θα πρέπει να προφυλάξει παίκτες εν όψει του μεγάλου τελικού της Παρασκευής. Έχει βέβαια αρκετό βάθος στο πάγκο, αλλά δεν θα τολμήσω να ποντάρω υπέρ της. Θα μείνω στη λογική των γκολ με τα προγνωστικά μου να βγάζουν ένα ωραίο συνδυασμό πολλών γκολ εκατέρωθεν, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη τελευταία χρονικά κόντρα μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Ντέρμπι κορυφής στη Σαουδική Αραβία

Τσαγκαροδευτέρα, προγνωστικά και ρεκόρ

Δεν θεωρείται άδικα η πιο αμφίρροπη Λίγκα στην Αραβική Χερσόνησο, αυτή της Σαουδικής Αραβίας. Και φέτος γίνεται σκοτωμός και για τη κορυφή αλλά και για τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Με την Αλ Χιλάλ να μην αποδίδει φέτος τα αναμενόμενα και να απολύει πρόσφατα τον Ρασβάν Λουτσέσκου ως υπαίτιο των κακών αποτελεσμάτων, αλλά και την άλλη παραδοσιακή δύναμη της χώρας Αλ Νασρ να έχει χάσει σημαντικό έδαφος λόγω του πολύ κακού της ξεκινήματος, φτάνοντας πλέον στα 2/3 της φετινής σεζόν μεγάλο φαβορί για τη κατάκτηση φαντάζει η Αλ Σαμπάμπ.

Σήμερα υποδέχεται λοιπόν τη 3η στη βαθμολογία Αλ Αχλί της Τζέντα, η οποία βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από τη κορυφή, ενώ 2η καραδοκεί η Αλ Χιλάλ με μόλις 2 βαθμούς διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι σταθερά και αθόρυβα παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου, έχοντας όμως τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, πετώντας βαθμούς, οι οποίοι ίσως τους είχαν θέσει πρωτοπόρους στο φετινό μαραθώνιο.

Κάτι ανάλογο βέβαια ισχύει και για τηn Aλ Σαμπάμπ. Μπορεί στις τάξεις της να υπάρχουν μεγάλοι αστέρες, με τη τελευταία προσθήκη του Νιγηριανού Ιγκάλο να της δίνει ακόμα μεγαλύτερη επιθετική ώθηση, αλλά η έλλειψη σοβαρού προπονητή της στοιχίζει ένα υγιή περίπατο προς το τίτλο και παρόλο που οι άμεσοι διώκτες της μοιάζουν να έχουν αποδυναμωθεί. Έτσι μετά από ένα διάστημα 3-4 αγώνων, όπου σκόραρε κατά ριπάς, η τελευταία εμφάνισή της και ήττα στη φιλοξενία της Αλ Φατέχ δεν της επέτρεψαν να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίζουν το παιχνίδι τους στην άμυνα, διαθέτοντας αρκετή υπομονή και πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι. Η Aλ Σαμπάμπ θα πρέπει να μοχθήσει για να βγάλει το τρίποντο αλλά γνωρίζει, ότι ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα τη φέρει 6 βαθμούς μπροστά από την αντίπαλό της. Με τον Ιγκάλο να εγκλιματίζεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στη νέα του ομάδα και με τον Πανέγκα έτοιμο να του προσφέρει τις απαραίτητες ασίστ, πιστεύω ότι η Aλ Σαμπάμπ θα ξεκλειδώσει με τον ένα ή άλλο τρόπο την άμυνα της Αλ Αχλί. Δεν βλέπω να χάνει και το μόνο ρίσκο που θα πάρω είναι ο αριθμός των γκολ, αφού και η φιλοξενούμενη σκοράρει συνεχώς τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ και η άμυνα της Aλ Σαμπάμπ δεν είναι η πλέον σταθερή.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Με στόχο τη διατήρηση του ρεκόρ

Όσο και αν ακούγεται κάπως περίεργο, το Κίελο είναι η μοναδική ομάδα στις 3 επαγγελματικές κατηγορίες της Γερμανίας, η οποία είναι αήττητη εκτός έδρας τη φετινή σεζόν. Το ρεκόρ αυτό απειλείται σήμερα, καθώς η ομάδα φιλοξενείται από τη Γκρόιτερ Φιρτ. Το ματς που κλείνει την 22η αγωνιστική στη Zweite Bundesliga αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς μετά την ήττα του Αμβούργου και της Μπόχουμ, η φιλοξενούμενη έχει μοναδική ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη κορυφή, ενώ και οι γηπεδούχοι με νίκη σήμερα θα πιάσουν τις 3 πρώτες σε μια τετραπλή ισοβαθμία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μάχη των θέσεων που θα οδηγήσουν στη Bundesliga την ερχόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν φέτος, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τον κόουτς Λάιτλ. Η ομάδα ”κεντάει” μεσοεπιθετικά, με συνεχή παραγωγή φάσεων και γκολ. Το μόνο αρνητικό της ομάδας είναι η αδυναμία να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με μόνο 5 νίκες στα 10 μέχρι στιγμής παιχνίδια που έδωσε στο σπίτι της. Σήμερα όμως το έργο της αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς σημαντικά γρανάζια της θα λείψουν, με κυριότερες αυτές των Σεγκουίν και Έρνστ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, αλλά και των Γιέκελ και Μαύραϊ λόγω τραυματισμών. Παίκτες – κλειδιά στη φετινή πορεία της ομάδας, που ξεκάθαρα την αποδυναμώνουν.

Το Κίελο αποκλείοντας τη Μπάγερν στο Κύπελλο και συνεχίζοντας στους ”8” της διοργάνωσης, έχει την ευκαιρία να πιάσει και κορυφή, αφού η εξαιρετική της άμυνα, αλλά και η αποτελεσματική της επιθετική λειτουργία δείχνουν το δρόμο προς τα μεγάλα σαλόνια. Αποτελεί τη πολυνίκη ομάδα της Λίγκας εκτός έδρας, με τον τερματοφύλακα Γκέλιο να έχει μέχρι στιγμής μαζέψει μόνο 5 φορές την μπάλα από την εστία του, επίδοση εξαιρετική, αφού η αμέσως επόμενη καλύτερη άμυνα εκτός έδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τα διπλάσια γκολ.

Έχει βρει το κόλπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει το Κίελο εδώ και καιρό, ορίζοντας ανάλογα με τον αντίπαλο το τρόπο παιχνιδιού που πρέπει να ακολουθήσει. Με την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη κορυφή μπροστά της, αλλά και με τις απουσίες της αντιπάλου της, θαρρώ ότι θα κάνει άλλο ένα βήμα προς την άνοδο. Από τη στιγμή μάλιστα που το διπλό της δίνεται ξεκάθαρα σε αποδόσεις αουτσάιντερ (3.00) θα καλύψω στα προγνωστικά μου τη νίκη της με το 2 dnb.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.24
15:45
Αλ Γκαράφα - Αλ Ντουχαΐλ
Goal/goal & over 2,5
1.90
18:15
Αλ Σαντ - Αλ Αραμπί
1 & under 4,5
1.70
Combo
19:35
Αλ Σαμπάμπ - Αλ Αχλί
1Χ & over 2,5
2.40
Moνό
21:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Χόλσταϊν Κίελ
2 dnb
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις