Λύκοι και λυκάκια

Λύκοι και λυκάκια

Μετά το 5.20 της Σάντερ του φιορντ στην πρεμιέρα μου εδώ, έβγαλα και το 8άρι της Ερεμπρο στο Γκέτεμπουργκ. Καλά μας μπήκε – στέι δερ, να σφηνωθείς.

Εις τα του Σαββάτουν, μέρα που είναι, ενεπλάκην σε μαστοράτζες, σφυριά – και ουχί δρεπάνιαν. Με το ματσάκιον της Γουέστ της Χαμ με τα λυκάκια που θα παίξει Εφ Σι Ολυμπίακος σε ολίγον καιρό.

Από το καυτό καλοκαίρι του ’12, οι χάμερς διάγουν την πλέον ντίφικουλτ σεζόν τους εις την Πρέμιερσιπ και η γκιλοτίνα του υποβιβασμού είναι απέξω από το γήπεδο. Βέβαια, το ότι έδωσαν τα παπούτσια εις το χέριον στον Πελεγκρίνι τον Δεκέμβρη, και έφεραν τον άμπαλο μυρωδιά Δαυίδ Μόουζες (aka Μόγιες), δεν λέει και πολλά, του μπι τρουθ. Εκανε 1-2-6 στα τελευταία 9.

Το δε σωματείον από το Γούλβερχαμπτον κάνει παπάδες (και παπαδιές) εφέτο, τρένο πάει, σταθερή εις την εξάδαν και είχε ρυθμό παίζοντας σερί από τα πέρυσι τον Ιούλη. Τώρα, μετά τον κορόναβαϊρους και το μπρέικ τριών, μηνών, γουάτ αμπάουτ;

Εδώ σε θέλω μάστορα και, ενδεχομένως, πάστορα. Κίνητρο μαστ πέι ας, και σε ματς με τουλάχιστον δύο τεμάχιαν.

Fun bet

19:30 Γουέστ Χαμ – Γουλβς: 1 & over 1,5 (4.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις