«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς

Πέρασε η Ελτσάρα στο 3.80, πέρασε η δυάδα του 3.51 (και με τη Γουέστ Μπρομ να παίζει για παραπάνω από μια ώρα με δέκα), πέρασε και το 5.40 της Εβερτον στο «Ανφιλντ» αλλά και πάλι, ανικανοποίητος έμεινα. Αφενός διότι στο TL είχε μπει το Χ2 της Εβερτον με… goal/goal (ναι, τόσο πολύ το πίστευα, κι ας πλήρωνε 4άρι), αφετέρου επειδή ένα γκολ που δεν έβαλε η Σαμπντόρια, χάλασε άλλη μια δυάδα (με Αστέρα). Ο οποίος Αστέρας, μαζί με Εβερτον και Αϊντραχτ, ήταν τα σημεία-βουνά που… φώναζαν, εντέλει χθες (έστω και σε κάλυψη), τουλάχιστον ένα εξ αυτών το ποντάραμε στα προγνωστικά Μποζιονέλος.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1363232021259177988

Τα λέμε κι από

Παραδόσεις, διαιτητές, απουσίες…

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Μανίκι οι «σάντουιτς» αγώνες, ήτοι ανάμεσα σε ευρωπαϊκά. Πολλές έχουν τέτοια σήμερα, και το βάρος είναι στα της προσεχούς Πέμπτης. Μ’ άρεσε κάτι που έβγαλε ο Τάσος Μαρκόπουλος, το να σκοράρει η Τοντέλα στην Μπράγκα και το κράτησα, για μια δική μου δυάδα.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Ένα ακόμη «σάντουιτς» ματς, για την ξεμυαλισμένη, μετά το 2-0 επί της Νάπολι την Πέμπτη, Γρανάδα, η οποία ούτως ή άλλως έχει αρκετές ελλείψεις και όλα συγκλίνουν ότι κατεβαίνει με ενδεκάδα κατά πλειονότητα αναπληρωματικών. Σε άλλη έδρα θα πλήρωνε και λιγότερα, η Ουέσκα βγαίνει φαβορί του 2.25: ίσως αποδειχθεί τυράκι, σιγά την ομάδα που έχει, εξ ου και θέλει κάλυψη.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Σάντουιτς, αλλά με διπλό τυρί για τη Βιγιαρεάλ μετά το 2-0 στο Σάλτσμπουργκ, σχεδόν καθάρισε αλλά απόψε της έλαχε η άκρως, και ταχέως, βελτιωμένη επί ημερών Μαρθελίνο, Αθλέτικ Μπιλμπάο και, δη, στο «Σαν Μαμές», το ρεπορτάζ λέει ότι κατεβαίνει με βασικούς (Μορένο, Αλκάθερ και η λοιπή συνομοταξία). Μόνο ένα διπλό, σε επίσημα, την τελευταία 10ετία μεταξύ τους εκεί (5-3-1), ματς που προσφέρεται για γκολ. Επιλογή το over 2: μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ, πληρωμή σε τρία και παραπάνω.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Για να βλέπει ο «Cascadeur» Γιάννης Σημαιοφορίδης γκολ στο Λανς – Ντιζόν, κάτι ξέρει. Εξαιρετικός γνώστης της λίγκας, το κράτησα, έστω και πιο safe: ασιατικό over 2,25 με μισή μίζα χαμένη σε ακριβώς δύο γκολ (δείτε και τους σχετικούς πίνακες για ασιατικό χάντικαπ).

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Η Φενέρμπαχτσε είδε σε 10/13 φετινά της εντός «Σουκρού Σαράτσογλου» να παραβιάζεται η εστία της, η Γκιέζτεπε σκόραρε στα 8/12 εκτός Σμύρνης, στο 1.60 το περίμενα το αμφίτερμα, παραπάνω το βρίσκω.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Είναι μεν επί έξι αγωνιστικές δίχως νίκη η Μπενεβέντο αλλά δεν παίζει εξίσου άσχημα. Υποδέχεται τη Ρόμα η οποία την Πέμπτη… καθάρισε με 2-0 στην Μπράγκα αλλά δεν έχει για απόψε τους στόπερ Κουμπούλα, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες και τον χαφ Κριστάντε. Κάποια στιγμή θα κάνουν γκέλα και με μικρομεσαία οι «τζιαλορόσι», ίσως και απόψε απ’ όπου κράτησα, απλά να σκοράρουν οι νεοφώτιστοι. Γιατί όχι αμφίτερμα; Διότι, σε τέτοια, είναι επίφοβο.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς O ακριβοδίκαιος Ντανιέλε Ντοβέρι σφυρίζει το Derby della Madonnina ανάμεσα σε Μίλαν και Ιντερ, στην κοινή τους έδρα, σε ματς όπου κακώς είναι τόσο φαβορί η ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου είχαν… πλακωθεί πρόσφατα, στο μεταξύ τους για το Coppa Italia, πιο θερμόαιμος ο Σουηδός (παρά την εμπειρία του), θα προσπαθήσουν να τον εκνευρίσουν εκ νέου οι «νερατζούρι». Μια κάρτα, παρακαλώ.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς Με σοβαρές ελλείψεις η  Χόφενχαϊμ, λίγα 24ωρα μετά το 3-3 με τη Μόλντε σε ματς που διεξήχθη στην ουδέτερη Βίγιαρεαλ: εκτός οι στόπερ Πος, Φογκτ, Νόρντβαϊτ, Ακπογκούμα, εκ νέου έξω ο σταρ Κράμαριτς, νέο πλήγμα ο σκύλος χαφ Γκατσίνοβιτς που ίσως μπει αποστολή αλλά 30-70 να παίξει, πάγια έξω άλλοι τέσσερις. Αν ο κλεφτοπόλεμος της (αγαπημένης μου) Βέρντερ αποδώσει, δεν το γνωρίζω, πάντως μετρά 36 σερί ματς στην κατηγορία που δέχθηκε πρώτη γκολ και δεν νίκησε. Χμ, βγαίνει ένα ωραίο combάκι…

Προγνωστικά, Μποζιονέλος. Χωρίς διπλό από την εποχή του… ΠΑΣΟΚ στο Καραϊσκάκη

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς

Για το Ολυμπιακός – Αρης ναι, υπάρχει μια μεγάλη παράδοση που ίσως σπάσει κάποια στιγμή, το ανέφερε (και το πόνταρε κιόλας) και ο Super Mario Ανδρεάδης: μια σχέση μάλλον… πελατειακή τα τελευταία χρόνια. Δέκα σερί νίκες ο Ολυμπιακός και στις δύο έδρες μετά το 2-2 στις 29 Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στους τελευταίους 15 αγώνες, τότε με «ερυθρόλευκα» γκολ από Αμπντούν και Χολέμπας. Ο Αρης δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό από τα play offs στις 28 Απριλίου 2010, τότε με 2-0 και γκολ του Τζόνσον. Εκτοτε, 18 σερί ματς αήττητος, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός.

«Πελάτης» χωρίς διπλό από το 1983 και αγώνες… σάντουιτς

Το, δε, τελευταίο διπλό του Αρη στην έδρα του Ολυμπιακού επιτεύχθηκε στο ΟΑΚΑ στις 27 Ιανουαρίου 2002 με γκολ του Τζμπαρί, προπονητή τον Γάλλο Ρισάρ Ταρντί και μεγάλο ματς από Κατεργιαννάκη και Νασίφ Μορίς κόντρα σε Ζιοβάνι, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Γιαννακόπουλο και Αλεξανδρή, με τεχνικό τον Τάκη Λεμονή. Εκτοτε 17-2-0 για τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οσο για το τελευταίο διπλό στο Καραϊσκάκη; Ηταν τον Νοέμβριο του 1983, 1-0 με γκολ του Ερικσον! Προπονητής του Ολυμπιακού σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Γερμανός Χάινς Χέερ, ο οποίος έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν με τον ΠΑΟΚ (68 παιχνίδια), έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού μόλις για 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, κάνοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

 

Η μόνη ομάδα που έχει πετύχει δύο γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος επί ημερών Μαρτίνς στο Καραϊσκάκη ήταν ο Αρης, στο περυσινό 4-2 της κανονικής περιόδου (και η επόμενη, και στις δύο έδρες, ήταν ο… Παναθηναϊκός μια εβδομάδα πριν!), και τον πετυχαίνει απόψε εν μέσω PSV Αϊντχόφεν, με το μυαλό στη ρεβάνς, με δεδομένο το rotation από πλευράς Πορτογάλου αλλά εννοείται ότι έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο. Όπως ο Χασάν, που αξίζει για σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός δεν χάνει εύκολα. Στα τελευταία 81 ματς τον νίκησε δις ο ΠΑΟΚ και μια φορά ο Παναθηναϊκός, στα τελευταία 48 εντός έδρας έχει μόνο δύο ήττες, αμφότερες από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έφερε την τελευταία ισοπαλία στο Φάληρο (1-1 τον Δεκέμβρη του 2019). Και ο Αρης με επτά εκτός έδρας νίκες ήδη… ισοφάρισε το μεγαλύτερο ρεκόρ της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία, αλλά κλείνει την κανονική περίοδο με Καραϊσκάκη και… Τούμπα. Έχει την καλύτερη άμυνα εκτός έδρας με 6 γκολ, δύο λιγότερα από τον Ολυμπιακό, που έχει δεχτεί 8.

Δεν θα κρατήσει εσαεί το σερί του Αρη να χάνει διαρκώς από τον Ολυμπιακό. Ισως και σήμερα, αλλά και πάλι, δύσκολο, λαγούς από το καπέλο βγάζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ρισκαδόρικα πήρα το αμφίτερμα συνδυαζόμενο με ισοπαλία, με τη σκέψη ότι ο Αρης θα βάλει γκολ, plus το γκολ του Αχμέντ Χασάν «Κόκα».

 


ΥΓ. Εκπομπή, διαδικτυακή, «Over ημίχρονο, under τελικό», και αύριο, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου. Στις 22:00 ραντεβού, είτε από το προσωπικό μου Instagram (κάντε follow πατώντας στο link), είτε από το Insta του koubanezos.gr. Η εκπομπή, για όσους δεν την προλάβετε, θα ανέβει κατόπιν στο Youtube.

Πατώντας σε αυτό το link, κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας και μπορείτε να επιλέξετε και να λαμβάνετε τις σχετικές ειδοποιήσεις, για προγνωστικά Μποζιονέλος – και όχι μόνο.

Εκπομπή και με παιδιά του site, εδώ, αλλά και… όχι μόνο. Και με εκπλήξεις. Και τούτη τη φορά, αυστηρώς μια ωρίτσα διότι η πρεμιέρα κράτησε… 132 λεπτά (χεχε).

Κάρτες
16:00
Μίλαν – Ιντερ
Ιμπραχίμοβιτς να δεχθεί κάρτα
3.75
Δυάδα απόδοσης 3.00
16:00
Λανς – Ντιζόν
Over 2,25 AH
1.67
20:00
Μπράγκα – Τοντέλα
Τοντέλα over 0,5
1.80
Δυάδα απόδοσης 2.75
18:00
Φενέρμπαχτσε – Γκιέζτεπε:
Goal/goal
1.78
19:30
Ουέσκα – Γρανάδα
1 dnb
1.55
Fun bet
19:00
Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης
1ο γκολ Χόφενχαϊμ & Χ2 τελ.
5.50
Fun bet
19:30
Ολυμπιακός – Αρης
X & goal/goal
5.40
Σκόρερ
19:30
Ολυμπιακός – Αρης
Γκολ Χασάν
2.00
Δυάδα απόδοσης 2.71
21:45
Μπενεβέντο – Ρόμα
Μπενεβέντο over 0,5
1.51
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ
Over 2 AH
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις