Το Σάββατο ήταν ακόμα μια μέρα που ενώ διαβάστηκαν σωστά τα παιχνίδια χάθηκε το στοίχημα. Γενικά η βδομάδα που πέρασε ήταν μια πολύ κακή για τη στήλη μου, με πολλά συνδυαστικά σημεία να χάνονται σε λεπτομέρειες. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος παιξίματος μου και δε θα τον αλλάξω, όσοι με ακολουθείτε το ξέρετε. Είμαστε όμως στο σωστό δρόμο και δε θα αργήσει να έρθει η επιστροφή στα ταμεία. Για σήμερα Δευτέρα μια μονάχα επιλογή από Αγγλία.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Στοίχημα Αγγλία: Κακό σερί, ιδανικές συνθήκες

Η Μπράιτον υποδέχεται τη Κρίσταλ Πάλας στο «Φάλμερ Στέιντιουμ» με σκοπό να διακόψει ένα μεγάλο αρνητικό σερί. Με μόλις μια νίκη σε 16 εντός έδρας παιχνίδια, οι γηπεδούχοι μοιραία έμειναν χαμηλά στο πρώτο μισό. Με το που μπήκε όμως το 2021 η Μπράιτον άρχισε να δείχνει το καλό της πρόσωπο. Πήρε αποτελέσματα που τόσο πολύ της έλειψαν φέτος και έχει ξεφύγει έστω και οριακά από την επικίνδυνη ζώνη. Στα σημερινά καλύτερη συνθήκη από την υπάρχουσα δε θα βρει, απέναντι σε μια Πάλας που παραπέει και χωρίς τον τραυματία Ζαχά, απλά δεν… υπάρχει επιθετικά, σε συνδυασμό με τις ήδη πολλές υπάρχουσες απουσίες. Πιστεύω ότι επιτέλους η… μπίλια θα κάτσει στη Μπράιτον για τη μόλις δεύτερη νίκη εντός. 

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Multicombo με κόρνερ

Η Μπράιτον έχει τη τάση να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια και να “στραγγαλίζει” τους αντιπάλους και κάτι ανάλογο αναμένω και σήμερα. Η Πάλας η οποία παίζει ποδόσφαιρο αναμονής θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα ελπίζει σε κάποιο παιχνίδι… μαγική εικόνα, όπως μέσα στη Νιούκαστλ, πόσο μάλλον τώρα που λείπει η αιχμή της επίθεσης της. Δε νομίζω να τη «πατήσει» η Μπράιτον και αναμένω εύκολα ή δύσκολα να κάνει το καθήκον της. Κρατάμε στα υπόψιν μας τη μεγάλη αδυναμία της Πάλας στα στημένα, κάτι που θεωρώ πως η Μπράιτον θα εκμεταλλευτεί, αφού αντιστοίχως είναι ένα από τα δυνατά της σημεία. Το ποντάρω σε ένα  multicombo στοίχημα με την απόδοση να ανεβαίνει πάνω από το τριπλασιασμό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Combo (Tipster's League)
22:00 Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 1 & under 3,52.25
Multicombo
22:00 Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 1 & under 3,5 & Μπράιτον over 2 κόρνερ 1ου ημιχ. 3.40

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook