ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Από τη Ρωσία μέχρι το... Αγρίνιο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Από τη Ρωσία μέχρι το... Αγρίνιο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Από τη Ρωσία μέχρι το… Αγρίνιο

Από τη Ρωσία μέχρι το... Αγρίνιο

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Η Euroleague έχει μπει στο πιο κρίσιμο σημείο της και συνεχίζουμε με προγνωστικά μπάσκετ. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι σημαντικό και τυχόν απώλειες για τις ομάδες, πλέον δεν μπορούν να καλυφθούν αργότερα. Υπάρχουν μάλιστα κάποια παιχνίδια στο πρόγραμμα, που είναι κομβικής σημασίας για ολόκληρη τη βαθμολογία και το γενικότερο σκηνικό. Τέτοιο είναι και το, εξ αναβολής, σημερινό.

Προγνωστικά μπάσκετ με Ζενίτ – Αρμάνι Μιλάνο

Ντέρμπι ανάμεσα στην 3η Αρμάνι (15-8) και την 4η Ζενίτ (14-9), από τα παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν και το πλεονέκτημα έδρας στα Play off. Oι γηπεδούχοι έχουν να δώσουν άλλο ένα αναβληθέν εντός με τον Παναθηναϊκό. Θα παίξουν τέσσερα συνεχόμενα σερί παιχνίδια μέσα στην έδρα τους, αφού είναι η ομάδα με τα περισσότερα ματς εκτός μέχρι τώρα στη διοργάνωση (14), άλλα και με τις περισσότερες νίκες στο δρόμο (9).

Είμαι σίγουρος ότι ο Τσάβι Πασκουάλ έχει σημειώσει το σημερινό αγώνα ως must win. Έρχεται back to back πολύ δύσκολο με τη Βαλένθια και ο έμπειρος cooutch, δεν θα ήθελε να πάει αγχωμένος σε αυτό. Με μία νίκη σήμερα, οι Ρώσοι θα αρχίσουν να μιλάνε πια για τετράδα και πλεονέκτημα έδρας. Με μια ήττα, το παιχνίδι της Πέμπτης γίνεται ξαφνικά do or die για την οχτάδα. Λεπτές ισορροπίες που ο Τσάβι έχει αποδείξει ότι μπορεί να τις διαχειριστεί.

Αγωνιστικά, θα χτυπήσει πολύ τους Ιταλούς σε μια βασική τους αδυναμία. Την έλλειψη καλού, κλασικού, ψηλού center. Ο Ταρζούφσκι (ή όπως λέγεται τέλος πάντων) δεν μπορεί να παίξει τον Γκουντάιτις, που βρίσκεται σε φόρμα. Επέστρεψε και ο Πόιθρες, οπότε η Ζενίτ αναμένεται να κυριαρχήσει στις δύο ρακέτες. Η πολύ καλή περιφέρεια της Αρμάνι, μπορεί να μη της φτάσει, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται πολύ κλειστό, σκληρό και με τις άμυνες σε πρώτο ρόλο.

Η ομαδάρα που έφτιαξε ο Τσάβι Πασκουάλ, όταν ξεκίνησε η χρονιά δινόταν μεγάλο outsider στα προγνωστικά μπάσκετ. Είναι όμως πολύ σκληρή και εμμένω στην αρχική μου άποψη, ότι μπορεί να φτάσει στο Final 4, ακόμη και στον τελικό. Σήμερα έχει ένα πολύ σημαντικό ματς, που τις δίνει την ευκαιρία να το αποδείξει.

“Τζούρα” και από Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός με την έλευση του μεγάλου Τραιανού Δέλλα, βελτιώθηκε πολύ σε όλους τους τομείς. Πλέον αμύνεται καλά, τόσο ομαδικά, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Στην επίθεση έφτιαξε μια γρήγορη και τεχνική τριάδα, με τον φορμαρισμένο Αριγίμπι, τον έμπειρο Μπαρμπόσα και το πολυεργαλείο Καρέλη. Πήρε πολύτιμη ισοπαλία μέσα στο Χαριλάου την προηγούμενη αγωνιστική, που ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός είναι κι αυτός φανερά βελτιωμένος με τον Μπόλονι, κι ας έρχεται από ήττα στο κύπελο, μέσα στα Γιάννενα. Για σήμερα όμως έχει μαζεμένες πολλές και σημαντικές απουσίες: Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος και Πούγγουρας δεν θα αγωνιστούν. Ο Παναιτωλικός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις του μεγάλου του αντιπάλου και να πάρει άλλο ένα αποτέλεσμα, που θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Κι όπως λέει και το τραγούδι: ” Κι ήταν κρύο το φεγγάρι, κρύο αλουμίνιο, σαν τα βράδια του Γενάρη πάνω από τ’ Αγρίνιο…”.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:00
Ζενίτ - Αρμάνι Μιλάνο
1 (+1,5)
1.72
Fun bet
19:30
Ζενίτ - Αρμάνι Μιλάνο
1os Σκόρερ Γκουντάιτις
6.50
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
2.05
Fun bet
19:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
1
5.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις